Analiza financiară a companiei Kraft Heinz

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Finanțe
Conține 3 fișiere: docx, pptx, xlsx
Pagini : 25 în total
Cuvinte : 2741
Mărime: 775.13KB (arhivat)
Publicat de: Ioana P.
Puncte necesare: 8

Extras din proiect

Introducere

Kraft Foods este lider în produse deciocolată și brânzeturi cu un venit net în1994 de mai mult de 31 de miliarde de dolari. Firma Kraft are o experiență de peste 100 de ani în calitatea și lansarea de produse alimentare.

În prezent este cea mai mare companie producătoare de aceste tipuride produse din America de Nord și a doua din lume, comercializând multe mărci de produse în peste 150 de țări. În cadrul produselor alimentare intră produse zaharoase și producție dulciuri.

Kraft Foods Internațional are o structură organizațională matriceală. Există 8 unități funcționale și două unități comerciale regionale: Kraft America de Nord și Kraft Internațional. Întreaga activitate a companiei este concentrată pe trei domenii, în funcție de cele treisectoare globale de consumatori: băuturi, produse lactate și brânzeturi, băcănie/snacks-uri.

Fiecare linie de produse are un director general și este coordonată și de un director regional. Kraft a ales această structură pentru că produsele sale se află în faza de maturitate care necesită structurarea în jurul zonelor geografice și al produsului. Această organizare are menirea de a satisface cât mai binenevoile consumatorilor din diferite regiuni ale globului.

Analiza Swot

Puncte tari

Branduri iconice: Alimentele prelucrate sunt în defavoarea acestor zile, ceea ce a dus creștere ștafetei, o propunere provocatoare în întreaga industrie. Cu toate acestea, Kraft Heinz este bine deservit de portofoliul său de neegalat de branduri de conducere, incluzând braduri de 8.000.000.000 de dolari și 5 500.000.000 de dolari. În plus, compania este expusă la unele dintre categoriile atractive din sector, acestea fiind alimente pentru copii, brânză, și ketchup. Între timp, compania menține cel mai mare business de foodservice în SUA.

Cash-flow: Fluxul de numerar a fost solid, și se pare sigur că se va îmbunătății deorece noi măsuri de reducere a costurilor se implementează. La fel de încurajator este și bilanțul (raportul datorie-la-capital este un procent de 30% și în numerar 4.400.000.000 de dolari), precum și faptul că Consiliul de directori a urcat deja dividendul trimestrial cu 5%, la $0,575 o cotă. Privind în perspectivă, ne așteptăm ca mai multe creșteri ale dividendelor să sporească valoarea acționarilor în timp. Și cea mai mare parte a excesului de numerar va fi probabil folosit, credem noi, pentru strategii de expansiune a produselor, intensificate-up campanii de marketing, și mici Tuck-in, oferte de acumulare.

Puncte slabe

Lipsa de impuls:Rezultatele trimestrul al treilea, prima perioadă de raportare pentru Kraft Heinz ca o entitate publică nou format, oferă investitorilor puține motive pentru a investi. Vânzările au scăzut cu 9% față de perioada anterioară anului, iar profiturile au alunecat la 4%. Scăderea a fost în primul rând atribuită la atenuarea cererii pentru acasă a produsele alimentare ambalate, în special cu cheltuieli de anunțuri limitate și câteva produse noi pentru consumatori, precum și la structura companiei oarecum umflate de cost. În plus, condițiile de afaceri pe piețele emergente, evidențiate de o încetinire economică în China, au rămas inegale. Și turbulențele monetare au fost o problemă, deoarece dolarul a luat cu asalt multe companii multinaționale.

Oportunități

Reforme structurale: 3G Capita Partners, fostul co-proprietar al Hi Heinz, este cunoscut pentru reducerea agresivă a costurilor în ceea ce privește preocupările legate de alimente și băuturi pentru a susține profiturile. Într-adevăr, 3G are un palmares de invidiat de costurile de tăiere la întreprinderile mari, cum ar fi Burger King și Anheuser-Busch InBev N.V. (BUD), chiar și în privința cheltuielilor. Și ne așteptăm ca reducerile de cost de la Kraft Heinz să fie considerabile, cu eliminarea a cel puțin $1.500.000.000 în cheltuielile anuale până la sfârșitul anului 2017 fiind vizate. (Cea mai mare parte a reducerilor de cost va veni, credem noi, de la angajați, închiderea fabricii în America de Nord, SKU raționalizarea, îmbunătățiri de eficiență, precum și punerea în aplicare a politicilor bugetare bazate pe zero, care obligă o pentru a justifica toate cheltuielile propuse într-un anumit an.)

Activitatea M&A: în timp ce Kraft și Heinz este încă în faza incipientă, zvonurile circulă că societatea poate adăuga la dimensiunea și avantajele domeniului de aplicare de a face o altă achiziție. Printre posibilii candidați de preluare este snacks gigant Mondelez International (MDLZ), care au fost anterior legate de familia Kraft de branduri.

Mondelez ar spori profilul de creștere al lui Kraft Heinz, deoarece categoria bomboane și gustări continuă să funcționeze relativ bine. Plus, Mondelez, care face o mulțime de afaceri în în curs de dezvoltare BRIC (Brazilia, Rusia, India, și China) țări, ar extinde amprenta companiei internaționale. Acestea fiind spuse, un alt megadeal pare departe de a fi iminent, dat fiind că munca de integrare grea încă se întâmplă la Kraft Heinz. În plus, evaluările complete la care cele mai multe companii de alimentare sunt de vânzare în aceste zile face o altă tranzacție majoră mai puțin probabil, în vederea noastră.

Amenințări

Scăderea cererii:În ceea ce privește consumatorii din ce în ce mai conștienți de sănătate în aceste zile, cererea pentru alimente foarte prelucrate, ambalate pare să fie în scădere. De fapt, lider de top, inclusiv Wal-Mart (WMT-Free Wal-Mart stoc raport) și țintă (TGT), alocă mai puțin spațiu de raft pentru produsele prelucrate realizate de Kraft Heinz și frații săi din industrie, de la Campbell Soup (CPB) la General Mills (GIS). În schimb, mulți comercianți cu amănuntul se luptă pentru a produce o creștere semnificativă într-un spațiu cât mai larg.

Această tendință ar putea scrie o veste proastă pentru Kraft Heinz ' s top line cu excepția cazului în care se poate face pași pe inovație și fronturi de marketing, sau tranzacții cu cerneală, ar fi cele care sunt consumate de Hormel Foods (HRL) în sfera organică, care îmbunătățesc portofoliul său de produse.

Bibliografie

1. Dragotă V., Obreja Brașoveanu L., Dragotă I.M., Management financiar, Ediția a II-a, Vol. I, Ed.Economică, București, 2012

2. Brezeanu P., Analiză financiară, Ed. Meteor Press, București, 2006

3. Stancu I., Obreja Brașoveanu L., Stancu A.T., Finanțe corporative, Vol. I, Ed. Economică, București, 2015

4. www.kraftheinzcompany.com

Preview document

Analiza financiară a companiei Kraft Heinz - Pagina 1
Analiza financiară a companiei Kraft Heinz - Pagina 2
Analiza financiară a companiei Kraft Heinz - Pagina 3
Analiza financiară a companiei Kraft Heinz - Pagina 4
Analiza financiară a companiei Kraft Heinz - Pagina 5
Analiza financiară a companiei Kraft Heinz - Pagina 6
Analiza financiară a companiei Kraft Heinz - Pagina 7
Analiza financiară a companiei Kraft Heinz - Pagina 8
Analiza financiară a companiei Kraft Heinz - Pagina 9
Analiza financiară a companiei Kraft Heinz - Pagina 10
Analiza financiară a companiei Kraft Heinz - Pagina 11
Analiza financiară a companiei Kraft Heinz - Pagina 12
Analiza financiară a companiei Kraft Heinz - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Analiza financiara a companiei Kraft Heinz.docx
  • Analiza Rentabilitatii si a Riscului Kraft.xlsx
  • KRAFT Heinz International.pptx

Ai nevoie de altceva?