Proiect controlul calității - Nesquik

Proiect
8/10 (1 vot)
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 20 în total
Cuvinte : 4145
Mărime: 833.34KB (arhivat)
Publicat de: Domnica Ioniță
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

Nestlé – NESQUIK

În noul mileniu, Nestlé este liderul incontestabil în industria alimentară, fiind prezent în 84 de ţări, având 456 de fabrici şi un număr de 283.000 de angajaţi.

PRINCIPIILE NESTLÉ DE CONDUITĂ ÎN AFACERI

Încă din 1867, când Henri Nestlé a creat primul aliment pe bază de lapte pentru sugari, salvând astfel viaţa copilului unui vecin, Compania Nestlé a intenţionat să creeze o afacere bazată pe valori şi principii umane sănătoase.

Deşi Principiile Nestlé de Conduită în Afaceri vor continua să se adapteze schimbărilor ce se produc în lume, fundamentul nostru rămâne neschimbat încă de la începuturile Companiei şi reflectă ideile de corectitudine, onestitate şi grijă pentru oameni.

Nestlé se angajează să respecte următoarele Principii de Conduită în Afaceri în toate ţările, ţinând cont de legislaţia locală, practicile culturale şi religioase:

-Obiectivul de afaceri Nestlé este să producă şi să vândă produsele Companiei astfel încât să creeze valori ce pot fi susţinute pe termen lung pentru acţionari, angajaţi, consumatori şi parteneri de afaceri.

-Nestlé nu favorizează profitul pe termen scurt în defavoarea dezvoltării cu succes a afacerilor pe termen lung.

-Nestlé recunoaşte interesul sincer şi legitim al consumatorilor faţă de comportamentul, convingerile şi acţiunile Companiei aflate în spatele mărcilor în care ei au încredere, şi de asemenea faptul că şi Compania nu ar putea exista fără consumatorii săi.

-Nestlé este de părere că, în general, legislaţia este cea mai eficientă metodă de protecţie a comportamentului responsabil, deşi, în anumite domenii, instrucţiuni suplimentare, sub formă de principii voluntare de afaceri, sunt binevenite pentru a ne asigura că organizaţia noastră operează după cele mai înalte standarde.

-Nestlé este conştientă de faptul că succesul unei companii este o imagine a profesionalismului, a comportamentului şi a atitudinii responsabile a managementului şi a angajaţilor. Prin urmare, recrutarea personalului adecvat, instruirea permanentă a acestuia şi dezvoltarea continuă sunt cruciale.

-Nestlé continuă să-şi menţină angajamentul de a respecta legislaţia aplicabilă în ţările în care este prezentă.

PRINCIPIILE DE MANAGEMENT ŞI LEADERSHIP NESTLÉ

Nestlé, de-a lungul dezvoltării sale istorice, de la o afacere de dimensiuni mici până la a fi liderul mondial pe piaţa produselor alimentare, a demonstrat o mare capacitate de a se adapta la mediul extern într-o continuă schimbare, fără a-şi pierde însă principiile fundamentale şi valorile de bază, atât de importante pentru succesul pe termen lung. În anii ce vor urma, această capacitate va fi pusă la încercare din ce în ce mai mult, în măsura în care Nestlé creşte ca mărime şi complexitate către o dimensiune care cere o evoluţie continuă a organizaţiei şi a modului în care aceasta funcţionează.

Această transformare permanentă este condusă de nevoia de a managera complexitatea cu un înalt nivel de eficienţă, îmbogăţind toate acele elemente intangibile care ne fac să fim din ce în ce mai competitivi. Motivaţia noastră personală, bazată pe dorinţa de a învăţa şi de a pune mereu sub semnul întrebării ce facem şi de ce o facem, combinată cu respectul de lungă durată pentru anumite valori Nestlé, ne vor asigura succesul.

Într-un astfel de mediu, fiecare angajat Nestlé are de jucat atât un rol individual cât şi complementar în construirea Companiei de mâine.

Principiile fundamentale de Management şi Leadership ale Companiei Nestlé au fost create în 1997. Prima versiune reflecta situaţia Companiei în acel moment şi era destinată să creeze o punte într-o perioadă în care era extrem de important ca valorile Nestlé să fie păstrate pentru referinţă in viitor.

Noua versiune nu numai că accentuează valorile care erau şi vor fi mereu ale Companiei Nestlé, dar se şi concentrează asupra abilităţilor care vor asigura viitorul Nestlé în anii ce vor veni. De asemenea, noua versiune a fost creată ţinând cont de Principiile de Corporate Business, revizuite în 2004.

Dorim ca fiecare dintre dumneavoastră să citiţi acest document cu atenţie, să îl împărtăşiţi colaboratorilor dumneavoastră, să aderaţi cu mândrie la principiile pe care le prezintă şi să le puneţi ìn practică cu convingere şi entuziasm.

Suntem convinşi că aceste principii nu sunt făcute doar pentru a fi discutate cu colegii sau dezbătute în sesiunile de formare, ci mai ales pentru a fi transformate în acţiuni concrete la locul de muncă. Aceste principii trebuie să fie aplicate oriunde şi oricând în organizaţia noastră, făcându-le astfel să devină o expresie tangibilă a culturii companiei noastre şi o componentă cheie a succesului nostru.

Preview document

Proiect controlul calității - Nesquik - Pagina 1
Proiect controlul calității - Nesquik - Pagina 2
Proiect controlul calității - Nesquik - Pagina 3
Proiect controlul calității - Nesquik - Pagina 4
Proiect controlul calității - Nesquik - Pagina 5
Proiect controlul calității - Nesquik - Pagina 6
Proiect controlul calității - Nesquik - Pagina 7
Proiect controlul calității - Nesquik - Pagina 8
Proiect controlul calității - Nesquik - Pagina 9
Proiect controlul calității - Nesquik - Pagina 10
Proiect controlul calității - Nesquik - Pagina 11
Proiect controlul calității - Nesquik - Pagina 12
Proiect controlul calității - Nesquik - Pagina 13
Proiect controlul calității - Nesquik - Pagina 14
Proiect controlul calității - Nesquik - Pagina 15
Proiect controlul calității - Nesquik - Pagina 16
Proiect controlul calității - Nesquik - Pagina 17
Proiect controlul calității - Nesquik - Pagina 18
Proiect controlul calității - Nesquik - Pagina 19
Proiect controlul calității - Nesquik - Pagina 20

Conținut arhivă zip

  • Proiect Controlul Calitatii - Nesquik.doc

Ai nevoie de altceva?