Plan de Afaceri - Sft 4All SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 3 fișiere: doc, ppt, xls
Pagini : 13 în total
Cuvinte : 2436
Mărime: 207.59KB (arhivat)
Publicat de: Lorin Marian
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Liviu Ciucan

Extras din proiect

Scopul proiectului de investitii este construirea unui centru de editare a programelor informatice Soft 4 all , compus dintr-o clădire P+2 si echipată corespunzător necesitătilor a 28 de persoane. Centrul de editare software este necesară pentru a completa pachetul de 2 de programe informatice existente în prezent la 11 si a mări capacitatea de productie de la 3 persoane la 28.

Clădirea va fi amplasată în comuna Corunca pe strada Sighisoarei FN evidentiat sub nr. Cadastral 230/5/2399 prin extras CF nr. 2314/N/Corunca cu o suprafată totală de 2167 metrii pătrati, lângă drumul european E60, terenul fiind în proprietatea firmei Soft 4 all SRL, obtinut prin titlu de cumpărare si care face parte din patrimoniul societătii la capitolul active imobilizate, achitat integral. Corunca este una dintre comunele cu cea mai rapidă dezvoltare din judetul Mures.

Descrierea amplasamentului:

În clădire se vor desfăsura activitătile de proiectare si editare ale programelor informatice, activitătile de comercializare si promovare ale produselor, asigurarea serviciilor de garantie, postgarantie si suport tehnic acordat clientilor.

Parterul va contine o platformă de expunere si prezentare modernă a produselor Navigator Software. Departamentul de MarketBizzing si Vânzări va fi amplasat lângă platforma de expunere, pentru a fi cât mai aproape de clienti, care vor intra pe usa din fata clădirii si vor fi primiti la font office-ul amplasat fată-n fată cu usa. Tot la parterul clădirii găsim centrala termică, depozitul si unitătile sanitare.

La etajul 1 se află prima platformă de editare compusă din 3 module de birouri pentru patru persoane. Sala de mese si bucătăria este destinată angajatilor pentru a-si petrecere într-un mediu cât mai relaxant si linistit pauza de masă. Etajul 1 mai contine o sala de sedinte cu o capacitate de 10 locuri, biroul de management al firmei, un vestiar si unităti sanitare.

Platforma de testare a produselor si suport se află la utlimul etaj al clădirii, într-un spatiu delimitat pentru a nu deranja platforma de editare aflată în vecinătate, compusă din 3 module de birouri pentru patru persoane. Încăperea destinată serverului este una izolată, ferită de praf si umezeală. Spatiile sociale contin o sală de mese, bucătărie, vestiar si unităti sanitare.

Clădirea centrului de editare Soft 4 all va oferi sansa de a realiza, a promova si de a comercializa produsele proprii. Portofoliul de produse contine două programe informatice aflate în stadiul de comercializare (Rest4all si PDA Navigator), două în stadiul de realizare si sapte în stadiu de proiect. Cele 11 produse Soft 4 all propuse pentru realizare/finalizare în noua clădire sunt:

Webcreator – pagină web de prezentare a unei firme/activitate, care are functii de comert online (webshop) si administrare a documentelor de intrare/iesire. Stadiul actual: realizare. Termen de executie: Iunie, 2010. Piata tintă: firmele mici si mijlocii cu orice activităti comerciale. Persoane implicate la realizare: 3.

Account4all – software de contabilitate de gestiune, contabilitate financiară, analiză economică si managementul personalului intern. Stadiul actual: realizare. Termen de executie: sfârsitul anului 2011. Piata tintă: firmele mici si mijlocii. Persoane implicate la realizare: 4.

Rest4all – program informatic de management hotelier pentru administrarea rezervărilor si al unitătii hoteliere. Stadiul actual: proiect. Termen de executie: Iunie, 2010. Piata tintă: unitătile din industria hotelieră. Persoane implicate la realizare: 3.

Market4all – modul de urmărire a proceselor comerciale în unitătile din retail. Stadiul actual: proiect. Termen de executie: sfărsitul anului 2011. Piata tintă: unitătile din comert aflate în dezvoltare. Persoane implicate la realizare: 4.

Pocket4all – software pentru echipamente mobile de tip PocketPC cu functii de comenzi si verificare stocuri în timp real. Stadiul actual: proiect. Termen de executie: Decembrie, 2012. Piata tintă: firmele de distributie. Persoane implicate la realizare: 3.

ERP– program informatic de tip ERP pentru integrarea tuturor resurselor (materiale, umane, partenerilor, etc.) dintr-o organizatie într-o platformă unică. Stadiul actual: proiect. Termen de executie: Decembrie, 2013. Piata tintă: firmele mijlocii aflate în dezvoltare sau reorganizare. Persoane implicate la realizare: 9.

Produse software la comandă – pagini web de prezentare a firmei/activitătii, programe editate pentru sistemul de operare Microsoft Windows, software destinat echipamentelor mobile pentru sistemele de operare Microsoft Windows Mobile 5, 6 si Microsoft Windows CE. Persoane implicate la realizare: 3.

Pe lângă realizarea si finalizarea produselor mai sus mentionate se vor comercializa echipamente hardware necesare la implementarea programelor informatice, cum sunt: calculatoare tip POS (Point of Sale), calculatoare tip desktop, monitoare touchscreen si LCD, imprimante termice, matriciale, echipamente mobile tip PocketPC si imprimante mobile, licente software, etc.

Preview document

Plan de Afaceri - Sft 4All SRL - Pagina 1
Plan de Afaceri - Sft 4All SRL - Pagina 2
Plan de Afaceri - Sft 4All SRL - Pagina 3
Plan de Afaceri - Sft 4All SRL - Pagina 4
Plan de Afaceri - Sft 4All SRL - Pagina 5
Plan de Afaceri - Sft 4All SRL - Pagina 6
Plan de Afaceri - Sft 4All SRL - Pagina 7
Plan de Afaceri - Sft 4All SRL - Pagina 8
Plan de Afaceri - Sft 4All SRL - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • dolgozat.doc
  • proiect liviu ciucan.ppt
  • soft 4 all.xls

Ai nevoie de altceva?