Strategii Investitionale in Afaceri

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Strategii Investitionale in Afaceri.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 36 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Economie

Cuprins

1. Prezentarea firmei si a programului de investitii propus de aceasta ;
2. Prezentarea ultimei situatii bilantiere si calculul urmatorilor indicatori : indicatorii economico-financiari pe baza de bilant, Analiza Altman, Analiza Conan-Holder ;
3. Analiza Swot si identificarea strategiilor firmei;
4. Identificarea si prezentarea indicatorilor cu caracter general pentru firma prezentata ;
5. Calculul indicatorilor statici de fundamentare eficientei economice a investitiilor supunand spre analiza a 3 variante de proiecte de investitii ;
6. Calculul indicatorilor imobilizarilor stiind ca fondurile se cheltuiesc la sfarsitul anului ;
7. Calculul indicatorilor actualizati la momentul inceperii lucrarilor de investitii si la momentul scoaterii din functiune a obiectivului folosind o rata de actualizarea a =22 % ;
8. Calculul indicatorilor propusi de metodologia Bancii Mondiale folosind aceeasi rata de actualizare ;
9. Centralizarea tuturor indicatorilor de fundamentare a eficientei economice de proiect de investitii calculati la punctele precedente si evidentierea variantei optime de proiect de investitii ;
10. Concluzii si propuneri privind programul investitional al firmei si modalitati de crestere a rentabilitatii acesteia .

Extras din document

1. Prezentarea firmei

Date de autentificare:

Denumirea: SA ,,Ilmar-Tour’’

Statutul juridic: S.R.L.

Numărul de înregistrare în Registrul potenţialilor contractori: J33/414/2003 atribuit la data de 8 mai 2003

Codul unic de inregistrare: 15416745, atribuit la data de 25 mai 2003

Director general/Administrator: Ing. Popescu Adrian

Sediul social: str. Calea-Unirii, nr 86, municipiul Suceava, cod postal 720229, judetul Suceava, Romania

Telefon, fax, e-mail: 0250-252-323 ;

Contact@ilmar-tour.ro

Firma are principalul obiect de activitate transportul de pasageri

Sucursale sau sedii secundare : La Data respectiva, S.R.L. ,,Ilmar-Tour’’ nu are înregistrată la Registrul Comertului nicio sucursală sau sediu secundar.

Înfiinţare :

,,Ilmar-Tour’’ SRL a fost înfiinţat ca societate cu raspundere limitata si s-a inregistrat la Registrul Comertului la data de 8 mai 2003. Capitalul social initial la data infiintarii a fost de 24.000.000 lei vechi impartit in 12 parti sociale fiecare avand o valoare nominala de 2.000.000 lei vechi. La capitalul social initial au contribuit persoanele fizice :Scurtu Ionut, si Timoficiuc Gabriel, fiecare detinând la acel moment un procent de 60% si respectiv 40% din capitalul social.

Obiective :

Inca de la infiintarea firmei, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane de a satisface cerintele clientilor prin calitatea serviciilor noastre, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a crea satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri.

Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prestam servicii pentru satisfacerea clientilor nostri.

Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti. Acordam atentie fiecarui element al serviciilor prestate.

Datorita seriozitatii cu care firma trateaza fiecare comanda, datorita respectarii termenelor de executie, a colaborarii apropiate cu fiecare beneficiar, a asigurarii confortului in timpul calatoriei, intr-un cuvant a accentului care se pune pe calitatea serviciilor noastre, Ilmar-Tour SRL si-a castigat un renume atat pe piata interna, cat si pe cea externa.

Serviciile oferite de firma sunt compatibile din punct de vedere calitativ cu cele ale firmelor cele mai competitive in domeniu, fapt pentru care acestea se bucura de aprecierea generala a clientilor. Pentru mentinerea si ridicarea acestui nivel calitativ, societatea face eforturi permanente pentru achizitionarea unor microbuze si autobuze precum si pregatirea profesionala a personalului.

Avantaje:

- apartenenta la un sistem unitar si organizat;

- asigurarea succesului afacerii prin renumele marcii Ilmar Tour SRL si calitatea serviciilor;

- un microbuz Iveco pentru confort maxim contra sumei de 30000 Euro cu TVA;

- in mod gratuit - primele uniforme personalizate cu marca Ilmar Tour;

- transportul gratuit al clientilor fideli o data pe saptamana;

- service gratuit si calificat pentru unitatile de transport in cel mult 48 de ore de la data solicitarii si asigurarea gratuita a pieselor de schimb;

- consultanta in privinta amenajarii si decorarii sediului firmei cu insemnele Ilmar -Tour

- instruirea personalului;

- consultanta in relatiile cu Ilmar-Tour si sprijin juridic pe probleme de orice natura.

Fisiere in arhiva (1):

  • Strategii Investitionale in Afaceri.doc

Alte informatii

Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publica Specializarea Finanţe Bănci