Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 120 în total
Cuvinte : 37756
Mărime: 183.67KB (arhivat)
Publicat de: Sabin Benone Sava
Puncte necesare: 11
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Buzoianu Daniela
UNIVERSITATEA PETROL-GAZE din PLOIESTI FACULTATEA de Stiinte Economice SPECIALIZAREA: Administrarea Afacerilor

Cuprins

  1. 1. CAPITOLUL I : PREZENTAREA GENERALA A FIRMEI
  2. I. 1.SCURT ISTORIC
  3. I. 2.OBIECTIVUL DE ACTIVITATE AL FIRMEI
  4. I. 3.RESURSELE FIRMEI- FINANCIARE, UMANE, MATERIALE DE CARE DISPUNE FIRMA
  5. 2.CAPITOLUL II: IMPLICAREA FACTORILOR DE MEDIU IN ACTIVITATEA
  6. FIRMEI
  7. II. 1.MACROMEDIUL INTREPRINDERII SI INFLUENTA COMPONENTELOR ACESTUIA ACTIVITATII FIRMEI
  8. II. 2.MICROMEDIUL INTREPRINDERII SI INFLUENTA COMPONENTELOR ACESTUIA ASUPRA ACTIVITATII INTREPRINDERII
  9. II. 3.RELATIA INTREPRINDERE-PIATA
  10. II. 4.OBIECTIVELE ECONOMICE ALE INTREPRINDERII IN CONDITIILE PIETEI CONCURENTIALE
  11. 3.CAPITOLUL III: FUNCTIUNILE INTREPRINDERII
  12. III. 1.FUNCTIUNILE COMPONENTE ALE SISTEMULUI ORGANIZARII PROCESUALE ALE INTREPRINDERII
  13. III. 2.MECANISMUL FUNCTIONARII INTREPRINDERII
  14. III. 3.INTERDEPENDENTA FUNCTIONARII INTREPRINDERII
  15. 4.CAPITOLUL IV: STRUCTURA ORGANIZATORICA-EXPRESIE
  16. A ORGANIZARII FORMALE A INTREPRINDERII
  17. IV. 1.PREZENTAREA STRUCTURII FUNCTIONALE A INTREPRINDERII
  18. IV. 2.PREZENTAREA STRUCTURII OPERATIONALA A INTREPRINDERII
  19. IV. 3.DOCUMENTE DE FORMALIZARE A STRUCTURII ORGANIZATORICE
  20. IV. 4.ORGANIZAREA INFORMALA A INTREPRINDERII
  21. IV 4.1 TIPURI DE GRUPURI IN ORGANIZAREA INFORMALA
  22. IV 4.2 AVANTAJELE SI DEZAVANTAJELE ORGANIZARII INFORMALE
  23. 5.CAPITOLUL V. STRATEGII ECONOMICE ALE INTREPRINDERII SI PLANUL CA INSTRUMENT DE CONCRETIZARE DE REALIZARE A LOR
  24. V. 1.IMPORTANTA STRATEGIILOR ECONOMCE PENTRU ACTIVITATEA INTREPRINDERII
  25. V. 3.ELABORAREA PLANULUI ECONOMIC AL INTREPRINDERII
  26. V. 4.ELABORAREA PLANULUI DE AFACERI AL INTREPRINDERII
  27. 6.CAPITOLUL VI. EFICIENTA ECONOMICA A ACTIVITATII
  28. ECONOMICE
  29. VI. 1.INDICATORI DE EXPRIMARE A EFICIENTEI ECONOMICE- CALCULUL SI ANALIZA ACESTORA
  30. VI. 2.POSIBILITATI DE CRESTERE A EFICIENTEI ECONOMICE
  31. INTREPRINDEREA IN MEDIUL COMPETITIV
  32. S.C. CRAMA-CEPTURA S.R.L

Extras din proiect

CAPITOLUL I : PREZENTAREA GENERALA A FIRMEI

I. 1. Scurt istoric

Cat priveste informatiile de identificare ale firmei, sediul social se afla in comuna Ceptura, sat Ceptura de Jos, telefon 0244445025, judetul Prahova.Actul de infiintare se dovedeste prin incheierea judecatoreasca nr. 1051/23.06.2003 realizat de judecatorul delegat. Numarul de ordine in Registrul Comertului este J29/1039/2003, atribuit in data de 23.06.2003.Firma a fost infiintata prin schimbarea sediului din alt judet. Numarul de ordine anterior in registrul comertului a fost J40/4515/2003. Intreprinderea S.C. CRAMA-CEPTURA S.R.L este in stare de functiune , avand astfel certificat de inmatriculare preschimbat. Ca forma de organizare, aceasta intreprindere este o societate comerciala cu raspundere limitata, are cod unic de inregistrare nr 15338540 atribuit in data de 03.04.2003, are certificat de inregistrare nr. B1548057, emis pe data de 01.07.2008 si eliberat la data 04.07.2008. Data ultimei inregistrari in registrul comertului s-a facut la data de 30.06.2008. Firma este constituita pentru o durata nelimitata. Actul constitutiv al firmei este actualizat prin mentiunea nr. 54277 din 23.06.2008. O dovada a sediului social este contractul de vanzare cumparare nr. 1279 din data de 10.04.2003.

Cat priveste capitalul acesta este social subscris in valoare de 3513370 RON integral varsat si aporturi efective in valoare de 2334560 RON integral varsat si 365296 dolari tot integral varsat. Aportul in natura este de 1178810.

I. 2. Obiectul de activitate al firmei

Cat priveste domeniile de activitate, activitatea principala conform codificarii prin ordinul 337/2007 este fabricarea vinurilor din struguri. Activitatile secundare conform codificarii prin ordinul 337/2007 sunt : cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte, cultivarea orezului, cultivarea legumelor si a pepenilor, a radacinoaselor si tuberculilor, cultivarea trestiei de zahar, tutunului, plantelor de fibre textile, altor plante de culturi nepermanente, strugurilor, fructelor tropicale si subtropicale, fructelor citrice , fructelor semintoase si samburoase, fructelor arbustilor fructiferi, capsunilor , nuciferilor si a altor pomi fructiferi , cultivarea plantelor pentru prepararea bauturilor, cultivarea condimentelor, plantelor aromatice, medicinale si a plantelor de uz farmaceutic, cultivarea altor plante permanente, plantelor pentru inmultire, cresterea bovinelor de lapte, altor bovine, cailor si a altor cabaline, camilelor si a camelidelor, ovinelor si a caprinelor, porcinelor, pasarilor, altor animale, activitatii in ferme mixte, activitatii auxiliare pentru productie vegetala si pentru cresterea animalelor, activitati dupa recoltare, pregatirea semintelor, vanatoare, capturarea cu capcane a vanatului si activitati de servicii anexe vanatorii, silvicultura si alte activitati forestiere si exploatarea forestiera.

I. 3. Resursele firmei- financiare, umane ,materiale de care dispune firma

S.C. CRAMA-CEPTURA S.R.L dispune de resurse financiare, umane si materiale astfel:

1. Resursele financiare se concretizeaza prin disponibilul aflat in cont, RON si valuta prin contractele incheiate cu clientii interni si externi. Astfel, in anul 2009 societatea are contracte incheiate la extern in valuta atat cu tarile din UE , cat si din afara . Aceste contracte sunt incheiate pe o perioada de 5 ani avand clauze ferme privind incetarea sau prelungirea lor. In tara agentii de vanzare au incheiat contracte pe perioade de 3 ani cu angrourile mari precum Billa ,Metro, Carrrefour, precum si cu alte societati care au o arie bogata de valorificare a acestor produse. Agentii de vanzari in acest an mai au de perfectat o serie de contracte externe in tari precum Franta , Elvetia, Grecia. Aceste contracte au la baza comenzi privind produse de acea mai buna calitate.

2. Cat priveste resursele umane, societatea are personal calificat pentru fiecare post astfel dispune de administratori, de directori economici, de directori de vanzari , responsabili import si export, secretare, de directori tehnici, de responsabili privind resursele umane, de contabili, de asistenti vanzari si de agenti de vanzari, de sef de laborator , de microbiolog, de operatori, de ingineri mecanici, de gestionari, de un lacatus si de un electrician si de muncitori calificati pentru sectia de imbuteliere si de vinificatie. De asemenea, societatea are contracte incheiate cu firme de specialitate in domeniul consultantei financiare, judiciare, contracte privind protectia muncii si contracte privind medicina muncii.

3. Referitor la resursele materiale, materia prima necesara desfasurarii activitatii este procurata in baza unor contracte atat in tara cat si in afara. Stocul de produse finite, semifabricate si materialele existente in societate la 31.12.2008 asigurand desfasurarea in conditii normale a activitatii societatii. Materiile si materialele sunt achizitionate din zone viticole renumite, de la furnizori cu o capacitate mare de obtinere a acestora, plata lor fiind facuta in baza instrumentelor de plata acceptate de banci.

CAPITOLUL II:

IMPLICAREA FACTORILOR DE MEDIU IN ACTIVITATEA

FIRMEI

II 1 MACROMEDIUL INTREPRINDERII SI INFLUENTA COMPONENTELOR ACESTUIA ACTIVITATII FIRMEI

Macromediul firmei cuprinde ansamblu factorilor de ordin general al mediului firmei cu actiune indirecta si pe termen lung asupra activitatii firmei si agentilor economici cu care se afla in contact nemijlocit.Monitorizarea macromediului este sarcina vitala pentru supravietuirea firmei si atingerea scopurilor sale pe termen lung. Macromediul firmei reprezinta ansamblul factorilor,variabilelor,incorporabili ce constituie climatul general in care acesta isi desfasoara activitatea.

Factorii economici

Factorii economici influenteaza comportamentul de cumparare atat al firmelor cat si al consumatorilor.In ansamblul lor, factorii economici formeaza mediul economic. Acesta reprezinta baza de sustinere a puterii de cumparare a purtatorilor cererii, fiind ei utilizatori sau consumatori finali. Pentru caracterizarea mediului economic se pot avea in vedere: nivelul PIB-ului, structura pe ramuri a economiei nationale, nivelul de dezvoltare al fiecarei ramuri, gradul de ocupare a fortei de munca, situatia financiar - valutara a tarii, fiscalitatea, inflatia, evolutia preturilor, evolutia economiilor populatiei si solicitarilor de credite, ratele dobanzilor, evolutia si distributia veniturilor pe diferite categorii sociale etc. Influenta factorilor de mediu economic se oglindeste direct sau indirect in evolutia pietei, mai concret in evolutia nivelului si structurii ofertei de marfuri, in evolutia marimii si structurii cererii, in miscarea preturilor si nivelul concurentei. Aceste variabile economice - pe care specialistii in marketing trebuie sa le urmareasca cu atentie, analizate in corelatie cu factorii demografici si culturali, pot oferi elementele necesare pentru o corecta evaluare si chiar anticipare a potentialului de piata pe care poate conta intreprinderea.Oamenii de marketing sunt interesati de venitul disponibil care ramane dupa alocarea cheltuielilor pentru alimentele de baza, imbracaminte si incaltaminte, pentru ca apoi oamenii sa cumpere si vin.Cele mai mari venituri revin membrilor clasei superioare, formata din consumatorii fideli ai vinului de lux si de cea mai buna calitate.Consumatorii din clasa de mijloc isi cheltuiesc banii mai chibzuit,dar isi pot permite cate o sticla de vin atunci cand doresc.Clasa populara, de regula, nu dispune de venituri bune pentru a-si putea permite sa cumpere o sticla de vin imbuteliata atunci cand doresc.Clientela de baza la SC CRAMA CEPTURA SRL este clasa de mijloc si cea superioara.Oamenii de marketing trebuie sa fie informati in legatura cu puterea de cumparare a consumatorilor si cu tendintele acesteia pe pietele lor,deoarece aceasta influenteaza direct volumul afacerii. Firma este foarte interesata sa stie cat cheltuiesc consumatorii pentru cumpararea diferitelor sortimente de vinuri.

Preview document

Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 1
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 2
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 3
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 4
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 5
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 6
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 7
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 8
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 9
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 10
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 11
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 12
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 13
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 14
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 15
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 16
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 17
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 18
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 19
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 20
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 21
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 22
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 23
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 24
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 25
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 26
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 27
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 28
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 29
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 30
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 31
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 32
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 33
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 34
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 35
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 36
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 37
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 38
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 39
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 40
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 41
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 42
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 43
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 44
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 45
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 46
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 47
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 48
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 49
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 50
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 51
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 52
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 53
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 54
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 55
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 56
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 57
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 58
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 59
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 60
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 61
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 62
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 63
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 64
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 65
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 66
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 67
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 68
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 69
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 70
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 71
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 72
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 73
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 74
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 75
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 76
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 77
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 78
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 79
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 80
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 81
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 82
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 83
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 84
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 85
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 86
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 87
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 88
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 89
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 90
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 91
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 92
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 93
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 94
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 95
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 96
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 97
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 98
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 99
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 100
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 101
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 102
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 103
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 104
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 105
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 106
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 107
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 108
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 109
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 110
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 111
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 112
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 113
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 114
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 115
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 116
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 117
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 118
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 119
Întreprinderea în mediul competitiv - studiu de caz realizat la SC Crama Ceptura SRL - Pagina 120

Conținut arhivă zip

  • Intreprinderea in Mediul Competitiv - Studiu de Caz Realizat la SC Crama Ceptura SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?