Plan de Afaceri - SC Best Style SRL

Proiect
8/10 (3 voturi)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 11 în total
Cuvinte : 2753
Mărime: 30.07KB (arhivat)
Publicat de: Miron Vlad
Puncte necesare: 9
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Ionica Isacea

Extras din proiect

SINTEZA

Infiintata din dragoste pentru lucruri frumoase S.C BEST STYLE S.R.L a aparut ca urmare a cerererii crescande pentru amenajarile interioare. Firma isi face un crez din integritatea artei in viata de zi cu zi. Ne propunem sa dezvaluim functia decorativa a obiectelor si sa cream un ambient armonios.

Noile tehnologii aparute, alaturi de o deosebita atentie acordata nevoilor ambientale ale clientilor, ne permite sa venim in intampinarea pietei cu o gama variata de servicii precum: arhitectura si design interior, zugraveli, tencuieli, montari instalatii sanitare, electrice, termice, decoruri din diverse materiale, etc.

Diversificare serviciilor, a materiilor prime folosite, personalul calificat, ne permite sa garantam satisfacerea unui numar cat mai mare de clienti.

Pentru a face fata concurentei acerbe de pe piata amenajarilor interioare, firma vine cu idei novatoare, facand ca stilul abordat de fiecare amenajare sa transpuna personalitatea si dorinta clientului.

Bazandu-se pe punctele sale forte si valorificand la maxim oportunitatile oferite de piata, firma isi propune obtinerea unei cifre de afaceri de 28.000 €. Un alt obiectiv este cresterea gradului de acoperire pe piata, precum si realizare unei cote de piata de 3.97%.

In domeniul executiei firma deruleaza contracte de reprezentanta cu diversi furnizori de materiale. Preturile serviciilor sunt stabilite in concordanta cu strategia costului de referinta si in functie de preturile practicate de furnizorii de materiale.

Pentru promovarea serviciilor firma apeleaza la diverse mijloace de publicitate precum: presa locala, pliante si Internet. Prin aceste mijloace firma isi propune sa arate clientilor potentiali calitatea serviciilor.

S.C BEST STYLE S.R.L doreste sa arate ca arta poate sa fie accesibila, pe intelesul tuturor, cu stilul potrivit la locul potrivit, cu solutii originale pentru orice situatie si pentru orice buget.

CAPITOL I

PAGINA INTRODUCTIVA

A. DESCRIEREA IDEII DE AFACERI

Firma SC BEST STYLE SRL a luat fiinta in septembrie 2004, cu capital integral privat romanesc, avand ca obiect de activitate amenajarile interioare. Aparitia ei a fost determinata de cererea crescanda pentru finisajele si amenajarile interioare, satisfacerea standardelor tot mai ridicate fiind unul din obiectivele esentiale ale firmei.

Activitatea noastra este limitata momentan la nivelul locuintelor personale sperand ca pe viitor sa putem satisface un segment mai larg de piata.

Ne propunem sa dezvaluim functia decorativa a obiectelor si sa creem un ambient armonios, iar prin folosirea tehnicilor Feng Shui oferim posibilitatea de a trai in armonie cu mediul., depasind cu mult sfera amenajarilor interioare standard.

B. DESCRIEREA SOCIETATII

- Denumirea societatii: SC BEST STYLE SRL

- Sediul societatii: Str: Eroilor Nr: 26, Bl: B6, Ap: 25

- Depozit de materiale: Str: Cosbuc Nr: 256

- Numar de inregistrare la Oficiul Registrul Comertului: J-19 / 590 / 10.09.2004

- Codul Fiscal: R 9376240

- Forma juridica de constituire: societate cu raspundere limitata

- Domeniul de activitate al intreprinderii: amenajari interioare

- Capital social: 50 000 000/1.250 € , 1€ = 40.000 lei

- Asociati:

Asociati Adresa Nationalitate Aport(mil.)

Andrei Ramona Georgiana Str: Frunzei Nr: 5, Bl:F3, Ap: 30 romana 20 000 000

Bobaru Georgiana Melania Str: Aviatorilor, Nr: 3, Bl: U9, Ap:42 romana 20 000 000

Gaiu Claudia Micro 19, Bl:V3, Ap:06 romana 10 000 000

CAPITOL II

DESCRIEREA AFACERII

A. SERVICIUL

In cautarea rostului sau pe lume, a echilibrului ce ne guverneaza viata, omul inventeaza pentru spatiul ce-l inconjoara, forme pe care le materializeaza prin bucuria de a trai inconjurat de lucruri frumoase.

Amenajarea unui interior este cautarea unei rezonante, a acelei rezonante dintre materie si spirit, care-l face pe om fericit si implinit.

Cream arta pentru clienti intr-un stil care sa-i reprezinte si sa-i defineasca. In acest scop oferim urmatoarele servicii:

- arhitectura si design interior;

- compartimentari din zidarie sau tip rigips;

- tencuieli, gleduri, zugraveli, vopsitorii, stucaturi si ornamente;

- montat, raschetat, paluxat de parchet clasic sau laminat;

- montaje de tapet;

- montaje instalatii electrice;

- montaje instalatii sanitare;

- montaje instalatii proprii de incalzire, si izolatii termice;

Preview document

Plan de Afaceri - SC Best Style SRL - Pagina 1
Plan de Afaceri - SC Best Style SRL - Pagina 2
Plan de Afaceri - SC Best Style SRL - Pagina 3
Plan de Afaceri - SC Best Style SRL - Pagina 4
Plan de Afaceri - SC Best Style SRL - Pagina 5
Plan de Afaceri - SC Best Style SRL - Pagina 6
Plan de Afaceri - SC Best Style SRL - Pagina 7
Plan de Afaceri - SC Best Style SRL - Pagina 8
Plan de Afaceri - SC Best Style SRL - Pagina 9
Plan de Afaceri - SC Best Style SRL - Pagina 10
Plan de Afaceri - SC Best Style SRL - Pagina 11
Plan de Afaceri - SC Best Style SRL - Pagina 12

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri - SC Best Style SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de afaceri - firmă de consultanță în afaceri

1.DATE INTRODUCTIVE - Viziunea intreprinzatorului Plus Consulting este o firma de consultanţă cu capital privat romanesc, al carei scop principal...

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?