Hotel Select

Imagine preview
(9/10 din 4 voturi)

Acest proiect trateaza Hotel Select.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 96 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domenii: Economie, Turism

Cuprins

Cap.1 Hotelul 3
1.1. Prezentarea generală a hotelului 3
1.2. Amplasarea hotelului 4
1.3. Relaţiile hotelului cu mediul extern 6
Cap. 2 Serviciile Hoteliere 8
2.1. Serviciile de bază 8
2.2. Servicii periferice 10
2.3. Servicii de baza derivate 12
Cap. 3 Produsul hotelier parte integrantă a produsului turistic 15
Cap. 4 Gestiunea suportului material 19
Cap. 5 Funcţia de rezervare 27
5.1. Modalităţi de rezervare 27
5.2. Serviciul „Front office” 29
Cap. 6 Functia personal 31
6.1. Rolul operational 31
6.2. Rolul relational 33
6.3. Tipologia personalului anagajat al hotelului si prezentarea
fiselor de post 35
Cap. 7 Calitatea serviciilor in hotel 79
7.1. Calitatea spațială 79
7.2. Calitatea alegerii 83
7.3. Calitatea propriu-zisa 83
7.4. Calitatea relationala 85
7.5. Plangerile clientilor 86
Cap. 8 Aspecte ale promovării produsului hotelier 90
Cap. 9 Aspecte ale stabilirii preţurilor şi tarifelor serviciilor oferite de hotel 93
Cap.10 Gradul de ocupare al hotelului Select 94
Anexe 96
Bibliografie 101

Extras din document

Capitolul 1. Hotelul

1.1. Prezentarea generală a hotelului

Judeţul Iaşi se află în nord-estul României, aproape de graniţa cu Republica Moldova, şi are o suprafaţă de 5.500 km pătraţi. Are o populaţie de 811.000 locuitori, iar reşedinţa judeţului numărând cam 50% din totalul acestora.

Oraşul celor 7 coline sau capitala culturală a Moldovei, sunt două dintre multitudinea de denumiri purtate cu mândrie de una dintre cele mai vechi citadele ale ţării.

Clădiri care îţi taie respiraţia, lăsându-te mut de uimire, mai păstreaza aerul trecutului şi al unor vremuri care parcă nu vor să se îndrepte spre apus, cu toate că, sunt , parcă obligate, de apariţia noilor construcţii ce poartă amprenta prezentă şi viitoare.

Palatul Culturii – Iaşi

1.2. Amplasarea hotelului

Continuându-ne drumul, ne abatem de pe bulevardul Ştefan cel Mare, pe strada 14 decembrie 1989, ce ascunde adevărate comori arhitecturale, între care, şi clădirea Select Grup.

Select Grup este situat într-o impozantă clădire istorică ce a fost meticulos restaurată pentru a oferi oaspeţilor noştri posibilitatea să experimenteze minunatul caracter al perioadei începutului de secol 20.

Eleganţa clasică şi poziţionarea sa în centrul oraşului recomandă Select Grup ca o alegere inspirată nu doar pentru un sejur ci şi pentru evenimente private sau de afaceri.

Cei care vor vizita Select Grup se vor bucura de eleganţa şi aspectul istoric al unei clădiri de referinţă din istoria modernă a Iaşului, alături de facilităţile unui hotel din secolul 21.

Nu este vorba doar de camerele cu privelişte către centru vechi al oraşului Iaşi, ci şi de sălile de conferinţă cu dotări high-tech, posibilitatea de a alege din bogăţia culinară a restaurantului, cofetăriei, patiseriei şi cafenelei.

Indiferent dacă doreşti un sejur liniştit sau pregăteşti o întâlnire de afaceri importantă, Select Hotel vă va depăşi aşteptările.

Situat în centrul istoric al Iaşului, este aproape de monumentele istorice importante, precum şi de principalele străzi comerciale. De îndată ce veţi ajunge la Select Hotel veţi afla că agitaţia cotidiană se opreşte la intrare.

La recepţie vă întâmpină atmosfera elegantă şi confortabilă a unei locaţii deosebite.

Hotel Select - Iaşi

Misiunea hotelului este să ofere clienţilor săi un sejur plăcut într-o atmosferă de confort şi relaxare, având toate utilităţile pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

Misiunea hotelului poate fi rezumată astfel:

Hotelul ” Select Grup” doreşte să fie gazda ideală în orice anotimp şi cu orice ocazie atât pentru turism cât şi pentru afaceri.

Obiectivul hotelului este atragerea clienţilor noi şi fidelizarea celor existenţi prin oferirea unor servicii de cel mai înalt grad de calitate.

În perioada următoare se preconizeaza sporirea numărului de clienţi prin diversificarea şi îmbunătăţirea serviciilor oferite, decizii ce vor fi fundamentate pe studiile de piaţă realizate de instituţiile specializate.

De asemenea se va urmări o mediatizare mai largă şi o informare prin mijloacele media cele mai eficiente (TV, radio, reviste, panouri etc.) despre odihna şi facilităţile oferite de hotelul ”Select Grup”.

1.3. Relaţiile hotelului cu mediul extern (ofertă, cerere, concurenţă)

Weekend Select:

Vă invităm să petreceţi un weekend în Iaşi alături de cei dragi. Pachetul include:

- 25% reducere din tariful standard la cazare pentru camera dublă;

- Parcare gratuită pentru perioada şederii;

- Acces la Micul Dejun Special de Weekend – ce vă oferă bufet asortat cu o gamă variată de produse.

- Oferta valabilă în limita locurilor disponibile, pentru zilele de Sâmbătă şi Duminică, în perioada 01.05.2009 – 01.06.2010.

- Pentru rezervări vă rugăm să ne contactaţi.

Relaţiile publice reprezintă un ansamblu de activităţi folosite pentru crearea şi menţinerea de relaţii favorabile între firma şi public sau: clienţii, comunitatea locală, acţionarii, guvernul, mediile de comunicare, furnizorii, salariaţii, grupurile de acţiune, comunitatea financiară, distribuitorii şi societatea în general.

Activitatea de relaţii publice urmăreşte identificarea grupurilor şi persoanelor ale căror aprecieri sunt importante şi a căror cooperare este necesară pentru a realiza obiectivele firmei, constatarea atitudinii acestor personae şi depunerea de eforturi pentru dezvoltarea impresiilor favorabile sau înlăturarea celor nefavorabile.

Relaţiile publice reprezintă mai mult comunicarea de firmă.

Fisiere in arhiva (1):

  • Hotel Select.doc