Idee de Afacere - SC Fruit Drink SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: pptx
Pagini : 16 în total
Mărime: 908.65KB (arhivat)
Publicat de: Valeria Kovacs
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

1.1 Coordonatele afacerii:

Slogan: „ Drink better, Feel better”

Motto: „Simte gustul şi savoarea”

Sigla:

1.2 Forma juridică de constituire:

“Fruit Drink” este o societate cu răspundere limitată (S.R.L.).

1.3 Obiectul de activitate:

„Fruit Drink” are ca obiect de activitate comercializarea băuturilor răcoritoare.

1.4 Natura capitalului:-capital propriu

1.5 Capitalul social: 15.000 EURO

2.1. Evoluţia firmei:

„Fruit Drink” şi-a început activitatea la data de 01.10.2012, moment la care dispunea doar de un centru de distribuţie a băuturilor răcoritoare şi de un efectiv compus din 15 angajaţi.

Compania „Fruit Drink” s-a dezvoltat semnificativ în următoarele 3 luni de la momentul înfiinţării. Procesul de distribuţie de băuturi răcoritoare a înaintat într-un mod accelerat, iar în acest context a fost necesară redimensionare forţei de muncă prin creşterea numărului de angajaţi, precum şi a mijloacele prin care firma realizează distribuirea către clienţi.

În prezent, firma „Fruit Drink” se află într-o continuă creştere, îmbunătăţindu-şi poziţia pe piaţa societăţilor distribuitoare de băuturi răcoritoare, dispunând de un număr de 27 de angajaţi şi de 8 mijloace necesare îndeplinirii obiectului de activitate.

2.2. Experienţa practică:

În perioada de dezvoltare semnificativă, firma „Fruit Drink” a manifestat o strategie de personal , implicându-se activ în dezvoltarea profesională a angajaţilor precum şi în remunerarea acestora.

Noi considerăm că am dobândit experienţă profesională pe o parte datorită unui personal apt şi bine pregatit, şi pe de altă parte participării active la diverse târguri pe plan local şi naţional.

2.3.Cunoştinţele/Experienţa care contribuie la succesul afacerii:

La dezvoltarea continuă a firmei, un prim factor esenţial îl constituie buna pregătire profesională a managerului şi experienţa dobândită de acesta pe parcursul carierei sale manageriale. Acest lucru se reflectă cu precădere asupra deciziilor adoptate de acesta care conduc spre o bună desfăşurare a activităţii din cadrul firmei, atât din punct de vedere economic cât şi din cel al personalului.

Al doilea factor determinant îl reprezintă exercitarea simultană a serviciilor contabilului atât în cadrul firmei noastre cât şi în cadrul unor întrerprinderi de prestigiu.

Conținut arhivă zip

  • Idee de Afacere - SC Fruit Drink SRL.pptx

Ai nevoie de altceva?