Proiectarea Sistemului Logistic la o Firma Prestatoare de Servicii

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Proiectarea Sistemului Logistic la o Firma Prestatoare de Servicii.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 21 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Logica

Extras din document

1. Aspecte generale – localizare, inființare, obiect de activitate, organizare

S.C. PassiFarm S.R.L. se află în oraşul Bucureşti, Sector 1, str. Băiculeşti, nr. 1-3, România, cod poştal 013187, Tel.: 021/668.40.85, Fax: 021/667.94.12, Contabilitate: 021/668.44.36, Financiar: 021/668.44.26, Importuri: 021/667.94.92.

S.C. PassiFarm S.R.L. este o societate cu răspundere limitată, înfiinţată în 1990, a cărui obiect de activitate fiind importul, producţia şi distribuţia de produse medicale şi parafarmaceutice (autohtone sau de import), compania PassiFarm a devenit în timp unul dintre cei mai importanţi furnizori din ţară pentru sectorul medical.

Obiectivul declarat al companiei este creşterea continuă a nivelului calitativ al serviciilor şi lărgirea gamei de produse oferite clienţilor, precum şi îmbunătăţirea nivelului competitiv al produselor medicale existente pe piaţa romanească.

Firma a reuşit atingerea acestui obiectiv datorită relaţiilor de bună colaborare cu furnizori externi, societăţi cu renume deosebit pe piaţa medicală mondială.

În ceea ce priveşte resursele umane, acestea sunt de o mare importanţă în cadrul logisticii operaţionale, deoarece în acest domeniu este necesară mai multă gestiune, administrare, mai multă forţă de muncă. Între departamentele societăţii se menţine o permanentă colaborare, ceea ce ajută la eficientizarea activităţii, pentru că: munca în echipă este mult mai eficientă decât cea individuală.

Fiecare persoană deţine contract de muncă, pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, adică opt ore pe zi, de luni până vineri.

Organigrama

2. Portofoliul de produse/servicii scurtă descriere

PassiFarm pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă largă de consumabile medicale şi parafarmaceutice din domeniile:

- Chirurgical;

- Medicină generală;

- Anestezie şi terapie intensivă;

- Analize laborator;

- Consumabile medicale diverse;

- Parafarmaceutice şi materiale sanitare;

Dintre aceste produse enumerăm:

- Produse medicale speciale;

- Produse pentru biopsie;

- Produse pentru chirurgie;

- Produse pentru laboratorul clinic;

- Produse anestezie şi terapie intensivă;

- Produse parafarmaceutice.

Produse medicale speciale: injectomate (GRASEBY), infuzomate (GRASEBY), filme radiologice, instrumentar chirurgical, urologie, dializă, sisteme de monitorizare nou-născuţi.

Fisiere in arhiva (1):

  • Proiectarea Sistemului Logistic la o Firma Prestatoare de Servicii.docx