Produse Noi - Bere

Imagine preview
(7/10 din 8 voturi)

Acest proiect trateaza Produse Noi - Bere.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 25 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Industria Alimentara

Extras din document

Etapa I

PREZENTAREA FIRMEI

Firma S.C Good Beer S.R.L cu sediul in Bucuresti face parte din randul producatorilor de bauturi alcoolice. Firma isi propune sa aduca un produs nou pe

piata consumatorilor de bere “ bere cu aroma de visine”.

Acest produs porneste de la tehnologia clasica de obtinere a berii aducand in plus ca materie prima folosirea visinelor care ofera produsului o serie noi de caracteristici si calitati:

-aroma de visine

-scimbarea culorii {in rosie)

-gustul dulce acrisor

-aport nutritiv ridicat

IDEEA DE PRODUS NOU

Produsele noi sunt produse create relative curand, care apar pentru prima data pe piata sau care apar la un moment dat in procesul dezvoltarii unui produs si care in lupta cu elementele vechi , ies invingatoare.Sunt deci acele produse cu aspect si continut schimbat, transformat in bine, refacut, evoluat, performant.

Gradul de noutate al unui produs depinde de gradul de reinnoire care antreneaza modificarile tuturor componentelor colective ale acestuia, conferindu-i

o multitudine de noi insusiri, caracteristici pe care consumatorul trebuie sa le sesizeze.Astfel in ajutorul consumatorilor vin campanile publicitare, o mai buna prezentare a etichetei produsului care joaca un rol deosebit de important in informarea acestora asupra caracteristicilor produselor noi.

Firma producatoare, in vederea lansarii unor produse noi pe piata trebuie sa initieze o serie de actiuni care se refera la efectuarea in prealabil a unui studio de piata care sa confirme necesitatea introducerii unor produse noi pe piata si disponibilitatea consumatorilor de a achizitiona aceste produse.

De asemena, odata confirmate aceste cerinte, firma trebuie sa-si ia anga-

jamentul ca produsele noi vor fi produse de calitate superioara, care vor avea o serie de efecte pozitive asupra sanatatii consumatorului, aceasta fiind de fapt si tendinta acuala in lansarea pe piata a unor noi produse .

Pentru a testa reactia clientilor la noul produs s-a realizat un chestionar cu urmatoarele intrebari.

Fisiere in arhiva (1):

  • Produse Noi - Bere.doc

Alte informatii

UNIVERSITATEA DUNAREA DE JOS GALATI FACULTATEA STIINTE SI INGINERIA ALIMENTELOR SPECIALIZAREA T.C.C.P.A