Intermediari - magazinul online eMag

Proiect
8/10 (1 vot)
Ă
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: pptx
Pagini : 29 în total
Mărime: 3.46MB (arhivat)
Publicat de: Florina M.
Puncte necesare: 8

Extras din proiect

Intermediere

Rolul intermediarilor rezultă din următoarele:

a) Permit diminuarea numărului de tranzacții.

b) Apropie producătorul de piață.

Interesul producătorilor este de a dispune de informații cât mai apropiate de piață, activitatea de distribuție constituind o veritabilă și valoroasă sursă de informații necesare fundamentării planurilor și elaborării strategiilor de marketing și previziunilor comerciale.

c) Permit diminuarea costurilor distribuției fizice (mai ales a celor pentru transport și stocaj ). Intermediarii pot să realizeze mai bine aceste cerințe printr-o specializare a activității lor, exonerându-i pe producători de sarcina realizării transporturilor și de grija permanentizării stocurilor tot timpul anului.

Prezentarea companiei

Denumire companie: SC DANTE INTERNATIONAL SA.

Cod unic de înregistrare (CUI): 14399840

Numărul și data înregistrării la Registrul Comerțului: J40/372/2002

Tipul activității: Comerț cu amănuntul al articolelor și aparatelor electrocasnice, în magazine specializate

Adresa: BUCURESTI SECTORUL 2, Judet: Municipiul Bucuresti

eMAG este o companie din România care se ocupă cu vânzarea online de echipamente și componente IT, electronice, electrocasnice, articole de îngrijire personală, produse auto, articole sportive, cărți, muzică, filme, produse pentru casă și grădină, petshop, articole pentru copii, prin urmare are o gamă largă de produse.

eMAG și-a început activitatea în anul 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul și produse de birotică, fiind înființat de Radu Apostolescu, Dan Teodosescu și Bogdan Vlad.

Număr de angajați în 2016 : 2000

Cifră de afaceri în 2016: 2,4 miliarde de lei

Dimensiunea magazinului online

La lansare magazinului online de sisteme de calcul și birotică exista o gamă destul de redusă de produse. Însă pe parcursul anilor acest magazin a avut parte de o dezvoltare permanentă,care a dus la mărire echipei și schimbarea sediului de patru ori în 5 ani.

În prezent, eMAG este liderul pieței de comerț electronic și deține cote de piață care ating 60 % din vânzările naționale pe anumite categorii și branduri de primă mărime.

În 2018, eMAG a ajuns la 4.860 de salariați în tot ce înseamnă grupul acestuia din toate țările.

Conținut arhivă zip

  • Intermediari - magazinul online eMag.pptx

Te-ar putea interesa și

Comerț electronic - actualitate și perspectivă

MOTIVAŢIA ALEGERII TEMEI Potrivit Web Internet Archive, primul magazin online din România a fost lansat de către PC Net în 1997 şi se numea...

Cereale Nestle

I. Prezentarea fimei 1. Denumire și scurt istoric Nestlé este o companie multinațională din industria alimentară și una dintre cele mai...

Marketing - lampă USB pentru laptop

Lampa flexibilă cu leduri pentru laptop este perfectă pentru utilizarea în avion, întâlniri (conferinţe) sau seara în pat. Se conectează direct la...

Marketing - Acumulator de Laptop

CAPITOLUL I: PIAŢA Intenţionarea lansării unui produs nou “Acumulator de laptop”, a determinat realizarea de către membrii Departamentul de...

Ai nevoie de altceva?