Plan de Afaceri Home for All SA

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 18 în total
Cuvinte : 4929
Mărime: 68.33KB (arhivat)
Publicat de: Luciana Catană
Puncte necesare: 9
ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE BUCUREŞTI FACULTATEA DE COMERŢ

Cuprins

  1. Cuprins
  2. 1. Sumar pag. 3
  3. 2. Descrierea societăţii şi a iniţiatorilor pag. 4
  4. 3. Descrierea produsului oferit pag. 5
  5. 4. Descrierea pieţei şi a concurenţei pag. 8
  6. 5. Strategia de marketing propusă pag. 9
  7. 6. Mobilizarea resurselor necesare pag. 11
  8. 7. Organizarea-conducerea afacerii pag. 12
  9. 8. Ipoteze şi riscuri pag. 14
  10. 9. Planul financiar pag. 14
  11. 10. Potenţialul de dezvoltare al afacerii pag. 16
  12. 11. Autoevaluare pag. 17
  13. 12. Bibliografie pag. 18

Extras din proiect

Sumar

Înfiinţată din dragoste pentru lucruri frumoase, S.C. Home for all S.A., a apărut ca urmare a cerererii crescânde pentru amenajările interioare. Firma îşi face un crez din integritatea artei în viaţa de zi cu zi. Ne propunem să dezvăluim funcţia decorativă a obiectelor şi să creăm un ambient armonios.

Noile tehnologii apărute, alături de o deosebită atenţie acordată nevoilor ambientale ale clienţilor, ne permite să venim în întâmpinarea pieţei cu o gamă variată de servicii precum: consultanţă şi studii de fezabilitate la proiectul de arhitectură/inginerie, proiectul de amenajare interioară sau decorare, managementul de proiect, zugrăveli, tencuieli, montări instalaţii sanitare, electrice, termice, decoruri din diverse materiale, etc.

Diversificarea serviciilor, a materiilor prime folosite, personalul calificat, ne permit să garantăm satisfacerea unui număr cât mai mare de clienţi.

Clienţii vizaţi pot fi persoane fizice obişnuite, alte firme şi diferite organizaţii. Ne adresăm în principal mediului urban, iar pentru acest an ne-am fixat drept obiectiv să avem un număr de 100 de clienţi.

Firma noastră colaborează cu Tavanex, Deep Art24, Idea Casa pentru proiectele ample de arhitectură şi construcţie şi de asemenea cu Apa Ferrario Rom S.R.L., Rollite Sistem, Alf Electric LTD S.R.L., Candle Shop S.R.L., Ageromat S.R.L., Casa July-Ana S.R.L., Praktiker, Dedeman, Bricostore pentru procurarea materialelor şi a materiilor prime, dar şi cu Pro Distribution Team S.R.L. pentru realizarea transportului la domiciliul clientului.

Pentru a face faţă concurenţei acerbe de pe piaţa amenajărilor interioare, firma vine cu idei novatoare, făcând ca stilul abordat de fiecare amenajare să transpună personalitatea şi dorinţa clientului. S.C. Home for all S.A. se diferenţiază de celelalte firme de pe piaţă prin oferirea unei game largi de produse şi servicii. Astfel, executăm artă murală pe diferite tipuri de material. De exemplu decoraţia murală poate fi realizată prin placări cu diverse materiale: faianţă, piatră, materiale compozite, mozaic, sticlă normală sau de murano, boiserie clasică sau modernă în funcţie de dorinţe, cu alte materiale mai subţiri, ce au rolul nu de a proteja, ci de a ornamenta peretele.

Bazându-ne pe punctele forte ale firmei şi pe oportunităţile oferite de piaţă, S.C. Home for all.S.A. are ca obiective principale pătrunderea pe piaţa amenajărilor interioare, obţinerea unei poziţii bune pe piaţă, menţinerea şi extinderea, formarea de noi echipe de execuţie, designeri şi lărgirea gamei de produse şi servicii.

Pentru promovarea serviciilor firma apelează la diverse mijloace de publicitate precum: presa locală, pliante şi Internet. Prin aceste mijloace firma îşi propune să arate clienţilor potenţiali calitatea serviciilor.

S.C Home for all S.A. doreşte să arate că arta poate să fie accesibilă, pe înţelesul tuturor, cu stilul potrivit la locul potrivit, cu soluţii originale pentru orice situaţie şi pentru orice buget.

Descrierea societăţii şi a iniţiatorilor

Firma S.C. Home for all S.A. va lua fiinţă la 1 ianuarie 2011, cu capital integral privat românesc, având ca obiect de activitate amenajările interioare. Apariţia ei a fost determinată de cererea crescândă pentru finisajele şi amenajările interioare, satisfacerea standardelor tot mai ridicate fiind unul din obiectivele esenţiale ale firmei.

Activitatea noastră se adresează persoanelor fizice obişnuite, altor firme şi diferitelor organizaţii şi sperăm ca pe viitor să putem satisface un segment mai larg de piaţă.

Ne propunem să dezvăluim funcţia decorativă a obiectelor şi să creem un ambient armonios, depăşind cu mult sfera amenajărilor interioare standard.

Descrierea societăţii

Denumirea societăţii: S.C. Home for all S.A.

Sediul Societăţii: Bucureşti, Str. Cristian Pascal, ing nr.25, sector 6, ap. 403

Depozit materiale: Bucureşti, Str. Cristian Pascal, ing nr.25, sector 6

Număr de înregistrare la Oficiul Registrul Comerţului: J-19 / 630 / 01.01.2011

Codul Fiscal: R 9438621

Forma juridică de constituire: societate pe acţiuni

Domeniul de activitate al întreprinderii: amenajări interioare

Capital social: 50 000 Ron ( 214405 euro, 1€ = 4,2881 Ron)

Descrierea iniţiatorilor

Iniţiatorii societăţii sunt şi acţionari ai firmei. Aceştia sunt: Croicu Cristiana Patricia, Dănăilă Corina Iuliana, Dediu Elena şi Diaconu Valentina Iuliana.

Din dorinţa comună de a ne testa aptitudinile de întreprinzători, am hotărât să lansăm această afacere în domeniul design-ului interior, sperând că ne vom putea atinge obiectivul principal şi anume să pătrundem pe piaţa amenajărilor interioare, să ocupăm o poziţie bună pe această piaţă şi să ne extindem.

Suntem conştiente că în momentul întemeierii, cât şi pe parcursul desfăşurării activităţii ne putem confrunta cu situaţii extrem de dificile, dar o dată ce am pornit la drum ne asumăm responsabilităţi, căci suntem oameni de acţiune, capabili să planificăm o activitate, să ne fixăm nişte obiective şi să stabilim etapele de realizare ale acestora.

Astfel:

Croicu Cristiana Patricia se caracterizează ca fiind un întreprinzător inteligent, care îşi asumă responsabilitatea pentru deciziile luate şi acţiunile întreprinse, capabil de a se concentra şi de a acţiona raţional în situaţii de stres, inventiv, sociabil şi cu un bagaj mare de argumente pentru a fi cât mai convingător şi pentru a atrage clienţii.

Dănăilă Corina Iuliana, este un întreprinzător energic ale cărui abilităţi sunt comunicarea, posibilitatea de a se adapta uşor oricărei situaţii apărute, capabil de a improviza, în cazul în care deodată a intervenit ceva imprevizibil, cu înclinaţii spre risc şi dornic întotdeauna de a realiza ceva nou prin care activitatea sa să fie bine apreciată.

Dediu Elena se caracterizează ca fiind un întreprinător onest căruia îi place să respecte etica în afaceri, capabil de a conduce şi de a-şi motiva colaboratorii, cu multiple cunoştinţe în domeniul financiar, responsabil pentru acţiunile întreprinse, perseverent şi dornic de a fi printre cei mai buni în domeniul amenajărilor interioare.

Diaconu Valentina Iuliana, este un întreprinzător cu înclinaţii spre risc ce îşi asumă responsabilităţi, are un nivel înalt de energie, perseverenţă, abilităţi comunicaţionale ridicate, viziune creatoare, flexibilitate, imaginaţie, dorinţa de a obţine rezultate, studii economice şi de design, dorinţa de a inova , capacitatea de a îmbina mai multe stiluri.

Preview document

Plan de Afaceri Home for All SA - Pagina 1
Plan de Afaceri Home for All SA - Pagina 2
Plan de Afaceri Home for All SA - Pagina 3
Plan de Afaceri Home for All SA - Pagina 4
Plan de Afaceri Home for All SA - Pagina 5
Plan de Afaceri Home for All SA - Pagina 6
Plan de Afaceri Home for All SA - Pagina 7
Plan de Afaceri Home for All SA - Pagina 8
Plan de Afaceri Home for All SA - Pagina 9
Plan de Afaceri Home for All SA - Pagina 10
Plan de Afaceri Home for All SA - Pagina 11
Plan de Afaceri Home for All SA - Pagina 12
Plan de Afaceri Home for All SA - Pagina 13
Plan de Afaceri Home for All SA - Pagina 14
Plan de Afaceri Home for All SA - Pagina 15
Plan de Afaceri Home for All SA - Pagina 16
Plan de Afaceri Home for All SA - Pagina 17
Plan de Afaceri Home for All SA - Pagina 18

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri Home for All SA.docx

Alții au mai descărcat și

Elaborarea unui plan de afaceri la SC Kligor SRL - Tecuci

Capitolul 1. Importanţa planului de afaceri pentru materializarea proiectelor în comerţ 1.1. Definirea, rolul şi funcţiile planului de afaceri...

Plan de Afaceri Your Paradise

1. Numele firmei : Your Paradise 2. Codul unic de inregistrare: J011/73004 3. Forma juridical de constituire: SRL 4. Activitatea principala a...

Plan de Afaceri

1. DATE DE IDENTIFICARE 1.Numele: SC D-SIGN S.R.L. 2.Cod unic: 3.Forma juridică de constituire: - privată : Societate comercială, societate...

Plan de Afaceri la SC Claus Construct SRL

1 DATE GENERALE PRIVIND FIRMA 1) Denumirea societatii: S.C. CLAUS CONSTRUCT SRL, cu sediul în localiteatea Ungheni, jud. Mureş. 2) Nr....

Plan de Afaceri Mondial - SC Dalux SRL

A - STADIUL ACTUAL A1. DATE DE IDENTIFICARE Numele complet al întreprinderii: S.C. DALUX S.R.L. Forma juridica: societate cu raspundere...

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?