Raport de practică - Metacom Sandblasting SRL Galați

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Ecologie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 6 în total
Cuvinte : 1039
Mărime: 454.24KB (arhivat)
Puncte necesare: 0
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Izabelle Metaxa

Extras din proiect

Obiectul de activitate : tratarea si acoperirea metalelor

Cod CAEN:2851 – codul activitarii inregistrat la Regimul Comertului

-Santierul Naval DAMEN Galati-

Firma este situata in incinta Santierului Naval Damen,pe strada Portului,numarul 63,fiind in colaborare cu acesta si cu celelalte firme care au ca obiectiv de lucru constructia de nave mai mici sau mai mari in functie de comenzile pe care le primesc.

Santierul naval este constituit din mai multe sectoare,fiecare sector este dominat de una sau mai multe firme care au activitati diferite si totusi commune si anume constructia de nave.Sunt firme care se ocupa cu prelucrarea tablei,altele cu asamblarea pieselor,altele cu vopsirea si sablarea pieselor executate,altele se ocupa cu dotarea de instalatii electrice:tevi,motoare,izolatori termici si fonici,ca intr-un final nava sa fie construita si dotata corespunzator normelor elaborate de inginerii proiectanti.

Santieul naval este supravegheat in permanenta de protectia mediului astfel incat materialele folosite la constructiile de nave sa fie utilizate corespunzator normelor ecologice.

Combinatul siderurgic ISPAT SIDEX Galati impreuna cu santierul naval DAMEN reprezinta principalele ramuri industriale ale orasului Galati.

Activitatea acestei firme se desfasoara atat in porturile principale de la noi din tara cum ar fi Tulcea,Giurgiu,Constanta,

Galati,precum si in porturile principale din Ucraina.

Firma METACOM SANDBLASTING GALATI este una dintre firmele care se ocupa su sablarea si vopsirea pieselor sau a navelor in ansamblu.

Sablarea si vopsirea sunt doua din activitatile santierului care constituie cel mai mare risc de poluare si de aceea firmele care se ocupa de aceste operatii trebuie sa fie dotate corespunzator normelor ecologice cu utilaje moderne pentru scaderea riscului de poluare.

Preview document

Raport de practică - Metacom Sandblasting SRL Galați - Pagina 1
Raport de practică - Metacom Sandblasting SRL Galați - Pagina 2
Raport de practică - Metacom Sandblasting SRL Galați - Pagina 3
Raport de practică - Metacom Sandblasting SRL Galați - Pagina 4
Raport de practică - Metacom Sandblasting SRL Galați - Pagina 5
Raport de practică - Metacom Sandblasting SRL Galați - Pagina 6

Conținut arhivă zip

  • Raport de Practica - Metacom Sandblasting SRL Galati.doc

Ai nevoie de altceva?