Studierea sistemului logistic al firmei SC Farmavet SA

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Studierea sistemului logistic al firmei SC Farmavet SA.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 15 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Economie

Extras din document

Capitolul I Prezentarea firmei

1.1 Aspecte generale

S.C. Farmavet S.A., cunoscuta cu acest nume din anul 1990, a luat fiinta în anul 1955 sub denumirea de Centrala Farmaceutica Zooveterinara, iar în anul 1994 și-a schimbat numele în Baza de Aprovizionare specializata pentru produse de uz zooveterinar (BASPZV).

Compania A&S INTERNATIONAL 2000 este o companie constituita în anul 1994, cu 90% capital american şi 10% capital romanesc.

In 1998 a preluat pachetul majoritar (peste 90%) de actiuni al societatii FARMAVET, cel mai mare distribuitor de produse pentru medicina veterinara şi zootehnie din tara.

Din grupul A&S INTERNATIONAL 2000 mai fac parte: A&S Superior Nutrition ( Global Pet), Centrul Medical Delfinului şi Agrozootehnica Pietroiu.

În 1999 a creat o nouă fabrica de medicamente de uz veterinar: PASTEUR - Filiala Filipesti. Aici se produc injectabile, tablete, premixuri medicamentoase, raticide şi insecticide precum si accesorii pentru animale.

S.C. PASTEUR - FILIALA FILIPESTI S.R.L urmeaza traditia Institutului Pasteur, reprezentand astazi o unitate de referinta a medicinei veterinare romanesti, cu un portofoliu diversificat de peste 500 de produse.

Compania este organizata în 7 sectii de productie, dotate modern: sectia comprimate, sectia pulberi, sectia raticide-insecticide, sectia accesorii animale de companie, sectia detergenti-dezinfectanti, secţia lichide şi secţia injectabile.

Înfiintarea unităţii de productie PASTEUR - FILIALA FILIPESTI a vizat extinderea capacitatii de productie pentru diverse grupe de produse pentru care exista cerere pe piată: antimicrobiene, antiparazitare externe şi interne, vitamine, produse desanitatie, pesticide, premixuri proteino-vitamino-minerale, produse cosmetice şi accesorii pentru animalele de companie.

Din anul 2000 a devenit actionarul majoritar al Institutului de cercetari, diagnostic şi productie farmaceutica veterinara Societatea Naţionala INSTITUTUL PASTEUR.

Companie de prestigiu pe piața romănească, cu o tradiție de peste 50 de ani, FARMAVET și-a consolidat în ultimii ani poziția de lider în domeniul distribuției de produse de uz veterinar.

Activitatea FARMAVET se desfașoară pe două planuri:

• distribuție directă către clienții importanți și prin intermediul depozitelor proprii;

• vânzare în cadrul rețelei proprii de farmacii, care cuprinde peste 250 de unitati.

Echipa Farmavet este structurată pe 3 nivele:

Nivelul de bază este depozitul farmaceutic veterinar și farmaciile veterinare integrate în sucursala judeteană. Conducerea activități de aprovizionare, depozitare, desfacere și asistență zooveterinară este atribuită unui medic veterinar coordonator.

Nivelul de mijloc este reprezentat prin depozitul zonal (care aprovizioneaza 5-6 depozite județene). La acest nivel activitatea este condusă de un director de zona – medic veterinar, care coordonează o echipa specializată.

Nivelul de conducere este reprezentat printr-o echipă complexă de conducere care trebuie să coordoneze structurat,pe luni și trimester.

La nivelul municipiului Iasi, compania este prezentă pe piața ieseană din anul 1995, având în total de 6 farmacii : 2 în municipiu Iași ,Belcesti , Pașcani , Raducăneni , Târgu Frumos iar depozitul central și sediul se afla pe Strada Aurel Vlaicu nr.86.

Adresa: Bulevardul Independenței nr.15, Iași

Numar de telefon: 0232.267.676 (Fix)

0232.215.290 (Fix)

Număr de înmatriculare: J22/86/1995

CUI: 4453944

Fisiere in arhiva (1):

  • Studierea sistemului logistic al firmei SC Farmavet SA.docx