Practică la SC Camy Comprod SRL

Proiect
8/10 (3 voturi)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 15 în total
Cuvinte : 2183
Mărime: 15.34KB (arhivat)
Publicat de: Marina Chivu
Puncte necesare: 7

Cuprins

  1. Motivatie, explicatie 3
  2. Prezentarea organizatiei 4
  3. Componenta organizatiei 5
  4. Piata, oferta, clientii organizatiei 6
  5. Concurenta 7
  6. Documente oficiale 8
  7. Structura organizatorica 9
  8. Personalul si managerii 11
  9. Cultura organizationala 11
  10. Sistemul informational 13
  11. Functiile organizatiei 14
  12. Pozitia concurentiala 14
  13. Situatia economico-financiara 14
  14. Mixul de marketing 15
  15. Bibliografie 16

Extras din proiect

Motivatie, explicatii

Motivul pentru care am ales firma “CAMY COMPROD SRL” pentru a-mi afectua stagiul de practica este acela ca aceasta firma se ocupa cu comercializarea en-detail a produselor alimentare si nealimentare (magazin mixt) iar eu, in anul III doresc sa urmez specializarea ECONIMIA COMERTULUI TURISMULUI SI SERVICIILOR.

Stagiul de practica s-a desfasurat normal fara probleme deosebite. Rolul meu in aceasta firma a fost acela de a face intrarile/nirurile pe marfa primita aproape zilnic de la furnizori. Pe langa acest lucru mai stateam pe langa responsabilul cu primirea, verificarea si calcularea preturilor la produse, lucru ce cred eu ca imi va fi de folos pe viitor. Toate acestea imi erau cunoscute teoretic de la cursurile din anul anterior si anul in curs. In cadrul firmai am regasit, in probleme practice, cunostinte din cadrul cursurilor de Management (organizarea activitatii, motivatia muncii, cultura organizationala etc), Marketing (piata organizatiei, oferta organizatiei, consumatori si clienti, tehnici de promovare, politici de pret etc.), Contabilitate financiara (intrari-iesiri, bilant, balanta, gestiune, inventar etc).

PREZENTAREA ORGANIZATIEI:

SC CAMY COMPROD SRL este o societate ce se ocupa cu comercializarea en-detail de produse alimentare si nealimentare (regim de magazin mixt) cu sediul in Piatra Neamt pe strada Plevnei.

Societatea a fost infiintata de Murariu Vasile la data de 04.12.1995 si este inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J27/1022.

Pe langa comertul cu amanuntul, societatea se mai ocupa si de transport marfuri avand o licenta de transport public Seris P Numarul 017419, detinand o autoutilitara marca Iveco Turbo Daily si o dubita Fiat Doblo. Transportul se face doar la cerere si la un pret fix.

Obiectul de activitate stipulat in statut este comertul cu amanuntul si transport rutier public.

Sediul societatii este in Piatra Neamt, pe strada Plevnei bl. L3 ap. 24 si detine puncte de lucru doar in acest oras.

Primul punct de lucru deschis in anul 1998 se afla vis-à-vis de sediul societatii si este reprezentat de un chiosc metalic amplasat pe o suprafata de 10,5m², pamant inchiriat de la Primarie cu contract nr. 1024 din 1997.

Al II-lea punct de lucru a fost deschis mai tarziu, dupa o perioada de aproximativ 4 ani. Acesta este tot un chiosc metalic dar cu suprafata mai mare si anume 14m² si este situat in cartierul Maratei la intersectia strazii Plaiului cu strada Maratei. Si acest teren este inchiriat de la Primarie cu contract numarul 2077 din anul 2001.

Chioscurile au programul de lucru zilnic incepand cu orele 8:00 si incheindu-se cu ora 23:00, desfasurandu-se pe 2 schimburi, deci fiecare chiosc are 2 vanzatori.

Punctul de lucru situat vis-à-vis de sediul firmai este pazit pe timp de noapte de un paznic, iar cel din cartierul Maratei este prevazut cu un sistem de alarma.

Preview document

Practică la SC Camy Comprod SRL - Pagina 1
Practică la SC Camy Comprod SRL - Pagina 2
Practică la SC Camy Comprod SRL - Pagina 3
Practică la SC Camy Comprod SRL - Pagina 4
Practică la SC Camy Comprod SRL - Pagina 5
Practică la SC Camy Comprod SRL - Pagina 6
Practică la SC Camy Comprod SRL - Pagina 7
Practică la SC Camy Comprod SRL - Pagina 8
Practică la SC Camy Comprod SRL - Pagina 9
Practică la SC Camy Comprod SRL - Pagina 10
Practică la SC Camy Comprod SRL - Pagina 11
Practică la SC Camy Comprod SRL - Pagina 12
Practică la SC Camy Comprod SRL - Pagina 13
Practică la SC Camy Comprod SRL - Pagina 14
Practică la SC Camy Comprod SRL - Pagina 15

Conținut arhivă zip

  • Practica la SC Camy Comprod SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?