Organizatia si Pozitia sa in Mediu

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Organizatia si Pozitia sa in Mediu.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 23 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Prof Nedelea

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Economie

Cuprins

Organizatia si pozitia sa in mediu
CUPRINS:
Capitolul I: Istoricul organizatiei alese pentru analiza
Capitolul II: Obiect de activitate si produse/servicii realizate
Capitolul III: Responsabilitatea sociala a organizatiei
Capitolul IV: Piata de comercializare
- Relatiile cu furnizorii
- Relatiile cu clientii
- Relatiile cu concurentii
Capitolul V: Analiza factorilor generatori si declansatori de competitivitate
Capitolul VI: Concluzii  implicatiile factorilor analizati asupra managementului

Extras din document

Organizatia si pozitia sa in mediu

Capitolul I: Istoricul organizatiei alese pentru analiza

Denumirea societatii este SC BEIA CONSULT INTERNATIONAL SRL, conform dovezii de verificare si rezervare a numelui firmei infintata in 1991. Societatea este persoana juridica romana.

Beia Consult International, distribuitor autorizat SIEMSENS, este unul din principalii furnizori de echipamente de telecomunicatii din Romania, avand o experienta de peste 16 ani in mai bine de 9000 de proiecte pentru centrale telefonice, retele de centrale telefonice, solutii de comunicatii avansate. Produsele sunt adaptate perfect oricaror nevoi de comunicatie ale firmelor, indiferent de marimea acestora, acoperind totodata si sectorul comunicatiilor pentru locuinte.

Beia Consult International are relatii si furnizeaza produse la peste 300 firme; are relatii externe - este un importator direct de produse cu parteneri externi; si relatii cu furnizori - cu diverse materiale de consum din tara la peste 200 de firme.

BEIA este unul dintre cei 3 parteneri SIEMENS in Romania, firma germana cu o politica buna fata de partenerii lor de afaceri. De asemenea, sunt furnizori de echipamente terminale pentru ROMTELECOM. Cifra de afaceri pentru 2004 a fost de 1,5 milioane Euro, in anul 2005 o crestere cu 20%, iar in 2006 cu 25% . Faptul ca are relatii de colaborare cu firme germane, i-a determinat sa devina membru fondator al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana care le ofera facilitati multiple. Se intalnesc lunar cu diverse personalitati din tara si din strainatate, firmele membre isi prezinta serviciile lor, iar firmele din afara care vor sa fie pe piata romaneasca isi promoveaza ofertele.

Acum 16 ani au inceput cu sisteme de secretariat dar, pe parcursul activitatii si-au dezvoltat gama de produse si servicii reusind sa ofere astazi sisteme de telecomunicatii cu diferite intrebuintari, de la cele mai simple pana la cele mai complexe;

Din vara lui 2005 au avut distribuitori din toata tara, firme serioase cu care au putut adapta produsele mai repede, au prezentat ultimele tehnologii in domeniu si au fost mult mai active pentru ca cererea este tot mai mare. La capitolul investitii si-au propus sa deschida o filiala in Brasov si au continuat sa isi consolideze o retea de sucursale la nivel national.

Capitolul II: Obiect de activitate si produse/servicii realizate

Obiectul de activitate al firmei  importator si distribuitor de echipamente de telecomunicatii, vinzari si instalari centrale telefonice digitale, instalari retele structurate voce-date sau retele telefonice, activitati de consultanta, proiectare instalare, asistenta tehnica si service.

Firma are un singur punct de lucru unde se desfasoara activitatea de aprovizionare si desfacere a echipamentelor.

Servicii si produse realizate: terminale analogice si digitale DECT, cordless, videotelefoane, SCREENPHONE cu acces la internet; centrale telefonice digitale ISDN de mica, medie si mare capacitate, testate si omologate in retelele din Romania; servere/soft de comunicatii si gateway EICON; proiecte la cheie; proiectare si executie cablari structurate; sisteme de transmisiuni PCM si HDSL; casti operatoare profesionale; infrastructura completa pentru telefonie si retele de calculatoare. Pentru tot ceea ce ofera clientilor lor firma Beia Consult International acorda garantie, asistenta si consultanta gratuita. In cazul centralelor telefonice pun la dispozitie solutii pentru orice solicitare, incepand cu sisteme SIEMENS Hipath, usor de utilizat in cazul IMM-urilor, pana la echipameite complexe, proiectare pentru a rezolva toate necesitatile de comunicatii ale firmelor mari. Acestea pot fi utilizate si ca un sistem de comunicatie in cadrul unei mari companii, la nivelul conducerii executive. Au telefoane pentru toate gusturile si pentru toate categoriile sociale, produse de mari companii internationale - SIEMENS, ALCATEL, AEG.

Directorul general impreuna cu Departamentul de vanzari se ocupa de analiza pietei si se stabileste strategia de marketing a firmei. Se contacteaza clienti si in fuctie de cerere se comanda de la furnizori echipamentele necesare. Se urmareste sa se asigure o inoire permanenta a stocului. Departamentul de vanzari acorda si consultanta pentru clientii care doresc un anumit proiect care sa satisfaca toate nevoile de la proiectare retea pana la instalari de echipamente profesionale. Departamentul comunica foarte mult cu departamentul tehnic pentru solutionarea proiectelor.

Fisiere in arhiva (1):

  • Organizatia si Pozitia sa in Mediu.doc