Proiect Practica - S.C. Davisim SRL Iasi

Imagine preview
(9/10 din 4 voturi)

Acest proiect trateaza Proiect Practica - S.C. Davisim SRL Iasi.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 33 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Butnaru Gina

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Economie

Cuprins

INTRODUCERE 2
CAPITOLUL I PREZENTAREA GENERALA A SOCIETATII 3
CAPITOLUL II STRUCTURA ORGANIZATORICA 5
2.1 Structura pe departamente 5
2.2 Personalul agentiei de turism 5
2.3 Cultura organizationala 7
CAPITOLUL III SISTEMUL INFORMATIONAL SI INFORMATIC 8
CAPITOLUL IV ACTIVITATEA, PIATA SI POZITIA CONCURENTIALA A FIRMEI 9
4.1 Activitatea firmei 9
4.2 Piata turistica 10
4.3 Pozitia concurentiala 11
CAPITOLUL V SITUATIA ECONOMICO – FINANCIARA A FIRMEI 16
CAPITOLUL VI MIXUL DE MARKETING 17
6.1 Produsul turistic 17
6.2 Tariful 27
6.3 Promovarea turistica 28
6.4 Distributia 30
CONCLUZII 31
BIBLIOGRAFIE 32

Extras din document

INTRODUCERE

Dezvoltarea impetuoasa a turismului în ultimele decenii, ampla lui extindere pe plan national si international, avântul continuu al mis¬carii turistice, care cuprinde azi categorii tot mai largi de oameni de vârste, pregatire si profesiuni diferite, au determinat ca turismul sa reprezinte un fenomen extrem de important al lumii.

Notiunea de turism, trebuie adaptata permanent conditiilor concrete, acordata schimbarilor în viata economica si sociala, confruntata cu activitatea practica. În acest context, turismul reprezinta ansamblul activitatilor, relatiilor si masurilor, generate de organizarea si desfasurarea unei calatorii de agrement sau în alte scopuri, precum si industria care concura la realizarea acesteia, respectiv activitatea agentiilor de turism, a unitatilor de cazare, de alimentatie publica, a întreprinderilor de transporturi, a unitatilor prestatoare de servicii catre populatie sau organizatiilor de specialitate, etc.

Analizând multitudinea aspectelor legate atât de complexa miscare turistica, specialistii si cercetatorii cu preocupari în acest domeniu au ajuns la concluzia ca turismul, vazut si înteles ca o activitate eco¬nomica, s-a transformat într-o componenta de seama a economiilor nationale ale tot mai multor tari datorita faptului ca el, ca orice activitate economica de sine statatoare, absoarbe un procent important din rândul populatiei active care lucreaza în unitatile cu profil turistic, con¬tribuie la crearea venitului national, iar încasarile din turismul inter¬national au o pondere însemnata în totalul exportului de marfuri si servicii al unei tari.

Lucrarea de fata este o analiza a activitatii agentiei de turism DAVISIM, agentie la care mi-am desfasurat stagiul de practica si care m-a impresionat prin încercarea de a realiza satisfactia clientilor ( printre care m-am numarat si eu) asigurând o gama completa de servicii turistice de o calitate ireprosabila.

Mai mult, personalul agentiei de turism DAVISIM este hotarât sa atraga atentia clientilor sai printr-o abordare diferita a ideii de turism bazata pe informare corecta si consiliere într-o relatie pe termen lung.

CAPITOLUL I

PREZENTAREA GENERALA A SOCIETATII

1. Denumirea societatii: S.C. “DAVISIM” S.R.L. Iasi

2. Forma societatii: societate comerciala cu raspundere limitata „DAVISIM” este persoana juridica româna. Ea îsi desfasoara activitatea în conformitate cu legea nr.31/90 republicata în 1998 privind societatile comerciale.

3. Obiectul de activitate al societatii

Activitatea principala:

633 Activitati ale agentiilor de voiaj si a tour – operatorilor; activitati de asistenta turistica neclasificate în alta parte;

Activitate secundara:

602 Alte transporturi terestre:

6021 – Alte transporturi terestre de calatori pe baza de grafic (intern si international);

6022 – Transporturi cu taxiuri;

6023 – Transporturi terestre de calatori, ocazionale;

6024 – Transporturi rutiere de marfuri;

Activitati de import-export

4. Sediul social: Lunca Cetatuii,judetul Iasi.

5. Durata de functionare a societatii

Durata de functionare a societatii este pe perioada nedeterminata, cu începerea de la data înmatriculararii în Registrul Comertului.

6. Capitalul social: este fixat la suma de 2.000.000 lei, repartizati în 20 parti sociale a câte 100.000 lei fiecare, eliberate si atribuite în întregime asociatului unic, d-lui PODARU Anton –Marian.

Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect Practica - S.C. Davisim SRL Iasi.doc

Alte informatii

Proiect de practica anul 2 Specializarea ECTS, prezentat in cadrul Facultatii de Economie si Administrare a Afacerii si s-a obtinut nota 10.