Studiu de caz privind managementul operațional al firmei SC Luxor SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 19 în total
Cuvinte : 4474
Mărime: 35.04KB (arhivat)
Publicat de: Vlad Mușat
Puncte necesare: 9
UNIVERSITATEA DE VEST TIMISOARA Facultatea Economie si Administrare a Afacerilor Specializarea management.

Cuprins

  1. CAPITOLUL I
  2. 1.1 Prezentarea firmei LUXOR
  3. 1.2 Organizarea firmei
  4. CAPITOLUL II
  5. 2.1 Structura organizatorica şi functionala a firmei
  6. 2.2 Functiunea de cercetare –dezvoltare
  7. 2.3 Functiunea de productie
  8. 2.4 Functiunea comerciala
  9. 2.5 Functiunea financiar-contabila
  10. 2.6 Functiunea de personal
  11. CAPITOLUL III
  12. 3.1 Prezentarea produselor firmei LUXOR
  13. 3.2 Analiza Swot
  14. 3.3.Concluzii

Extras din proiect

PREZENTAREA SOCIETATII LUXOR

In cadrul firmei exista o preocupare permanenta pentru a oferi solutii complete care sa includa retele structurate de voce si date, solutii de reducere a costurilor convorbirilor telefonice, realizarea aplicatiilor de telefonie precum si integrarea telefoniei cu calculatorul, toate acestea avand ca finalitate cresterea eficientei activitatii beneficiarilor nostri.

Unul dintre factorii importanti ce au facut posibila dezvoltarea si specializarea activitatii firmei il reprezinta factorul uman. Exista o preocupare permanenta pentru specializarea personalului, competenta acestuia fiind unul dintre punctele "forte" ale firmei.

Datorita prestigiului de care se bucura LUXOR SRL, a pozitiei pe piata produselor si serviciilor de telecomunicatii din Romania, cat si a parteneriatului cu BOSCH, care onoreaza dar si obliga in aceeasi masura, putem spera ca o colaborare cu firma noastra nu poate aduce decat rezultate bune si beneficii ambelor parti.

Luxor Hardware S.R.L a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca: componente It - carcase, surse, PC-uri, periferice - imprimante, monitoare. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Luxor Computers S.R.L.

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Principala preocupare a companiei Luxor Computers S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei LUXOR S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

LUXOR S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii.

In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Firma S.C. LUXOR S.R.L. are cu sediul in Timisoara, strada Paris nr 2, dispunem si de Service situat pe strada Independentei nr.1-3 Judetul timis, Cod Fiscal RO18343453 Pe langa lucrarile de instalatii electrice, societatea LUXOR si-a dezvoltat si o noua ramura si anume cea de IT.

Principala piata unde isi desfasoara activitatea este judetul Timis. In momentul de fata se doreste scaparea unui segment de piata in afara judetului.

Asociatii sunt :

Ardelean Viorel, cetatean roman, nascut la data 25.08.1964, in Timisoara

Carausu Mircea, cetatean roman, nascut la data de 25.07.1980, in Timisoara.

Denumirea Societatii este « S.C. LUXOR SRL » Pe toate actele si inscrisurile societatii se va mentiona denumirea, forma juridica, respectiv SRL, sediul, capitalul social, numarul de inmatriculare la Registrul comertului si Codul Unic de Inregistrare.

Societatea este persoana juridica romana, avand forma juridica de societate cu raspundere limitata. Aceasta isi desfasoara activitatea in conformitate cu legislatia romana in vigoare, filiale, sucursale, agentii, reprezentante, puncte de lucru, magazine, depozite, sectii de productie, ateliere de prestari servicii.

Durata de functionare a societatii este nelimitata, incepand cu data inmatricularii la Registrul Comertului.

Obiectul de activitate al societatii il constituie comertul cu amanuntul :

- Operatiuni de import-export a tuturor produselor ce fac obiectul de

activitate al societatii

- Comercializarea produselor precum si efectuarea serviciilor se face in tara

si in strainatate prin medii, puncte de desfacere si de lucru, agentii, unitati proprii si/sau inchiriate, colaborari, intermedieri in sistem de distrubutie la sediile sau adrese indicate de beneficiar, in piete, targuri,oboare, ca si ambulant sau stradal in locuri publice cu forme si mijloace admise de actele normative inclusiv prin contract de consignatie.

Capitalul social este in suma de 500 ron impartit in 50 parti sociale egale, a cate 10 ron fiecare, aport exclusiv in numerar depus la banca, iar aportul asociatilor la constituirea lui este : Ardelean Viorel detine 45 parti sociale in valoare de 450 ron, iar Carausu Mircea detine 5 parti sociale in valoare de 50 ron.

Capitalul social poate fi majorat pe baza Hotararii Adunarii Generale prin crearea de noi parti sociale, reprezentand noi aporturi in numerar sau in natura a asociatilor, prin majorarea valorii nominale a partilor sociale existente in schimbul unor noi aporturi, sau prin incorporarea rezervelor cu exceptia rezervelor legale a beneficiilor etc., conform Legii 31/1990 republica.

Reducerea capitalului social se poate face pe baza hotararii adunarii Generale a Asociatiilor dupa trecerea a doua luni de la data in care hotararea a fost publicata in Monitorul Oficial, cu respectarea prevederilor Legii 31/1990 republica.

Se va tine, prin grija administratorului un registru al asociatilor, in care se vor inscrie numele si prenumele sau denumirea asociatiilor, domiciliul sau sediul asociatiilor, numarul de parti sociale ce le detin, partea fiecarui asociat din capitalul social, trasferul partilor sociale precum si orice modificare referitoare la acestea.

Fiecare parte sociala confera asociatilor in principal dreptul la vot in Adunarea Generala a asociatiilor, dreptul la alegere si de a fi ales in organele de conducere, dreptul de a participa la distribuirea profitului conform prezentului Act Constitutiv si a Hotararii Adunarii Generale.

Preview document

Studiu de caz privind managementul operațional al firmei SC Luxor SRL - Pagina 1
Studiu de caz privind managementul operațional al firmei SC Luxor SRL - Pagina 2
Studiu de caz privind managementul operațional al firmei SC Luxor SRL - Pagina 3
Studiu de caz privind managementul operațional al firmei SC Luxor SRL - Pagina 4
Studiu de caz privind managementul operațional al firmei SC Luxor SRL - Pagina 5
Studiu de caz privind managementul operațional al firmei SC Luxor SRL - Pagina 6
Studiu de caz privind managementul operațional al firmei SC Luxor SRL - Pagina 7
Studiu de caz privind managementul operațional al firmei SC Luxor SRL - Pagina 8
Studiu de caz privind managementul operațional al firmei SC Luxor SRL - Pagina 9
Studiu de caz privind managementul operațional al firmei SC Luxor SRL - Pagina 10
Studiu de caz privind managementul operațional al firmei SC Luxor SRL - Pagina 11
Studiu de caz privind managementul operațional al firmei SC Luxor SRL - Pagina 12
Studiu de caz privind managementul operațional al firmei SC Luxor SRL - Pagina 13
Studiu de caz privind managementul operațional al firmei SC Luxor SRL - Pagina 14
Studiu de caz privind managementul operațional al firmei SC Luxor SRL - Pagina 15
Studiu de caz privind managementul operațional al firmei SC Luxor SRL - Pagina 16
Studiu de caz privind managementul operațional al firmei SC Luxor SRL - Pagina 17
Studiu de caz privind managementul operațional al firmei SC Luxor SRL - Pagina 18
Studiu de caz privind managementul operațional al firmei SC Luxor SRL - Pagina 19

Conținut arhivă zip

  • Studiu de Caz Privind Managementul Operational al Firmei SC Luxor SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Studiu de caz privind managementul operațional - SC Tea SRL

S.C. TEA S.R.L. s-a înfiinţat în anul 1991 şi a avut ca obiect de activitate comerţul cu piese auto, accesorii pentru autovehicule si prestări...

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

Sistemele fiscale în perspectivă istorică

Fiscalitatea este o noțiune pe cât de utilizată, pe atât de complexă și de indispensabilă economiei actuale și bunei funcționări a istoriei umane....

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?