Marketing International

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Marketing International.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 11 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Economie

Extras din document

Fisa de prezentare a firmei

• Denumirea firmei: S.C. NATURAL BEAUTY S.R.L.

• Anul infintarii: 2011

• Forma juridica: Societatea cu raspundere limitata

• Obiectivul principal de activitate: Hair Style

Obiectivul secundar de activitate: Make up

• Cod CAEN: 9602 – Coafura si alte activitati de infrumusetare

• Capital social: 30000Ron

• Provenienta capitalului social: capital propriu

• Numar de asociati: 2(Mirela si Ionut Dragomir, frati )

Cunostinte in domeniu(Mirela): absolvirea cursurilor de stilisti. Ionut a contribuit financiar cu 70% din suma, respectiv 30%Mirela.

• Sediul social: jud.Arges, Mun Pitesti,cartier Tudor Vladimirescu, Str. Ion Nistor, Bl P4., Sc. A, ap. 2, parter.

• Banca prin care i-si deruleaza activitatea: Banca Comerciala Romana

Cont: RO31RNCB0022049305200002

Am ales aceasta banca deoarece una din sucursalele acesteia se afla in apropierea salonului, iar astfel tranzictile si operatiunile realizate prin intermediul bancii se realizeaza mult mai rapid.

• Numar de salariati: 11 persoane

Functii ocupate de acestia:

- Stilisti – 3

- Make up – 3

- Manechiura si pedichiura – 3

- Masaj – 2

Istoric: una dintre pasiunile mele a fost intodeauna sa aranjez persoanele, sa se simta mai frumoase si fericite, iar fratele meu, Iulian, la revenirea in tara a vrut sa isi deschida o afacere. Visele noastre s-au unit, realizandu-se astfel firma aceasta.

Principalele aspecte

In salonul noatru o sa descoperiti profesionalitatea si seriozitatea cu care servim clienti nostri. Avand studii de stilisti avansate, stim sa va dam look-ul cu care va sta cel mai bine, punand in evidenta atat frumusetea dvs exterioara, cat si personalitatea. De asemenea, dam sfaturi despre cum sa iti ingrijesti parul, tenul etc.

Analiza de piata

Potentialul pietei : Pitestiul fiind un oras tanar, in plina dezvoltare, inceperea unei afaceri este destul de favorabila, mai ales ca nu sunt multe saloane de infrumusetare, ci mai multe frizerii.

Intensitatea cererii : Doamnele si dominisoarele apeleaza cel mai frecvent la servicile unui salon de infrumusetare, pentru diferite evenimente, cum ar fi : nunti, baluri, petreceri, revelioane etc. , dar de asemenea si domnii apeleaza la servicile de infrumusetare, doarece, in zilele noastre, multe persoane pun mare importanta pe prima impresie, dar mai ales pe aspectul exterior.

Gradul de acoperire a cererii : Angajatii nostri au studile si talentele necesare celei mai bune calitati a servicilor noastre.

Se face programare in functie de cerinta clientului si de programul nostru.

Ca diversitate : Ca noutate printre servicile noastre se afla masajul. Fiind patru tipuri de masaje oferite si anume : masaj de relexare, masaj de intretinere, masaj anticelulitic si masaj terapeutic.

Principali concurenti : Beauty Salon, Salon Flory, Salon Lucretia

Avantajul competitiv al concurentilor : Beauty Salon are avantajul experintei, fiind de mai mult timp pe piata, Salon Flory avantajul locatiei , Salonul Lucretia are avantajul locatiei.

Fisiere in arhiva (1):

  • Marketing International.doc