Campanie de PR - Milky

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Campanie de PR - Milky.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 26 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Dana Ionescu

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Finante

Cuprins

Scopul proiectului 3
DEFINIREA PROBLEMEI 4
ANALIZA DE PIATA 5
Analiza S.W.O.T a iaurtului Milky 8
STABILIREA OBIECTIVELOR 11
STABILIREA PUBICULUI ȚINTĂ 18
STABILIREA TEMEI CENTRALE 19
CALENDARUL EVENIMENTELOR 20
SLOGANUL CAMPANIEI 21
BUGETUL CAMPANIEI 22
ALEGEREA TEHNCILOR DE COMUNICARE 23
ALEGEREA CANALELOR DE COMUNICARE 23
EVALUAREA CAMPANIEI 24

Extras din document

Scopul proiectului

Scopul acestui proiect este promovarea unei vieti cat mai sanatoase prin incurajarea consumului de iaurt.Pentru a sustine aceasta idee care este de fapt si politica firmei noastre va vom prezenta noul iaurt Milky, “Sanatate cu lingurita”.

Este gustos, sanatos, perfect pentru diete si necesar pentru o alimentatie echilibrata. Se pare ca a luat nastere dintr-o eroare: din laptele tinut pe vremea aceea intr-un burduf de piele si uitat afara la caldura. Este posibil ca denumirea de iaurt sa derive din cuvantul de origine turca yogur. Despre nasterea iaurtului nu se stie nimic sigur.

Grecii si romanii aminteau deja in scrierile lor despre iaurt. La fel si analele de la curtea lui Francisc I al Frantei. In India era un aliment cu mare succes. Si totusi cel care a adus “faima” iaurtului este microbiologul rus Ilia Ilici Mecinicov, cercetator la Institutul Pasteur, primul care a studiat iaurtul in conditii de laborator,pentru a vedea secretul longevitatii populatiei bulgare, mare consumatoare de iaurt. A fost primul care a izolat Lactobacillus bulgaricus, una dintre bacteriile responsabile de fermentarea laptelui. Astfel, iaurtul i-a adus microbiologul rus Mecinicov un premiu Nobel.

Iaurtul poate fi mancat simplu, amestecat cu cereale sau ca supliment pentru sosuri. Pe piata exista, in zilele noastre, foarte multe sortimente de iaurt: alaturi de cel traditional putem gasi iaurturi degresate sau cu diverse fructe.

DEFINIREA PROBLEMEI

Probleme critice care influenţează activitatea de comercializare a iaurtului:

• Oamenii prefera sa adopte din comoditate sau nestiinta, un stil de viata nesanatos care implica o alimentatie nesanatoasa.Acesta isi pune amprenta asupra organismului, imbatranindu-l devreme si imbolnavindu-l chiar.Oamenii renunta din ce in ce mai mult la alimentele importante pentru o nutritie echilibrata,in favoarea mancarii de tip junk food.

Fisiere in arhiva (1):

  • Campanie de PR - Milky.docx