Circuit turistic in capitalele europene - Viena, Bruxelles, Londra si Paris

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Circuit turistic in capitalele europene - Viena, Bruxelles, Londra si Paris.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier pptx de 25 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Anca Albu

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Geografie

Extras din document

Agentia „ Christian Tour”  

Circuit turistic : Capitalele Europene : Viena ,Bruxelles,Londra ,Paris

Plecare 13 august 2016  

Anul 2015 marcheaza pentru agentia noastra „ Christian Tour “ un moment important . Odata cu implinirea a celor 18 ani pe piata ,suntem hotarati sa ramanem in continuare partenerul tau preferat .Inspirate din catalogul nostru si gaseste vacanta mult dorita ! Vino apoi la una dintre reprezentantele noastre au la una dintre agentiile partenere pentru mai multe idei si informatii depre viitoarea ta vacanta.

Christian Tour a devenit unul dintre cele mai respectate nume din turismul romanesc ,iar compania a devenit un brand national ,bine reprezentat prin partenerii sai in toate judetele tarii. Adevarata provocare insa abia acum incepe.

Un prim pas a fost inceperea unui process mai amplu de divizare a companiei pe centre de profit si activitati . Fiecare turist va gasi in oferta noastra excursia care i se potriveste .Pentru a facilita cautarile ,am introdus conceptul cluburilor Christian Tour

Familistii vor putea allege hotelurile Family Moments ,amatorii de rasfat vor putea opta pentru Relax Club ,cei care vor maximum de distractie in vacanta vor ajunge la Aventuro Party .

Agentia de turism bine recunoscuta Christian Tour pune pe piata oferte foarte avantajose de care turistii de toate categoriile pot profita mai exact : pachete turistice all inclusive ,circuite turistice international precum si croaziere si nu numai.

Circuitele turistice reprezinta cele mai potrivite modalitati de a cunoaste o tara sau o parte esentiala a unui continent sau a unei zone geografice. In cadrul colectiei de Circuite turistice exista oferte atat pentru destinatii europene, mai aproape de casa, cum ar fi Grecia de exemplu, sau chiar unele dintre tarile baltice, dar si destinatii exotice de renume international.

Circuitele turistice sunt dedicate celor care doresc sa faca cunostinta cu cele mai importante obiective istorice, culturale sau geografice ale unei tari sau regiuni. 

Paris ,este capitala Frantei ,parte din regiunea Ile –de-France .Orasul este tranversat de de fluvial SEna ,care imparte orasul in 2 parti Malul Drept in partea de nord a Parisului si Malul Stang in partea de sud.Nucleul istoric al Parisului ,ILE-DE LA –CITE ,o insula mica locuita in antichitate de tribul pariziilor ( parisii in Latina) ,care intemeiasera in zona un mic sat de pescari ..

Astazi cea mai mare parte din insula este ocupata de impresionantul PALAIS DE Justice di de catedrala Notre Dame de Paris .Insula este conectata cu sora sa mai mica ILE Saint Louis care este ocupata de case construite in secolul XVII – XVIII. Caracteristicile majore ale Parisului sunt cheiurile strajuite de copaci de a lungul Senei –in special pe malul stang cu vanzatorii ambulanti de carti ,podurile istorice care tranverseaza Sena ,celebrele bulevarde precum si Champs -Elysees precum si numeroase alte cladiri si monumente celebre ,dintre care multe inscrise in Patrimoniul Umanitatii stabilit de UNESCO.

Parisul este un oras fascinant, intesat de numeroase monumente istorice si muzee in care puteti admira cele mai importante capodopere din intreaga lume.

Este de neconceput un itinerariu turistic in Paris fara vizitarea Turnului Eiffel. Acest simbol al Parisului poate fi vazut din aproape orice punct al orasului. Monumentul isi trage numele de la proiectantul sau Gustave Eiffel si este cea mai inalta cladire din Paris si a cincea ca inaltime din Franta. Peste 200 de milioane de oameni au vizitat turnul de la inaugurarea sa, din 1889, astfel devenind cel mai vizitat monument din lume. Impreuna cu antena sa de 24 de metri, structura masoara 325 de metri inaltime. Cand constructia sa a fost incheiata, a fost declarata cea mai inalta cladire din lume, titlu care i-a apartinut pana in 1930 cand a fost contruita Chrysler Building din New York )

Fisiere in arhiva (1):

  • Circuit turistic in capitalele europene - Viena, Bruxelles, Londra si Paris.pptx

Bibliografie

https://www.eximtur.ro/oferte-circuite-turistice.html
http://www.tvl.ro/londra/obiective-turistice/
http://www.paralela45.ro/circuit/capitalele-europene-vara#descriere-destinatie
www.tvl.ro/viena

Alte informatii

Universitatea Ovidius Constanta Facultatea de Stiinte ale Naturii si Stiinte Agricole Specializarea : Geografia Turismului