Raport de practică la SC Antaris-AVR SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 20 în total
Cuvinte : 3401
Mărime: 41.83KB (arhivat)
Publicat de: Antim Rusu
Puncte necesare: 7

Cuprins

  1. Cuprins pag.1
  2. Explicatii (pe ce criterii a fost aleasa firma) pag.2-3
  3. Sinteza raportului pag.4-5
  4. Capitolul I. Prezentarea organizaţiei
  5. • Sectorul de activitate pag.6
  6. • Istoric: înfiinţare, evoluţie, privatizare etc pag.7
  7. • Obiectul de activitate – din statut pag.9
  8. • Sediul, filiale, puncte de lucru. Analiza evoluţiei principalilor
  9. indicatori: cifra de afaceri; venituri; cheltuieli; profit; număr
  10. personal; active – necorporale, corporale
  11. – pe categorii
  12. Capitolul II
  13. • Managementul organizaţiei: pag. 11
  14. - structură organizatorică (organigrama)
  15. - managerii
  16. • Personalul organizaţiei pag.12
  17. • Piaţa organizaţiei pag.13
  18. • Oferta organizaţiei pag.15
  19. • Consumatori şi clienţi pag.17
  20. • Concurenţa pag.18
  21. Capitolul III
  22. Concluzile raportului şi opiniile studentului pag.19
  23. Bibliografie pag.20

Extras din proiect

Explicatii

(pe ce criterii a fost aleasa firma, cum s-a desfăşurat stagiul de practică, ce probleme deosebite au apărut, cum se regăsesc în practică problemele teoretice întâlnite la cursuri etc.)

Exista mai multe criterii importante pentru care a fost aleasa firma respective. In primul rand este o firma de comert , cu profil de producere, in care are loc procesul de producere a echipamentului pentru protectia muncii. Protectia muncii este un aspect foarte important in orice intreprindere, este o norma prevazuta prin lege pentru toate formele de organizare economica.

Producator, importator si distribuitor de echipamente de lucru si protectie, precum si echipamente si dispozitive pentru lucrul la inaltime, este obiectul principal de activitate cu care se ocupa intreprindere de mai bine de 10 ani. Colaborarea in direct cu cilientii a oferit firmei certitudine unei dezvoltari continue si obtinerea celor mai bune rezultate pe care le sustine prin calitate, promtitudine si profesionalism.

Am invatat de la personalul firmei S.C. ‘Antaris-AVR’ S.R.L., ce inseamna corectitudine si loialitatea fata de firma si clientii sai. Consider foarte important faptul ca in cadrul acestei firme mi-am putul aplica cunostintele mele dobandite pe parcursul celor 2 ani de facultate. Un aspect foarte important este sa ai baza teoretica buna pentru a o putea apoi apleca in practica.

In fiecare zi, pe parcursul a 3 saptamani am avut ocazia sa particip la activitatea intreprinderii, inconjurata de o echipa tanara si competenta de angajati, formata din 5 oameni plus colaboratori, care sunt intr-o continua cautare de idei si inovatii pentr u a veni in intampinarea asteptarilor clientilor, intr-un mod cat mai eficient.

Pe parcursul acestei perioade de practica in cadrul firmei am participat la tot felul de activitati ce tin de procesul de productie, de promovare, vandare si nu in ultimul rand relatiilor cu clientii.

Relatiile dintre colegi se bazeaza pe respectul muncii celuilalt, atingerea unor obiective comune in echipa, schimbul permanent de informatii si comunicarea continua. Ceea ce este important aici este Spiritul de echipa.

M-am convins de faptul ca S.C. ‘Antaris-AVR’ S.R.L. este o intreprindere de succes, ajungand in scurt timp sa aiba succes pe piata Moldovei. A reusit sa isi creeze un renume prin profesionalismul de care da dovada si prin oferta larga pe care o pune la dispozitia clientilor interesati de productia si serviciile lor.

.

Sinteza raportului

Fondata in 1998, S.C. ‘Antaris-AVR’ S.R.L., continua de o buna perioada de timp, sa fie printre primele firme pe piata Moldovei, in domeniul producerii de echipamente pentru protectia muncii. In cardul aceste intrprinderi se produce o gama larga de haine pentru protectie, care au o vasta piata de disfacere. Ele sunt orintate pentru mai multe ramuri ale economie, cum ar fi : constructii, curatenie, medicina, transport ect., aprovizionandui cu echipanemt de calitate , care este insotit si de certificate de calitate a productiei.

Printre produsele care sunt fabricate de catre firma data sun : costume si salopete pentru muncitor, manusi, impermiabiel, sorturi, bonete, colturi pentru medici, ect. Multe din produsele oferite de catre intreprindere sunt achizitionate de la furnizori, dat find fptul ca nu pot produse de catre firma data. Ca exemplu ar fi : incaltamintea, curelele de protectie, respiratoarele si o multime de alte produce, care sunt ori impartate ori achizitionate de la firme care produce asemene echipament.

Afacerea pe care o dezvolta S.C. ‘Antaris-AVR’ S.R.L. este de success datorita faptului ca acopera un segment de piata in dezvoltare si in continua extindere.productia firmei se remarca pe piata prin calitatea si originalitatea sa. Fidelitatea si profesionalismul remarca intreprinderea data pe piata mare a concurentii.

In viitor S.C. ‘Antaris-AVR’ S.R.L., are in vedere dezvoltarea activitatii desfasurate prin extinderea activitatii si deschiderea de filiale in orasele mari ale tarii.

Inca de la inceputul infiintarii aceste firme, obestivele majore erau satisfacerea clintilor prin serviciile prestate si calitatea produselor comercializate, obectiv care pe parcursul perioadei a fost cu succes indeplinit si merge in continue spre realizare.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor firmei. Se acorda o atentie deosebita instruirii personalului, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor.

Preview document

Raport de practică la SC Antaris-AVR SRL - Pagina 1
Raport de practică la SC Antaris-AVR SRL - Pagina 2
Raport de practică la SC Antaris-AVR SRL - Pagina 3
Raport de practică la SC Antaris-AVR SRL - Pagina 4
Raport de practică la SC Antaris-AVR SRL - Pagina 5
Raport de practică la SC Antaris-AVR SRL - Pagina 6
Raport de practică la SC Antaris-AVR SRL - Pagina 7
Raport de practică la SC Antaris-AVR SRL - Pagina 8
Raport de practică la SC Antaris-AVR SRL - Pagina 9
Raport de practică la SC Antaris-AVR SRL - Pagina 10
Raport de practică la SC Antaris-AVR SRL - Pagina 11
Raport de practică la SC Antaris-AVR SRL - Pagina 12
Raport de practică la SC Antaris-AVR SRL - Pagina 13
Raport de practică la SC Antaris-AVR SRL - Pagina 14
Raport de practică la SC Antaris-AVR SRL - Pagina 15
Raport de practică la SC Antaris-AVR SRL - Pagina 16
Raport de practică la SC Antaris-AVR SRL - Pagina 17
Raport de practică la SC Antaris-AVR SRL - Pagina 18
Raport de practică la SC Antaris-AVR SRL - Pagina 19
Raport de practică la SC Antaris-AVR SRL - Pagina 20

Conținut arhivă zip

  • Raport de Practica la SC Antaris-AVR SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de afaceri - instrument al managementului la sucursala de furnizare și distribuție a energiei electrice Baia Mare

INTRODUCERE În întreaga lume o importanţă din ce în ce mai mare o prezintă preocuparea specialiştilor pentru definirea noilor concepte de afaceri...

Marketingul Serviciilor - SC B&D Clean SRL

CAP 1. Denumirea si obiectul de activitate al firmei de servicii SC “B&D Clean“ SRL isi propune sa ofere studentilor servicii de spalatorie...

Plan de Marketing - SC Petrotim SA

1. SUMAR MANAGERIAL Acest plan de marketing are ca obiectiv principal promovarea imaginii firmei, extinderea ei şi apropierea de nivelul de...

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?