Complexul de Fitness CipSanVip

Proiect
8/10 (1 vot)
Conține 1 fișier: pptx
Pagini : 14 în total
Mărime: 3.38MB (arhivat)
Publicat de: Amalia Roșu
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

CIP SAN VIP este un complex sportiv la nivel occidental ce ofera clientilor sai un sistem complet de imbunatatire a sanatatii, a starii generale de bine si a performantelor profesionale.

CIP SAN VIP s-a deschis in septembrie 2003, a dedicat o suprafata de peste 4900,00 mp unor facilităţi unice.

CIP SAN VIP reprezinta nivelul urmator al unei stari de bine, pleaca de la un concept prin care poti obtine deconectare de la stresul zilnic, atat prin exercitii, o nutritie adecvata, dar si o socializare mai puternica. Miscarea iti aduce relaxare, destindere, in definitiv devine un mod de viata.

Forma ta fizica e specialitatea noastra! Actionam asupra tonusului muscular si fizic, intensiv si cu profesionalism.

Si nu in ultimul rand, trebuie amintit personalul nostru calificat pentru a va evalua nevoile de antrenament si gata sa va asiste in atingerea obiectivelor dumneavoastra.

Într-un mediu plăcut, ai la dispoziţie o gamă largă de programe, servicii şi echipamente, parcare privata ,dulapuri individuale, dusuri, uscatoare de par, aer conditionat, plasme Tv, muzica buna si servicii aferente complete, fiind o invitatie spre exercitiu fizic si deconectare.

La CIP SAN VIP toata lumea este V.I.P!

Tot din punct de vedere structural, dar din perspectiva naturii activităților desfășurate, firma cuprinde: recepția, sala de fitness, sala unde se desfășoară ședințele de aerobic, sala de masaj, sauna, două încăperi pentru ședințele de solar, zona cardio .Mergând și mai în detaliu, chiar dacă nu există vreo regulă strictă privind poziționarea aparatelor în spațiul sălii de fitness, se constată eficiență din acest punct de vedere, zona cardio fiind clar delimitată de sala de fitness prin gruparea aparatelor specifice, cele multifuncționale se regăsesc în zona centrală a sălii pentru a beneficia de facilitățile tuturor posturilor de lucru, în general celelalte se găsesc pozițonate pe grupe musculare pentru a fi ușor reperate și utilizate în cel mai eficient mod și timp.

Infiintat in anul 2007, este un club tanar, nascut din dorinta de a raspunde nevoilor de miscare si sport a copiilor nostri.

Ne propunem sa fim legatura dintre copii si sport, sa-i introducem in minunata lume a inotului, impreuna sa descoperim tainele si bucuriile pe care acesta le ofera.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa descoperim cat mai multi copii talentati pe care sa-i integram in echipa noastra, impreuna sa participam la concursuri de natatie organizate la nivel national, regional si local.

Conținut arhivă zip

  • Complexul de Fitness CipSanVip.pptx

Ai nevoie de altceva?