Sistemul 20 de Chei la Monolit SA

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 15 în total
Cuvinte : 4277
Mărime: 327.76KB (arhivat)
Puncte necesare: 5
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Turcanu Gheorghe
Este un proiect, prezentat la managementul calitatii, unde au fost descrise cheile implimentate in cadrul societatii "Monolit

Extras din proiect

Societatea pe actiuni „Monolit” este o companie cu o vasta si bogata experienta (de 60 ani) in constructia edificiilor – blocuri cu multe etaje, hoteluri, oficii, obiecte de menire social-culturala - şcoli, gradinite, policlinici - din beton armat prefabricat-monolit, din elemente prefabricate din beton si beton armat; producerea materialelor de constructii; proiectarea echipamentelor.

Tehnologia constructiilor monolit, utilizind cofrajul metalic usor transformabil, este o tendinta de perspectiva in domeniu si se bucura de succes,atit in tara, cit si pe plan international datorita faptului ca are o serie de avantaje in comparatie cu alte tehnologii utilizate pe piata. Printre acestea putem enumera: constructia edificiilor de orice configuratie in orice conditii deficitare din punct de vedere al spatiului , stabilitatea si eficienta acestora, durabilitatea si rezistenta din punct de vedere seismic.

Intreprinderea a fost fondata in anul 1948 si este ca unicul trust de constructii la moment, capabil sa execute tot ansamblul de lucrari de constructii-montaj, reparatie, reconstructie si amenajare. Pe parcursul acestei perioade si-a schimbat de mai multe ori denumirea, dar si-a pastrat imaginea de intreprindere fruntasa.

In 1993 intreprinderea se reorganizeaza in Societatea pe Actiuni „Monolit”, care ramine a fi si in prezent una din liderii pietei de constructii din Moldova, dotata cu baza materiala necesara si muncitori calificati.

Pe masura dezvoltarii ramurii constructiilor si cresterea volumelor de constructii capitale, in anul 1973 trustul „Chisiniovstroi”, unul din primele din spatiul fostei URSS, a organizat constructia edificiilor multietajate din monolit, astfel catre 1980 a fost specializat si redenumit „Monolitstroi” devenind trustul de baza in acest domeniu al Ministerului de resort din URSS.

In anul 1993, pe baza trustului „Monolitstroi” a fost fondata Societatea pe Actiuni „Monolit”, Inregistrata la Camera de Inregistrare a Ministerului Justitiei cu nr. 10302810 la data de 21 iunie 1993 cu sediul in mun. Chisinau, bulevardul Renasterii 22/1. Autorizata pentru activitatea de constructii prin detinerea Licentei Seria A MMII nr. 027777 din 13.03.2008, eliberata de Ministerul Dezvoltarii Teritoriului, Constructiilor si Gospodariei Comunale.

La moment Societatea pe Actiuni „Monolit” are ca angajati un personal de cca 600 angajati, constituit, in general, din ingineri si muncitori calificati cu experienta de munca in domeniu ce constituie o medie de 10-15 ani.Specialistii de inalta calificare executa orice proiect cu toate genurile de cofraj, care se elaboreaza si se asambleaza in cadrul S.A. „Monolit”.

Masurile pentru protectia muncii, respectarea legislatiei in vigoare, tehnica securitatii precum si normele sanitar-igienice asigura cele mai avantajoase conditii de munca, fapt ce contribuie la cresterea productivitatii muncii si calitatea lucrarilor indeplinite.

Angajatilor Societatii li se ofera un pachet social integru:

- concediu anual platit;

- polita de asigurare medicala;

- plata pentru incapacitate temporara de munca, concediu de maternitate;

- eliberarea gratuita a echipamentelor de protectie;

- hrana speciala (lapte) pentru muncitorii angajati in conditii nocive de munca;

In perioada de tranzitie la economia de piata, perioada dificila pentru multi agenti economici, intreprinderea s-a straduit si si-a mentinut structura, aflindu-se la moment in topul liderilor pe piata de constructii din Moldova.

S.A. "Monolit" presteaza urmatoarele servicii:

I. Constructia cladirilor si edificiilor, blocurilor locative, obiectelor de menire social-culturala din beton armat prefabricat-monolit, din cadre monolit si prefabricate cu folosirea cofrajului; piatra, caramida;

II. Finisare interioara si exterioara folosind materiale moderne de calitate inalta, europeana

III. Reconstructia, izolatia termica a edificiilor

IV. Consolidarea structurilor portante si a echipamentelor

V. Producerea materialelor de constructie si diverse alte articole:

- Beton si mortar;

- Amestecuri uscate pe baza de ghips „Monolit”;

- Plasa armata si carcase metalice;

- Piese metalice inglobate;

- Usi si ferestre din lemn, pervazuri, plinte, cherestea;

- Articole din beton armat;

- Ingradiri pentru balcoane;

- Garduri;

Preview document

Sistemul 20 de Chei la Monolit SA - Pagina 1
Sistemul 20 de Chei la Monolit SA - Pagina 2
Sistemul 20 de Chei la Monolit SA - Pagina 3
Sistemul 20 de Chei la Monolit SA - Pagina 4
Sistemul 20 de Chei la Monolit SA - Pagina 5
Sistemul 20 de Chei la Monolit SA - Pagina 6
Sistemul 20 de Chei la Monolit SA - Pagina 7
Sistemul 20 de Chei la Monolit SA - Pagina 8
Sistemul 20 de Chei la Monolit SA - Pagina 9
Sistemul 20 de Chei la Monolit SA - Pagina 10
Sistemul 20 de Chei la Monolit SA - Pagina 11
Sistemul 20 de Chei la Monolit SA - Pagina 12
Sistemul 20 de Chei la Monolit SA - Pagina 13
Sistemul 20 de Chei la Monolit SA - Pagina 14
Sistemul 20 de Chei la Monolit SA - Pagina 15
Sistemul 20 de Chei la Monolit SA - Pagina 16
Sistemul 20 de Chei la Monolit SA - Pagina 17
Sistemul 20 de Chei la Monolit SA - Pagina 18

Conținut arhivă zip

  • Sistemul 20 de Chei la Monolit SA.doc

Ai nevoie de altceva?