Bazele manangementului - SC Almet SA

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 1299
Mărime: 1.91MB (arhivat)
Publicat de: Alexandra C.
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

I. Compania ALMET SA este o societate cu caracter privat, infiintata in anul 1993 si este inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J13/5260/1993, avand Certificatul de Inregistrare Seria B nr. 1467598 si Codul Unic de inregistrare RO4999961.

Conform certificatului constatator nr 42478 din 22.05.2017 emis de Oficiul Registrului de pe langa Tribunalul Constanta ,actionari persoane juridice si fizice sunt urmatorii:

- CODREANU AEXANDRA

- GENERAL METAL- TAWIL GROUP S.A.L. HOLDING

- TAWIL ABBAS

- TAWIL ZOUHAIR

Sediul social al societatii este în localitatea Navodari, DN 22B, km 3, judetul Constanta.

Activitatea principala a societatii este Turnarea metalelor neferoase usoare, cod CAEN 2453.

II. In prezent, activitatile principale de productie constau in producerea de lingouri din aliaje de aluminiu prin valorificarea deseurilor de aluminiu si aliajelor de aluminiu, produse ce sunt livrate pe baza unor contracte de vanzare - cumparare, unor retete prestabilite cerintelor si nevoilor clientului, cum ar fi: AUTOMOBILE DACIA PITESTI ( ptr diferite piese auto cum ar fi suruburi, piese de caroserie etc), BIALETTI STAINLESS Plopeni ( ptr masini cafea), SCHULTE &SCMHIDT Bv. ( ptr diferite piese biciclete), ASAM Iasi ( piese schimb auto: electromotoare, alternatoare, bujii, etc).

Instalatia de turnare a lingourilor de aluminiu este linia Dross, formata din urmatoarele echipamente :

- Cuptor C Dross 500 TRF

- Melanjor M Dross FM 25T

- Melanjor de 12 tone

- Cuptor basculant creuzet CRD3(utilizat ocazional la cererea clientilor pentru producerea de prealiaje de aluminiu turnate in lingouri)

- Masina 240 Dross Engineering de turnare mulaj lingouri

Activitatile principale inainte de productia lingourilor de aluminiu sunt:

1. Aprovizionare materii prime( deseuri aluminiu) , materiale auxiliare

SC ALMET SA este o societate care valorifica deseurile de aluminiu si cupru, preluate pe baza contractelor incheiate cu societatile de profil SC REMAT CALARASI SA, SC REMAT PRAHOVA SA, KRIS-R LTD Bulgaria, MONTUPET EOOD Bulgaria.

Aprox. 95% din materia prima de producere a lingourilor este reprezentata de deseurile si lingourile (fara marca) de aluminiu. Acestea provin in cea mai mare parte de la societati de tip REMAT, generatoare si valorificatoare de astfel de deseuri.

2. Pregatirea materiei prime: Modul de selectare a materiilor prime este documentat corespunzator in procedurile sistemului de management. Se tine o evidenta stricta pe cantitati, calitati si spatii de depozitare, pentru a reduce pierderile de timp si produse neconforme.

Principala materie prima este deseul din aluminiu/ lingouri fara marca si aliaje din aluminiu. Acestea sunt atent selectionate, sa nu contina alte metale. La 1 tona de produs se alege 1100 - 1150 kg din aceasta materie.

3. Pregatirea elementelor de aliere: Cupru necesar 10-15kg/tona de produs, siliciu aprox.36 kg / tona de produs, mangan 0.100 - 0.200 kg/tona de produs, titan 0.200 - 0.500 kg / tona de produs.

Preview document

Bazele manangementului - SC Almet SA - Pagina 1
Bazele manangementului - SC Almet SA - Pagina 2
Bazele manangementului - SC Almet SA - Pagina 3
Bazele manangementului - SC Almet SA - Pagina 4
Bazele manangementului - SC Almet SA - Pagina 5
Bazele manangementului - SC Almet SA - Pagina 6
Bazele manangementului - SC Almet SA - Pagina 7
Bazele manangementului - SC Almet SA - Pagina 8
Bazele manangementului - SC Almet SA - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Bazele manangementului - SC Almet SA.docx

Ai nevoie de altceva?