Proiectare Produs Nou

Imagine preview
(9/10 din 3 voturi)

Acest proiect trateaza Proiectare Produs Nou.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 76 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 8 puncte.

Domeniu: Industria Alimentara

Cuprins

1. Definirea tipului de produs.3
1.1.Scurt istoric al firmei.3
1.2 Produsele firmei noastre.5
1.3.Ideea de produs nou;Motivaţie.30
1.4.Firme concurente cu produse asemanatoare.32
1.5.Testarea pieţii.38
2. Implementarea produsului.41
2.a.Dezvoltarea conceptului.41
2.a.1 . Scurt istoric al produsului.41
2.a.2.Schema tehnologică pentru fabricarea biscuiţilor
zaharoşi cu crema.43
2.b Rafinarea conceptului.65
2.c Descrierea preliminara a produsului.66
3. Introducerea produsului in fabricatie.66
4.Lansarea propriu-zisa in productie si promovarea
efectiva a produsului nou.69
4.1.Inregistrarea la OSIM.69
4.2.Reclama.72
4.3.Chestionar 2.73
BIBLIOGRAFIE.77

Extras din document

Cap I . Definirea tipului de produs

1.1.Scurt istoric al firmei

TECSA BUSINESS este o societate care acţioneaza in domeniul alimentar avand propriile capacitai de producţie.Tinta acţiunilor noastre o reprezinta lansarea pe piaţa de produse de un ridicat nivel calitativ, cu preţuri rezonabile, gust si prezentare deosebite care sa satisfaca cerinţele consumatorilor la cel mai inalt grad.Societatea noastra se dezvolta permanent, finalitatea eforturilor sale urmand a se materializa in obţinerea unei cote de piata cat mai sporite, locul produselor Tecsa fiind bine stabilit in peisajul produselor alimentare.

Societatea comerciala TECSA BUSINESS este unul dintre cei mai mari producatori de dulciuri din Romania.In prezent produce si comercializeaza peste 140 de sortimente in 6 grupe de produse: Biscuiţi, Napolitane, Dropsuri, Caramele, Halva, Rahat

Raportul calitate-preţ recomanda societatea ca pe un partener de incredere pe piaţa romaneasca. Activitatea societaţii se caracterizeaza prin: Calitate, Performanţa, Eleganţa, Promptitudine, Seriozitate, Eficienţa

1997-Se infiinţeaza SC TECSA BUSINESS SRL

2002 - Achiziţioneaza locaţia pentru activitatea de producţie in Rosiori de Vede, Teleorman

2004 - Incheie prima etapa a dotarii si amenajarii suprafeţelor de productie; lanseaza pe piaţa produsele proprii : biscuiţi, napolitane, caramelaj comercializate sub marca "Tecsa ".

2005 - Extinde spaţiile de producţie, introduce in fabricaţie noi grupe de produse: halva susan si rahat; achiziţioneaza mijloace de transport pentru transportul produselor finite - camioane MAN.

2006 - Demareaza un proiect de investiţii de peste 5 mil € privind dezvoltarea:

• capacitaţii de producţie

• capacitaţii de depozitare (cu 100%)

• automatizarea proceselor tehnologice

• doteaza fabrica cu un laborator CTC ultraperformant

• demareaza operaţiunile de acreditare IFS

• introduce in fabricaţie halva din floarea soarelui

2008 - Definitiveaza investiţiile: cifra de afaceri a crescut cu peste 50% fata de 2006

- Se claseaza pe locul al II-lea pe ramura in topul firmelor la nivel naţional

- Este acreditata IFS - din anul 2007

- Portofoliul de produse se stabilizeaza la 6 grupe independente : biscuiţi, napolitane, dropsuri, caramele, halva susan si floarea soarelui, rahat.

- Pentru viitor se prevede lansarea pe piaţa a unor noi grupe de produse : sarate si fursecuri

VALORILE TECSA BUSINESS SRL

CALITATE: Toate eforturile societaţii noastre sunt indreptate spre asigurarea unei calitaţi care sa ne reprezinte.Imbunatatirea permanenta a nivelului calitativ este obiectivul principal al activitaţii noastre.

PERFORMANTA: Dotarile tehnice si nivelul de pregatire al personalului au atins cotele impuse de cerinţele actuale pentru dezvoltarea de produse si servicii care sa satisfaca nevoile si exigenţele tot mai ridicate ale consumatorilor.

ELEGANTA: Sortimentele noastre se caracterizeaza printr-o prezentare deosebita, agreabila care le diferenţiaza de restul produselor si care asigura o nota personala acestora.

Comportamentul personalului este un element definitoriu in ceea ce priveste relaţiile cu toţi partenerii, unde cuvantul de ordine este "Respectul".

PROMPTITUDINE: Onorarea cu stricteţe si rapiditate a tuturor comenzilor, analizarea si satisfacerea in cel mai scurt timp a dorinţelor clientilor nostri si implicit a consumatorilor este permanent in atenţia noastra.

SERIOZITATE: Preocuparea permanenta de crestere a nivelului de pregatire a tuturor angajaţilor, de responsabilizare al tuturor privind atributiile proprii avand drept scop succesul produselor pe piaţa, respectarea cuvantului dat si al consumatorilor este unul dintre punctele noastre definitorii.

EFICIENTA: Grija permanenta faţa de costurile de fabricaţie si implicit faţa de preţul produselor duce la obţinerea unui raport preţ/calitate deosebit.

Reducerea costurilor suplimentare, cresterea nivelului tehnic al utilajelor, cresterea nivelului de pregatire al personalului, optimizarea fluxului de fabricaţie si desfacere conduc la scaderea preţului pe produs.

Fisiere in arhiva (1):

  • Proiectare Produs Nou.doc