Activitati Responsabile Social Dezvoltate Vodafone - Germanos Telecom

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Activitati Responsabile Social Dezvoltate Vodafone - Germanos Telecom.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 16 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Economie

Extras din document

Descrierea companiei Germanos Telecom România

Germanos Telecom Romania este cel mai mare retailer de telefonie mobila din ţara noastră, având peste 250 de magazine în 112 orase, cu o suprafaţă comercială totală de peste 12.500mp.

În prezent, Germanos oferă o gamă completă de produse şi servicii de telefonie mobilă (telefoane mobile, produse şi servicii ale operatorului Cosmote, accesorii, service tehnic), produse digitale şi accesorii, servicii de convergenţă, precum conexiuni ADSL, televiziune digitală şi telefonie fixă. Totodată, oferă servicii unice post-vanzare, precum transferul agendei telefonice, plata facturilor sau ticketing pentru evenimente.

Germanos Telecom Romania face parte din Grupul Germanos, cel mai mare retailer de tehnologie mobilă din regiune, cu peste 800 de magazine în Grecia, România, Bulgaria şi FYROM. Germanos este, din octombrie 2006, parte a grupului Cosmote, cel mai mare operator de telefonie mobila din Balcani. Sediul central al companiei este în Bucureşti. La nivel naţional, Germanos are peste 1000 de angajaţi.

Responsabilitate socială la compania de telecomunicații Germanos

Politica de CSR a Germanos se concentrează pe trei domenii: educaţie, mediu şi social.

Educaţie – în acest sector, compania şi-a propus să-şi informeze clienţii despre cum pot să foloseasca în siguranţă telefonul mobil. Prima acţiune de acest fel a avut loc în vara anului 2007, când Germanos a desfăşurat campania Ţine-ţi viaţa în propriile mâini!. Aceasta a vizat limitarea utilizării telefonului mobil la volan şi utilizarea sistemelor de tip "mâini libere" pentru siguranţa tuturor participanţilor la trafic. Datorită rezultatelor obţinute, ea a fost reluată şi în 2008.

Componenta de mediu, alături de COSMOTE, Germanos a lansat o amplă campanie de intinerire a padurilor.

În zona de social, compania sprijină persoanele aflate în dificultate prin donaţii în bani şi obiecte. Germanos este partener tradiţional al organizaţiei Salvaţi Copiii România, dar se implică şi în acţiuni umanitare ad-hoc.

Campania "Ţine-ţi viaţa în propriile mâini "

Proiectul a constat într-o campanie de educare a şoferilor pentru limitarea folosirii telefonului mobil la volan şi utilizarea sistemelor tip "mâini libere". În cadrul campaniei s-au împărţit materiale informative, s-au oferit discounturi pentru achiziţionarea dispozitivelor tip "mâini libere" şi s-au organizat dezbateri în timpul orelor de legislaţie rutieră.

Fisiere in arhiva (1):

  • Activitati Responsabile Social Dezvoltate Vodafone - Germanos Telecom.docx

Bibliografie

1. www.germanos.ro
2. www.responsabilitatesociala.ro
3. http://www.responsabilitatesociala.ro/companii/vodafone-romania.html
4. https://www.vodafone.ro/responsabilitate-corporativa/principiile-de-conduita-in-afaceri-ale-vodafone/index.htm
5. https://www.vodafone.ro/fundatia-vodafone/index.htm
6. http://facultate.regielive.ro/proiecte/marketing/vodafone_romania-24192.html?in=all&s=respons%20social%20vodafon

Alte informatii

UNIVERSITATEA DIN PITESTI FACULTATEA DE STIINTE ECONOMICE MASTER ECONOMIE SI FINANTE EUROPENE – I