Proiect Sisteme Informatice pentru Gestiune

Imagine preview
(8/10 din 3 voturi)

Acest proiect trateaza Proiect Sisteme Informatice pentru Gestiune.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 76 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Elena Sima

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 8 puncte.

Domeniu: Economie

Extras din document

1. Descrierea problemei:

Am ales ca studiu de caz, pe firma Rompetrol, in ceea ce priveste sistemele Internet / Intranet, datorita retelei sale internationale interesante, aceasta avand contact cu firme externe, si inainte de 1989, ocupandu-se cu exportul de petrol din Romania.

Diagrama retelei companiei este urmatoarea.

Scopul proiectului este prezentarea unei compilatii hardware / software pentru a putea realiza o cat mai buna interconectare, atat la nivel de filiale, indiferent de specific, cat si la nivel de interconectare dintre filiale.

2. Specificarea cerintelor / obiectivelor:

Obiectivele ce se prefigureaza sunt urmatoarele:

- Rapiditatea in comunicare-> poate fi atinsa printr-o buna configurare a Firewall-urilor, a Sistemelor de Calcul din incinta cladirilor, fie ele sedii centrale, de birouri, rafinarii sau in benzinariile din retea.

- Securitate -> buna configurare a Firewall-ului, folosirea VPN.

- Comunicare mai eficienta -> minimizare de cost folosind instant messaging si skype, pentru situatiile curente si de dimensiune mica si medie.

- Realizarea de videoconferinte -> necesita conexiuni de mare viteza, dar au marele avantaj al mobilitatii, facand ca unele intalniri de afaceri sa nu mai necesite timp suplimentar cu deplasarea de la o regiune la alta, ceea ce inseamna costuri in bani si in timp mai mici.

a) Diagrama principala a cazurilor de utilizare:

Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect Sisteme Informatice pentru Gestiune.doc

Alte informatii

Analiza sistemului de creditare prin soc specializate