Raport Practica la SC A.C.K SRL Pascani

Imagine preview
(9/10 din 3 voturi)

Acest proiect trateaza Raport Practica la SC A.C.K SRL Pascani.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 41 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Valentin Nita

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domeniu: Economie

Cuprins

Motivatii pentru care a fost aleasa firma 2
Capitolul 1.
Prezentarea organizatiei
1.1 Sectorul de activitate
1.2 Istoric: infiintare, evolutie, privatizare 5
1.3 Obiectul de activitate-din statut 6
1.4 Sediul, filiale, puncte de lucru 17
1.5 Analiza evolutiei principalilor indicatori: cifra de afaceri; venituri; cheltuieli; profit; numar personal; active- necorporale, corporale-pe categorii 18
Capitolul 2.
2.1 Managementul organizatiei 23
2.1.1 Structura organizatorica ( organigrama ) 23
2.1.2 Managerii 24
2.2 Personalul organizatiei 24
2.3 Piata organizatiei 25
2.4 Oferta organizatiei 26
2.5 Consumatori si clienti 32
2.6 Dimensiunea si structura pietei 40
2.7 Dinamica pietei 40
2.8 Concurenta 40
Caoitolul 3.
Concluziile raportului si opiniile 41
Blibliografie

Extras din document

Motivatii pentru care a fost aleasa firma

Am ales aceasta firma in primul rand pentru ca unchiul meu, Constantinescu Florin, este actionar si manager general si în acest fel am avut acces mult mai usor la informatii despre firmÎ.

În al doilea rând si datorita faptului ca anul trecut am desfasurat stagiul de practica tot la aceasta firma, fiind familiarizata cu personalul firmei si integrandu-ma mai usor alaturi de grupul de munca si de organizatie

Pe parcursul stagiului de practica am cunoscut toate departamentele SC ACK SRL si anume :

- marketing

- aprovizionare

- desfacere

- proiectare

- productie

- contabilitate

- management

Pentru realizarea raportului de practica am obtinut toate datele si informatiile necesare

de la toate aceste departamente.

Pe parcursul orelor de practica nu au intervenit nici un fel de probleme, iar in ceea ce priveste accesul la datele necesare intocmirii proiectului am fost indrumata de personalul din departamentele mentionate.

Pentru a se asigura o foarte buna transmitere a informatiei, atat in interiorul firmei cat si in exteriorul acesteia (in relatiile acesteia cu furnizorii, clientii etc.) firma dispune de un sistem informational operational de birotica foarte bine pus la punct, format din 25 de calculatoare dispuse in cadrul firmei astfel :

Mangerii – 3 calculatoare

- Marketing – 2 calculatoare

- Aprovizionare – 1 calculator

- Desfacere – 1 calculator

- Contabilitate – 2 calculatoare

- Asigurarea calitatii – 1 calculator

- Protectia muncii – 1 calculator

- Proiectare – 11 calculatoare

- Resurse umane – 1 calculator

- Productie – 2 calculatoare

Sinteza raportului

Societatea comerciala ACK SRL a fost infiintata pe data de 18.04.1991 cu un capital de 2.376 milioane de catre cei trei asociati : Constantinescu Florin, Katzighera Aristotel Stefan si Agavriloaiei Neculai cu capital 100% privat,fiind specializata in proiectarea, producerea, montarea si punerea in functiune a diverse instalatii de automatizare, monitorizare si dispecerizare din sectoare ca: producerea si distributia energiei termice,metalurgie,chimie,petrochimieetc.

SC ACK SRL Pascani dispune de specialisti cu o experienta de peste 17 ani in masurarea debitelorde fluide, presiune, temperaturilor, contorizare energie termica si gaz metan.

Societatea are implementat un sistem de asigurare a calitatii in conformitate cu standardul international ISO 9001 si este certificata de AFER,si este autorizata de ANRGN pentru proiectarea si executarea de instalatii de distributie gaze naturale,dispune de produse

cu o garantie in plus, atat in ceea ce priveste exactitatea efectuarii masuratorilor, cat si pentru faptul ca pot fi utilizate pentru contabilizarea si facturarea utilitatilor.

Furnizor de solutii (inclusiv calculatoare specializate) pentru gestionarea eficienta a resurselor: cotrolul debitelor, temperaturii si presiunii fluidelor in instalatii.

Standul ACK prezinta intr-o suprafata redusa serviciile si produsele oferite, puse in valoare si de grafica ce transmite eficient informatia.Principala activitate din ultimii trei ani a fost productia de echipamente si aparate de masura si control pentru procese industriale si incepand din aprilie 2004 cu o pondere de 15,72% activitate de comert prin deschiderea unui magazin ROMSTAL si alte valorificari din stocuri de materiale.Societatea are 93 de angajati,toti beneficind de studii medii si superioare.

Fisiere in arhiva (1):

  • Raport Practica la SC A.C.K SRL Pascani.doc

Alte informatii

Proiectul contine raportul de practica realizat la SC A.C.K SRL Pascani, prezentat in cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea Al.I. Cuza din Iasi.