Analiza comparativă Eximbank și Victoriabank

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 14 în total
Cuvinte : 3374
Mărime: 1.75MB (arhivat)
Publicat de: Gicu Păun
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Ungureanu Stefan
analiza strategiilor de management

Extras din proiect

VICTORIABANK este Prima Bancă Comercială din Moldova care a pus bazele procesului de dezvoltare a unui sistem bancar în Moldova încă din decembrie 1989!

• Victoriabank este liderul implementării noilor tehnologii, fiind Prima Bancă care a operat cu carduri bancare, fiind Prima care a adus bancomatele în Moldova, pe lângă celelalte produse şi servicii inovative încă neimplementate până atunci. Toate acestea ne fac să fim cu un pas înaintea celorlalţi concurenţi!

• Victoriabank ştie ce vă doriţi pentru că vă solicită părerea prin intermediul feedback-ului tehnologic.

Activitatea Victoriabank a avut întotdeauna o strânsă legătură cu dezvoltarea sistemului economico-financiar din RM. Astfel, participând activ în dezvoltarea serviciilor bancare, Victoriabank se axează pe înseși clientul. Raportând la necesitățile clientului, Prima Bancă din Moldova a creat instrumente necesare pentru a modela pachetele și modulele de servicii financiare complete pentru o bună relație dintre bancă și clientul său. Prin aceasta, Banca realizează obiectivul său important de a susține modelarea procesului economic al țării.

De ce prima?

Prima bancă din Moldova…

VictoriaBank este prima banca comercială creată în 1989. A pornit cu curaj, creând standarde noi pe piaţa bancară în deservirea clienţilor.

Primul card bancar din Moldova…

VictoriaBank este prima bancă care a implementat sistemul de plăţi internaţionale şi a emis primul card bancar. Cu ajutorul cardului orice persoană poate să păstreze banii în siguranţă, să primească dobândă şi să achite oriunde în lume.

Primul bancomat din Moldova….

VictoriaBank este prima bancă care a adus pe piaţă primul bancomat. Astfel deţinătorilor de card li s-a oferit posibilitatea de a gestiona banii de la distanţă.

Primul POS-terminal din Moldova...

Primul terminal instalat de VictoriaBank a permis agenţilor comerciali să se bucure de reducerea cheltuielilor administrative şi majorarea numărului de clienţi.

Prima bancă care a beneficiat de încrederea unei instituţii financiare internaţionale…

VictoriaBank este prima bancă care a semnat un acord cu BERD, privind deschiderea unei linii de credit. Încrederea BERD în banca „tânără” a favorizat accesul la credite ieftine pentru întreprinzători , ceea ce a contribuit la dezvoltarea lor.

Primul certificat bancar de depozit…

VictoriaBank a fost prima bancă care a lansat un instrument nou de acumulare a banilor – certificatul bancar de depozit. Din acest moment, banii depuşi au căpătat posibilitatea nu numai de a fi acumulaţi la o anumită dobândă, dar şi transmişi persoanei dragi prin înmânarea certificatului.

Primele mesaje personalizate…

VictoriaBank este prima bancă care permanent are grijă să ţină la curent clienţii săi despre inovațiile bancare aplicate. Acum clienţii fără a mai pierde timpul pentru căutare, primesc informaţia direct în poştă, abonându-se prin site-ul www.victoriabank.md.

Primul card multifuncţional …

VictoriaBank este prima bancă care a dezvoltat noţiunea de un card clasic, căruia i s-a atribuit şi alte funcţii pentru comoditatea clientului. Cu noul card, clientul poate să-şi gestioneze conturile direct de la bancomat sau peste hotare, fără ca să-şi mai deschidă carduri în alte valute, având acces la contul valutar pe acelaşi card.

Primul site individualizat…

VictoriaBank este prima bancă care a lansat un site individualizat pentru fiecare categorie de client. Astfel fiecare vizitator poate să se regăsească şi să descopere produse „croite” exact pentru el şi care vor răspunde exact pentru necesităţile şi cerinţele sale.

Primul serviciu de siguranţă şi susținere…

VictoriaBank este prima bancă care a lansat un serviciu Escrow ce oferă garanţie şi certitudine în tranzacţiile de vânzare-cumpărare pe care le fac clienţii. Astfel banca are grija ca în condiţiile de maximă siguranţă, cumpărătorul să-şi obţină bunul, iar vânzătorul mijloacele băneşti.

Preview document

Analiza comparativă Eximbank și Victoriabank - Pagina 1
Analiza comparativă Eximbank și Victoriabank - Pagina 2
Analiza comparativă Eximbank și Victoriabank - Pagina 3
Analiza comparativă Eximbank și Victoriabank - Pagina 4
Analiza comparativă Eximbank și Victoriabank - Pagina 5
Analiza comparativă Eximbank și Victoriabank - Pagina 6
Analiza comparativă Eximbank și Victoriabank - Pagina 7
Analiza comparativă Eximbank și Victoriabank - Pagina 8
Analiza comparativă Eximbank și Victoriabank - Pagina 9
Analiza comparativă Eximbank și Victoriabank - Pagina 10
Analiza comparativă Eximbank și Victoriabank - Pagina 11
Analiza comparativă Eximbank și Victoriabank - Pagina 12
Analiza comparativă Eximbank și Victoriabank - Pagina 13
Analiza comparativă Eximbank și Victoriabank - Pagina 14

Conținut arhivă zip

  • Analiza Comparativa Eximbank si Victoriabank.doc

Alții au mai descărcat și

Rolul și funcțiile lichidității bancare

Introducere Actualitatea temei de cercetare este abordată pentru a prezenta o analiză cît mai detaliată a gestionării lichidităţii de către...

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Te-ar putea interesa și

Investițiile băncilor comerciale

Introducere Actualitatea temei de cercetare. Tendinţa generală a dezvoltării sistemului bancar în practica internaţională constituie...

Ai nevoie de altceva?