Euromarketing - țările membre UE

Proiect
9/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 332 în total
Cuvinte : 98321
Mărime: 6.22MB (arhivat)
Publicat de: Vlaicu Iacob
Puncte necesare: 13
UNIVERSITATEA „DUNĂREA DE JOS” GALAŢI FACULATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE SPECIALIZAREA: MARKETING ŞI COMUNICARE ÎN AFACERI

Cuprins

  1. 1. Polonia 4
  2. 2. Olanda 11
  3. 3. Franţa 22
  4. 4. Germania 31
  5. 5. Luxemburg 38
  6. 6. Slovacia 50
  7. 7. Portugalia 67
  8. 8. Spania 79
  9. 9. Danemarca 111
  10. 10. Estonia 126
  11. 11. Slovenia 134
  12. 12. Austria 141
  13. 13. Finlanda 156
  14. 14. Irlanda 171
  15. 15. Marea Britanie 193
  16. 16. Bulgaria 202
  17. 17. Italia 233
  18. 18. Cipru 237
  19. 19. Grecia 261
  20. 20. Ungaria 286
  21. 21. Lituania 288
  22. 22. Suedia 308
  23. 23. Malta 324
  24. Bibliografie 333

Extras din proiect

POLONIA

Macromediul sau mediul international cuprinde un set complex de variabile care împreună formează un cadru guvernat de următorii factori : factorii economici, factorii tehnici şi tehnologici, factorul demografic şi structura populaţiei, factorii socio-culturali, factorii politico-legislativi şi factorii naturali.

Mediul economic se referă la cadrul general economic, centralizarea/ descentralizarea planificării economice, sistemul bancar, politica fiscală, nivelul investiţiilor etc. Standardele de viaţă şi înclinaţia spre consum depind de nivelul de dezvoltare al economiei, de structura pe ramuri a acesteia, de gradul de ocupare al forţei de muncă, de politica fiscală, inflaţie, rata dobânzii şi condiţiile de acordare a creditelor. Aceşti factori determină volumul şi structura ofertei de mărfuri, nivelul veniturilor băneşti, mărimea cererii de mărfuri, nivelul concurenţei şi al preţurilor.

Mediul tehnologic are un rol important în atingerea scopurilor si obiectivelor propuse. Se referă la gradul de dezvoltare ştiinţifică şi tehnologică la nivel de societate, inclusiv baza materială (utilaje, echipamente, facilităţi) şi baza teoretică tehnologică, la măsura în care comunitatea ştiinţifică şi tehnologică este capabilă să creeze noi cunoştinţe şi să le aplice;

Mediul demografic are în vedere natura resurselor umane disponibile în societate, concentrarea sau urbanizarea populaţieifiind reprezentat de populatia dintr-o anumita zona de referinta, este o componenta de maxima importanta pentru evolutia pietelor, acesta constituind unul dintre factorii formativi ai cererii si în acelasi timp reprezentând sursa de forta de munca pentru desfasurarea activitatilor economice.

Mediul cultural este constituit din ansamblul valorilor, normelor, credinţelor, tradiţiilor şi obiceiurilor la care se raportează oamenii şi din sistemul serviciilor culturale existente într-un spaţiu social dat. Aceste elemente determină comportamentul de consum şi de cumpărare.

Include trecutul istoric, ideologiile, valorile şi normele sociale, opiniile privind relaţiile de autoritate, modalităţile de conducere, relaţiile interpersonale, naţionalism si ştiinţă

Mediul politic este format de structurile sociale ale societatii, fortele politice ce actioneaza si de raporturile stabilite între acestea. Toate acestea determina un climat politic stabil sau mai putin stabil cu influente directe asupra mediului de afaceri dintr-o tara, ca si gradul de interventie a statului în economie si atitudinea generala a administratiei fata de viata economica a societatii.

Mediul juridic cuprinde ansamblul normelor juridice si actelor normative care reglementeaza desfasurarea activitatilor comerciale ale întreprinderilor. Mediul juridic si institutional nu cuprinde doar legislatia comerciala interna ci si reglementarile stabilite de organismele internationale abilitate.

La modul cel mai general, legislatia comerciala poate fi împartita în trei mari grupe de legi:

• legi destinate reglementarii concurentei de piata (protejarea întreprinzatorilor contra concurentei neloiale, preturilor discriminatorii etc.);

• legi pentru protectia consumatorului (garantarea sigurantei produselor utilizate, protectia împotriva practicilor comerciale înselatoare etc.);

• legi de interes general pentru sosietate (reducerea poluarii mediului, conservarerea unor resurse, cresterea calitatii vietii etc).

Mediul natural este constituit din ansamblul resurselor naturale ale unei ţări care sunt necesare desfăşurării activităţii agenţilor economici. În perioada actuală, această cunoaşte o creştere a importanţei, determinând tipul produselor, modul de repartizare în spaţiu a diverselor activităţi, derularea proceselor de producţie, etc. Specialiştii în marketing trebuie să ţină seama de situaţia precară a resurselor, de preocupările din domeniul poluării, de iniţiativele privind alimentaţia sănătoasă şi produsele ecologice, legate direct de grija ce manifestă vis-a-vis de mediul înconjurător.

Polonia (poloneză Polska), oficial Republica Polonă (poloneză Rzeczpospolita Polska), este o ţară din Europa Centrală, care se învecinează cu Germania la vest, Cehia şi Slovacia la sud, Ucraina şi Belarus la est, şi Lituania, Rusia şi Marea Baltică la nord. Are de asemenea o frontieră maritimă cu Danemarca şi Suedia. Întreaga suprafaţă a Poloniei este de 312.683 km², situând acest stat pe poziţia 69 în lume din punct de vedere al suprafeţei.

Populatia Poloniei in anul 2007 era de 38.518.241 locuitori cu o densitate de 122 loc/km². Structura populatiei din Polonia pe medii si sexe se prezinta astfel:

-63% din populatie traieste in mediul urban, diferenta de 37% traind in mediul rural.

51.4% din populatie sunt barbati, 48.6% sunt femei.

Speranta de viata la nastere a cetatenilor Poloniei este de 80.1 in cazul femeilor si de 79.4 in cazul barbatilor. Sporul natural al populatiei (rata la 1000 locuitori) a avut in ultimii ani valori negative cuprinse intre valorile -0.1 si -0.4. Populatia Poloniei este in scadere, principalul factor fiind aderarea la UE. Se estimeaza ca dupa momentul aderarii 2 mil de polonezi au parasit tara.

Polonia este membră a NATO, ONU, OECD şi a Organizaţiei Mondiale a Comerţului.

Mediul economic

Produsul Intern Brut (PIB)

In conformitate cu evaluarile preliminare ale Institutului Polonez de Statistica, produsul intern brut in anul 2007 s-a situat la nivelul de 307,3 mld EUR si a fost mai mare cu 6,5% comparativ cu anul 2006 (in preturi fixe din anul precedent). In 2007 ritmul cresterii economice a inregistrat cel mai mare nivel din ultimii 10 ani. Cea mai rapidă crestere s-a inregistrat in I trimestru (7,4%) iar cea mai mare in IV (aprox.6%).Eurostat precede ca, ritmul cresterii al Poloniei in 2008 va fi de 5.5%. In 2007, ritmul de dezvaltare al tarilor UE a atins 2.4% (Eurostat) au fost: dinamica

Principalii factori de dezvoltare economica in 2007 au fost: dinamica inalta a exportului si cresterea cererii interne, atat a cererii de investitii cat si a celei de consum.

Autoritatile poloneze au anuntat ca deficitul poate depasi în mod semnificativ valoarea de 4,6% din PIB planificata pentru 2009. În recomandarea sa, Consiliul UE solicita Poloniei să asigure un efort bugetar anual mediu de cel putin 1,25% din PIB începând cu 2010, pentru a readuce deficitul sub pragul de 3% din PIB în 2012;

Inflatia

-In 2007 cresterea preturilor la marfuri si la serviciile de consum a fost mai mare decat in 2006 (2,5% fata de 1,0%).

-Rata anuala in 2008 a inflatiei din Polonia a crescut, la 4,5% in luna iunie, apreciaza Ministerul de Finante de la Varsovia,. Cu o luna in urma, inflatia anuala (mai 2007-mai 2008) a fost de 4,4%, fiind cea mai mare valoare de la finele anului 2004. In aprilie, rata inflatiei fusese de 4% (aprilie 2007-aprilie 2008). Chiar daca este una dintre cele mai mari valori din ultimii ani, inflatia din Polonia este una dintre cele mai mici din UE.

Preview document

Euromarketing - țările membre UE - Pagina 1
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 2
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 3
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 4
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 5
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 6
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 7
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 8
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 9
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 10
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 11
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 12
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 13
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 14
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 15
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 16
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 17
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 18
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 19
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 20
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 21
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 22
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 23
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 24
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 25
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 26
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 27
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 28
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 29
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 30
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 31
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 32
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 33
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 34
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 35
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 36
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 37
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 38
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 39
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 40
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 41
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 42
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 43
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 44
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 45
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 46
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 47
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 48
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 49
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 50
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 51
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 52
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 53
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 54
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 55
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 56
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 57
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 58
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 59
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 60
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 61
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 62
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 63
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 64
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 65
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 66
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 67
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 68
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 69
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 70
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 71
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 72
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 73
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 74
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 75
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 76
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 77
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 78
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 79
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 80
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 81
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 82
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 83
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 84
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 85
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 86
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 87
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 88
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 89
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 90
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 91
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 92
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 93
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 94
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 95
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 96
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 97
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 98
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 99
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 100
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 101
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 102
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 103
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 104
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 105
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 106
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 107
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 108
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 109
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 110
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 111
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 112
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 113
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 114
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 115
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 116
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 117
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 118
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 119
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 120
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 121
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 122
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 123
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 124
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 125
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 126
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 127
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 128
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 129
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 130
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 131
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 132
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 133
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 134
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 135
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 136
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 137
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 138
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 139
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 140
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 141
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 142
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 143
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 144
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 145
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 146
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 147
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 148
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 149
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 150
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 151
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 152
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 153
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 154
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 155
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 156
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 157
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 158
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 159
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 160
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 161
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 162
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 163
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 164
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 165
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 166
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 167
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 168
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 169
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 170
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 171
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 172
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 173
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 174
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 175
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 176
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 177
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 178
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 179
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 180
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 181
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 182
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 183
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 184
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 185
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 186
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 187
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 188
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 189
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 190
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 191
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 192
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 193
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 194
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 195
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 196
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 197
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 198
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 199
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 200
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 201
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 202
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 203
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 204
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 205
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 206
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 207
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 208
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 209
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 210
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 211
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 212
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 213
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 214
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 215
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 216
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 217
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 218
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 219
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 220
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 221
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 222
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 223
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 224
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 225
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 226
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 227
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 228
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 229
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 230
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 231
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 232
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 233
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 234
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 235
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 236
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 237
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 238
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 239
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 240
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 241
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 242
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 243
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 244
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 245
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 246
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 247
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 248
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 249
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 250
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 251
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 252
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 253
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 254
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 255
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 256
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 257
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 258
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 259
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 260
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 261
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 262
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 263
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 264
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 265
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 266
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 267
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 268
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 269
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 270
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 271
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 272
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 273
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 274
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 275
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 276
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 277
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 278
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 279
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 280
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 281
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 282
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 283
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 284
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 285
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 286
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 287
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 288
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 289
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 290
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 291
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 292
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 293
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 294
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 295
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 296
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 297
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 298
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 299
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 300
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 301
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 302
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 303
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 304
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 305
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 306
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 307
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 308
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 309
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 310
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 311
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 312
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 313
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 314
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 315
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 316
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 317
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 318
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 319
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 320
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 321
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 322
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 323
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 324
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 325
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 326
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 327
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 328
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 329
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 330
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 331
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 332
Euromarketing - țările membre UE - Pagina 333

Conținut arhivă zip

  • EuroMarketing - Tarile Membre UE.doc

Alții au mai descărcat și

Studiu de Caz - Polonia

6.Estimari pentru evolutia ecomomiei in 2011 NUMELE ŢĂRII: :: FORMA CONVENŢIONALĂ LUNGĂ: Republica Polonă :: FORMA CONVENŢIONALĂ SCURTĂ:...

Comerț internațional - Spania

1. Comerţul internaţional și economia Spaniei – aspecte generale Economia Spaniei Economia Spaniei este a cincea ca mărime ȋntre economiile...

Piața realitate complexă și dinamică

Piata este o categorie a economiei de schimb, cu un continut complex si o larga sfera de cuprindere. In limbaj curent, piata reprezinta locul...

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Economie

Introducere Trecerea la economia de piaţă presupune elaborarea unei teorii microeconomice adecvate, care să abordeze comportamentul firmei în...

Te-ar putea interesa și

Analiza particularităților marketingului pe piața unică europeană

Cap. 1. Rolul concurenţei asupra economiei de piaţă Unul dintre elementele fundamentale pe care o firmă trebuie să le aibă în vedere atunci când...

Euro-marketing

Integrarea economică interstatală, care a debutat în perioada postbelică, constituie un proces contemporan care a cuprins ţări din toate colţurile...

Euromarketing

Rezumat Euromarketingul reprezintă o formă a marketingului internaţional, aplicat îndeosebi în ţările care fac parte sau care intenţionază să facă...

Marketing

CAP 1 – Bazele MK MARKETINGUL - sinonim cu metodele folosite de firme pentru a rezolva tot felul de probleme; - sinonim cu a prezenta o firmă...

Tehnici Promoționale

CUVÂNT ÎNAINTE Schimbările ample şi profunde ce au avut loc în cadrul economiei româneşti în ultimii 17 ani, de-a lungul procesului de tranziţie...

Ai nevoie de altceva?