Studiu Fezabilitate

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Studiu Fezabilitate.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 16 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Economie

Cuprins

CUPRINS
I. Descrierea afacerii .pag 3
II. Descrierea produsului.pag 5
III. Estimarea pieteipag 7
1. Marimea si tendintele pietei.pag 7
2. Evaluarea concurenteipag 9
3. Tactici de marketing.pag 10
IV. Evaluarea procesului de productiepag 13
V. Evaluarea factorului uman.pag 15
VI. Evaluarea financiarapag 16
VII.Riscuri si probleme majore.pag 17

Extras din document

I.DESCRIEREA AFACERII

În ultima vreme, desi nivelul de trai al populatiei scade din ce în ce mai mult, totusi putem observa ca în majoritatea oraselor se ridica cladiri si case tot mai frumoase. Deci firmele de costructii devin din ce în ce mai puternice si odata cu ele si firmele producatoare de materiale de costructii.

Având totusi o piata cu potential ridicat, ideea de afacere în care doresc sa intru se refera la o întreprindere producatoare de materiale de constructii din lemn si în special parchet. Ideea de afacere nu este nici noua, nici originala, însa cred ca în regiunea în care doresc sa încep afacerea ea va prinde foarte bine. Spun asta deoarece în zona exista foarte putine astfel de fabrici (2 3), care deservesc o zona destul de întinsa formata din judetele : Galati, Vrancea, Vaslui si Braila.

Firma se va numi :

Produsul sau produsele care urmeaza a fi realizate nu se adreseaza numai firmelor de constructie sau persoanelor juridice, ci si populatiei, în general, acelor consumatori individuali care doresc sa dispuna de un confort sporit, fie ca este vorba de apartamente la bloc sau case particulare. Este bine cunoscut faptul ca un parchet foarte bine lustruit si asortat cu mobila din încapere creeaza un design mult mai placut decât o dusumea sau un linoleum.

De asemenea, produsele din lemn realizate pot fi utilizate în constructii fie sub forma produselor brute (scânduri, dulapi), fie sub forma unor produse finite (parchet, lambriuri).

Fisiere in arhiva (1):

  • Studiu Fezabilitate.doc