SC Benvenuti SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 29 în total
Cuvinte : 6656
Mărime: 50.01KB (arhivat)
Publicat de: Carmina Toma
Puncte necesare: 8

Cuprins

  1. INTRODUCERE
  2. 1.DESCRIEREA ORGANIZATIEI
  3. denumire, forma de proprietate, scurt istoric
  4. 2.STRUCTURA ORGANIZATORICA
  5. descriere, organigrama
  6. 3.SISTEMUL DECIZIONAL
  7. structura sistemului decizional al organizatiei
  8. 4.SISTEMUL INFORMATIONAL
  9. tipologia informatiilor
  10. mijloace de tratare a informatiilor
  11. 5.SISTEME SI METODE DE MANAGEMENT UTILIZATE IN ORGANIZATIE
  12. managementul prin obiective
  13. metode specifice de management-sedinta
  14. 6.CULTURA ORGANIZATIONALA
  15. 7.MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE
  16. politici de resurse umane,motivarea,dezvoltarea,evaluarea performantelor

Extras din proiect

MOTTO:

“CLIENTUL NOSTRU STAPANUL NOSTRU”

INTRODUCERE

Lucrarea îşi propune să prezinte concepte şi modele manageriale într-o viziune prin care, cititorul să poată descoperi utilitatea acestora în activitatea practică.

Am ales o formă atractivă pentru structurarea lucrării astfel încât accesul la informaţie să se facă rapid.

Lucrarea incepe cu descrierea organizatiei in care s-a realizat stagiul de practica si continua apoi cu structura organizatorica a companiei si cu organigrama ei.

Un capitol distinct este de dedicat prezentarii sistemului decizional al companiei.Apoi urmeaza prezentarea sistemului informational.

Un capitol important il reprezinta managementul prin obiective,urmand cultura organizationala a intreprinderii.

CAP.I.

DESCRIEREA ORGANIZATIEI

Compania Benvenuti a luat nastere in Romania, in primavara anului 2004, ca urmare fireasca a evolutiei si a maturizarii pietei, precum si datorita cresterii exigentei clientilor, avand ca fondatori 4 oradeni cu o experienta foarte mare in retailul de incaltaminte.

Incaltamintea si marochinaria de foarte buna calitate si intotdeauna din cele mai noi colectii ale partenerilor traditionali italieni, reprezinta secretul succesului magazinelor benvenuti pe piata romaneasca.Selectate cu maxim de profesionalism din cadrul celor mai prestigioase expozitii de profil din lume, adica cele de la Milano si Riva del Garda, produsele din magazinele Benvenuti intrunesc toate conditiile pe care si le doresc clientii :

-calitate foarte buna, data de materialele foarte bune cat si de modul atent de fabricare

-design foarte atragator si la moda, datorat modelistilor italieni de mare clasa

-confort deosebit datorat traditiei si studiului pe care producatorii italieni il fac referitor la talpi, calapoade

-unicitate, in sensul ca multe articole de incaltaminte si marochinarie se gasesc numai in magazinele Benvenuti datorate unor relatii exclusive de lunga durata cu producatorii italieni.

Benvenuti isi propune sa devina lider in segmentul de magazine de incaltaminte si marochinarie care se adreseaza clientilor cu venituri medii si mari.

Primul magazin a fost deschis in luna iunie a anului 2004, iar la sfarsitul anului compania detinea deja 5 magazine.Reteaua de magazine numara deja la ora actuala 20 magazine situate in urmatoarele orase : Bucuresti, Baia Mare, Brasov, Cluj, Constanta, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Satu Mare, Suceava, Targu Mures, Timisoara, Valcea, din care 19 sunt sub sigla Benvenuti iar unul in Timisoaraeste sub sigla Enzo Bertini, un magazin care se adreseaza cumparatorilor mai rafinati din lumea modei.

Producatorii italieni au o pondere de 80 % din volumul de marfa din companie dar firma se bucura sa aiba parteneriate si cuu cateva fabrici ramanesti, dealtfel printre cele mai bune inh Romania.

Din marcile cele mai bune din magazinele Benvenuti amintim Laura Biagiotti, Geox, Carla Sellini, Marco Santini, Formenterra, Solo Donna,etc.

Si nu in ultimul rand ceea ce face ca magazinele Benvenuti sa existe este echipa de profesionalisti, care consta atat in managementul firmei cat si in colectivul magazinelor.

Obiectul de activitate definit prin statut este comertul iar firma de proprietate este privata.Firma este condusa cu un mare succes de un administrator impreuna cu un asociat.Este de asemenea o companie mare avand peste 150 angajati.

Apoi compania a apelat la sistemul de franciza avanddeschise alte 2 magazine.A apelat la acest sistem pentru a accelera dezvoltarea retelei dar si pentru a creste calitatea managementului de magazin.

Mediul de lucru modern si placut, pachetul salarial si beneficiile pe care fiecare salariat din firma le primeste fac ca Benvenuti sa fie una din companiile la care multi ar crea sa lucreze.

Companiile de publicitate si promotiile sunt parte integranta a proiectului de dezvoltare a companiei.Parteneriatele cu cele mai prestogioase reviste din Romania precum Elle, Avantaje, Cosmopolitan si multe altele, fac ca Benvenuti sa fie mai aproape de amatoarele de pantofi si posete.Prin intermediul acestor reviste Benvenuti prezinta cele mai noi colectii si creatii italienesti si trendul in domeniul incaltamintei si marochinariei, atat ca design cat si gama de culori.

Preview document

SC Benvenuti SRL - Pagina 1
SC Benvenuti SRL - Pagina 2
SC Benvenuti SRL - Pagina 3
SC Benvenuti SRL - Pagina 4
SC Benvenuti SRL - Pagina 5
SC Benvenuti SRL - Pagina 6
SC Benvenuti SRL - Pagina 7
SC Benvenuti SRL - Pagina 8
SC Benvenuti SRL - Pagina 9
SC Benvenuti SRL - Pagina 10
SC Benvenuti SRL - Pagina 11
SC Benvenuti SRL - Pagina 12
SC Benvenuti SRL - Pagina 13
SC Benvenuti SRL - Pagina 14
SC Benvenuti SRL - Pagina 15
SC Benvenuti SRL - Pagina 16
SC Benvenuti SRL - Pagina 17
SC Benvenuti SRL - Pagina 18
SC Benvenuti SRL - Pagina 19
SC Benvenuti SRL - Pagina 20
SC Benvenuti SRL - Pagina 21
SC Benvenuti SRL - Pagina 22
SC Benvenuti SRL - Pagina 23
SC Benvenuti SRL - Pagina 24
SC Benvenuti SRL - Pagina 25
SC Benvenuti SRL - Pagina 26
SC Benvenuti SRL - Pagina 27
SC Benvenuti SRL - Pagina 28
SC Benvenuti SRL - Pagina 29

Conținut arhivă zip

  • SC Benvenuti SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Proiect Magazin Specializat - Magazinul Deichmann

I. Prezentarea generală a magazinului 1.1. Scurt istoric: 1913- Heinrich Deichmann deschide în Essen-Borbeck o cizmărie. 1919- începe vânzarea...

SC Tactil SRL - societate producătoare de încălțăminte din piele și accesorii

CAPITOLUL I PREZENTAREA GENERALĂ A SOCIETĂŢII COMERCIALE Societatea „TACTIL” S.R.L datează din anul 2001 şi se poate mândri cu faptul că, în toti...

Hipermarket Real

Real, Hypermarket Romania SRLa intrat pe piata de retail din Romania in martie 2006, cand a fost deschis primul magazin in Timisoara.Au urmat alte...

Plan de Afaceri - SC PasCuPas SRL

I. DATE DE IDENTIFICARE ALE INTREPRINDERII : 1. Numele complet al intreprinderii: S.C.PASCUPAS S.R.L 2. Coordonatele intreprinderii: 1 Sediul:...

Victoria's Secret

Tip: Subsidiar Fondat in: 1977 Sediul central: Columbus, Ohio, USA Oameni importanti: CEO al MegaBrand: Sharen Jester Turney CEO al...

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Te-ar putea interesa și

Elaborarea strategiei de marketing Benvenuti SRL

Introducere Realitatea mediului care ne înconjoară a modificat conceptele clasice de marketing și de management; firmele au trecut de la...

Micromediul Extern al Firmei Studiu de Caz - SC Bihore SRL

Capitolul 1: Noţiuni introductive privind mediul extern al firmei Analiza mediului extern vizează studiul acelor variabile majore prin care mediul...

Ai nevoie de altceva?