Gestiunea unui Service-Auto

Proiect
7/10 (1 vot)
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 15 în total
Cuvinte : 2469
Mărime: 2.01MB (arhivat)
Cost: 4 puncte
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Ș.l. Ing. Dan Munteanu
Facultatea de Automatica, Calculatoare, Inginerie Electrica si Electronica
Universitatea Dunarea de Jos, Galati

Cuprins

Motivarea temei 3

Capitolul 1. Analiza problemei 4

Capitolul 2. Specificarea cerințelor 6

Capitolul 3. Proiectarea la nivel conceptual 7

Capitolul 4. Proiectarea la nivel logic 8

Capitolul 5. Modelul fizic 9

Capitolul 6. Descrierea aplicației 10

Capitolul 7.Tehnologii Utilizate .. 11

Extras din document

MOTIVAREA TEMEI

Inovarea presupune o reactie rapida si flexibilitate la schimbarile pietei, inclusiv a celor de mediu, câstigarea cotei de piata prin întâmpinarea mai buna a dorintelor clientilor, modificarea limitelor de saturare prin realizarea de canale alternative de distributie a produselor si serviciilor si cresterea ratei de lansare a noilor produse în scopul reducerii substantiale a timpului de înlocuire.

În conditiile în care concurenta firmelor comerciale pe piata romaneasca a crescut substantial, este necesara o noua abordare a performantei managementului prin introducerea în cadrul strategiei firmei a unor politici comerciale adaptate la noile cerinte. Totodata, noul manager trebuie sa-si adapteze rapid si cu mare atentie comportamentul astfel încat clientul sa simta ca are în acea persoana un consilier profesionist.

Managerul este cel care vine în întâmpinarea cerintelor clientului iar atitudinea sa trebuie sa fie concentrata în primul rând spre satisfactia clientului în conditii de costuri reduse pentru acesta fara a neglija însa tintele de vânzare si, implicit obtinerea performantei în activitatea sa si a sucursalei a carei activitate o coordoneaza.

Un bun management se poate obtine prin aplicarea modernismului oferit de firmă, ceea ce înseamna o buna cunoastere a aplicatiilor informatice utilizate, în diminuarea timpului de servire al clientului, iar pe de alta parte de promovarea cât mai rapida si pe o arie larga a noilor mijloace electronice de plată.

Perfectionarea continuă a aplicatiilor informatice precum si a sistemului informational constituie un avantaj competitional concretizat întro noua abordare a clientelei si anume cea de segmentare si selectie a acestora.

CAPITOLUL 1. ANALIZA PROBLEMEI

Din dorinta de a lucra mai usor, oamenii tind sa-si informatizeze toate activitatile. Una dintre aceste activitati este si - AutoRegion - .

Pe masura ce mediul online a devenit din ce in ce mai utilizat, atat pe plan mondial cat si in tara noastra, folosirea unei platforme online a devenit o necessitate, ce a schimbat radical mediul de munca. Aceste schimbari au alimentat nevoia de proiecte complexe, aparand astfel necesitatea unui management de proiecte mai sofisticat si mai cuprinzator. Pentru a avea mai multe avantaje, o organizatie trebuie sa cunoasca si sa foloseasca tehnicile modern.

Odata cu evolutia tehnologiei tot mai multe companii din diferite domenii au inceput sa foloseasca instrumente software in dezvoltarea si administrarea proiectelor.

"S.C. AutoRegion S.R.L.", prin care sa ofere clientilor informatii legate de serviciile desfasurate in cadrul firmei, programul de activitate, lista de preturi si respective ofertele puse la dispozitie de service-ul AutoRegion.

Mai mult, prin intermediul site-ului poate fi realizata programarea online in intervalul de timp dorit de client, comandarea produselor puse la dispozitie, contactarea administratorului service-ului in cazul in care sunt neclaritati.

Utilizatorii pot accesa platforma. Pentru a efectua o comanda sau o programare, utilizatorii sunt nevoiti sa-si creeze un cont de autentificare nu Nume, Prenume, Email si un Avatar.

In urma inregistrarii va fi redirectionat catre pagina de logare unde v-a trebuie sa se autentifice cu datele de utilizator obtinute prin inregistrare. Din momentul logarii, clientul beneficiaza de drepturile de client si poate efectua o programare, o comanda si poate interactiona cu personalul service-ului prin intermediul unui formular de Contact.

Preview document

Gestiunea unui Service-Auto - Pagina 1
Gestiunea unui Service-Auto - Pagina 2
Gestiunea unui Service-Auto - Pagina 3
Gestiunea unui Service-Auto - Pagina 4
Gestiunea unui Service-Auto - Pagina 5
Gestiunea unui Service-Auto - Pagina 6
Gestiunea unui Service-Auto - Pagina 7
Gestiunea unui Service-Auto - Pagina 8
Gestiunea unui Service-Auto - Pagina 9
Gestiunea unui Service-Auto - Pagina 10
Gestiunea unui Service-Auto - Pagina 11
Gestiunea unui Service-Auto - Pagina 12
Gestiunea unui Service-Auto - Pagina 13
Gestiunea unui Service-Auto - Pagina 14
Gestiunea unui Service-Auto - Pagina 15

Conținut arhivă zip

  • Gestiunea unui Service-Auto.docx

Alții au mai descărcat și

Ai nevoie de altceva?

''