Site prezentare SC Arcadia SRL - producător de mobilier și decorațiuni din fier forjat

Proiect
7/10 (1 vot)
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 7 în total
Cuvinte : 2554
Mărime: 50.83KB (arhivat)
Puncte necesare: 6
FEAA Iasi, nota 10

Extras din proiect

Student:

Proiect: Site “SC Arcadia SRL”, producator de mobilier si decoratiuni

din fier forjat

Structura site-ului: 12 pagini, cu urmatoarea structura:

1. Pagina de start (homepage)

2. Despre noi – informatii generale despre activitatea societatii

3. Pagini de prezentare a produselor: garduri, balustrade, mobilier si decoratiuni

4. Pagina de contact

5. Pagina cu noutati si articole de presa despre societate si despre evenimentele din domeniu.

1. Pe prima pagina se gaseste o prezentare succinta a produselor oferite de societatea Arcadia, meniul principal ce pune in legatura, prin link-uri, prima pagina de celelalte. Din pagina de start se poate ajunge cu un singur click in oricare alta zona a site-ului. De asemenea, aici se mai gasesc si cateva link-uri catre alte pagini web, din acelasi doamneiu de interes.

2. Pagina a doua, “Despre noi” spune cateva cuvinte despre activitatea societatii si despre modul in care se prelucreaza fierul.

3, 4, 5, 6. Paginile3, 4, 5 si 6, respectiv “Garduri”, “Balustrade”, “Mobilier” si “Decoratiuni, prezinta diferite modele din aceste produse, modul de realizare, timpul de executie, modul de fabricatie si sugestii despre preturi.

7. Pagina a saptea este pagina de contact. Aici se afla adresa si numerele de telefon ale firmei, de aici se poate trimite un e-mail direct la adresa firmei (office@arcadia.ro), direct din Outlook Express sau se poate lasa direct pe site un mesaj.

8, 9, 10, 11. paginile 8-11 sunt paginile de stiri si noutati. Aici se afla diverse articole de presa despre societate sau despre obiectul sau de activitate, programe de expozitii si targuri la care participa si firma Arcadia etc.

12. Pagina 12 este de fapt prima pagina, la care se poate ajunge imediat, printr-un singur click din orice alta pagina pe butonul “Home”.

Software utilizat: Macromedia Dreamweaver MX, Adobe Photoshop 7.0

World Wide Web

Cunoscut la modul comun ca si www, world wide web este o structura de documente conectata electronic prin internet. Fiecare document de web este denumit document web sau pagina web. Aceste documente contin imprimate diferite tipuri de informatie, incluzând text, grafica, sunet, animatie si video. Acest conglomerat de documente de acelasi tip este denumit prezentare web sau web site.

Web site-urile sunt documente pe calculatoare denumite servere de web, toate conectate la internet. Pentru accesarea www sunt folosite programe software denumite web browser (Internet Explorer, Netscape Navigator, Opera, Mozilla etc.).

Paginile de web sunt formatate pentru browsere prin intermediul limbajului HTML – Hyper Text Markup Language. Acestea sunt identificate printr-o adresa unica denumita URL (Uniform Resourse Locator). URL-ul specifica unde pe internet este localizat o resursa particulara. Aceste resurse pot fi accesate cu un web browser, iar transferul dintr-o locatie in alta se face cu un click pe Hyper Link.

Hyper Link este o adresa ce identifica o locatie URL sau un fisier stocat pe un computer pe reteaua de internet. Sistemul de link-uri este denumit Hyper Text.

Notatiile unei pagini web

http:// nume locatie // nume fisier HTML – (Hyper Text Tranfer Protocol)

(protocol de transfer a fisierelor HT)

ftp – file transfer protocol. (protocol de transfer a fisierelor).

Site-urile de web – identificare

www. nume domeniu. Extensie domeniu general: .com (comercial), .edu (educational) USA, .mil (militar) USA, .gov, .org, .int, .ro (extensie de tara), .tv (TV), .tu (turism)

A introduce pagini pe web este foarte simplu. Pentru a crea o pagina trebuie doar creat un document care sa fie salvat cu optiunea existenta in program in format HTML, iar mai apoi publicat pe un calculator conectat la internet (server).

Server-ul Web

O mare parte din operatiile necesare unei aplicatii Web dinamice au loc pe server. Astfel, o aplicatie speciala, numita server Web, este responsabila pentru comunicatia cu browser-ul. Un server de date va stoca toate informatiile necesare aplicatiei. În final, este necesar un limbaj care sa permita comunicatia dintre server-ul Web si server-ul de date.

Server-ul de Web are o misiune deosebit de importanta in cea ce priveste aplicatiile web. El ruleaza în partea superioara a sistemului de operare ascultând cererile pe care cineva de pe net le-ar face si raspunzând acestor cereri.

Preview document

Site prezentare SC Arcadia SRL - producător de mobilier și decorațiuni din fier forjat - Pagina 1
Site prezentare SC Arcadia SRL - producător de mobilier și decorațiuni din fier forjat - Pagina 2
Site prezentare SC Arcadia SRL - producător de mobilier și decorațiuni din fier forjat - Pagina 3
Site prezentare SC Arcadia SRL - producător de mobilier și decorațiuni din fier forjat - Pagina 4
Site prezentare SC Arcadia SRL - producător de mobilier și decorațiuni din fier forjat - Pagina 5
Site prezentare SC Arcadia SRL - producător de mobilier și decorațiuni din fier forjat - Pagina 6
Site prezentare SC Arcadia SRL - producător de mobilier și decorațiuni din fier forjat - Pagina 7

Conținut arhivă zip

  • Site Prezentare SC Arcadia SRL - Producator de Mobilier si Decoratiuni din Fier Forjat.doc

Ai nevoie de altceva?