Distributie produse alimentare

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Distributie produse alimentare.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 8 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Management

Extras din document

Introducere

Un produs nu își poate îndeplini rolul sau rațiunea sa de a fi, decât în momentul în care intră în consumul final, satisfăcând nevoia consumatorului care l-a cumpărat. Dar, drumul de la producător până la consummator, în condițiile contemporane nu este în general, nici simplu, nici scurt și nici ieftin. Din acest motiv, încă de la apariția economiei marfare, legătura dintre producție și consum s-a înfăptuit prin intermediul circulației mărfurilor.

În economia de piață, accentuarea diversificării producției a consumului și a relațiilor de piață, conferă distribuției produselor un rol tot mai important.

Activitatea de distribuție apărută odată cu producția de mărfuri, a cunoscut o dezvoltare rapidă odată cu revoluția industrială, devenind în prezent una dintre cele mai dinamice activități.

Calitatea și siguranța distribuției produselor alimentare, au devenit un drept al consumatorilor, cu efecte directe asupra calitații vieții, iar problematica axată pe calitatea și siguranța produselor se afla in centrul atenției organismelor constituite pentru apărarea intereselor consumatorilor.

Rolul economic și social al distribuției este în continuă creștere, pe măsura dezvoltării societății, a progresului economic și social general. Este suficient să se raporteze activitatea desfășurată în sfera distribuției la dinamismul forțelor de producție, al producției materiale, pe de o parte, al consumului pe de altă parte. Având menirea să asigure difuzarea unei mase de produse și servicii în continuă creștere și diversificare și să răspundă, totodată, exigențelor tot mai ridicate ale consumatorilor, distribuția trebuie să-și perfecționeze formele și metodele.

Distribuția se constituie într-o variabilă a marketingului identică cu prețul, produsul, comunicarea etc. Se pot realiza operațiuni de vânzare fără a se face publicitate, dar nu se pot realiza aceleași operațiuni fără existența unui circuit de distribuție indiferent de forma și marimea sa.

Descriere Restaurant Panoramic

Restaurantul Panoramic este în sine o destinație turistică a orașului Iași, fiind unicul restaurant situat la o înălțime de 55 metri. Locația oferă o eleganță și o atmosferă perfectă pentru o întâlnire de afaceri, iar apusurile superbe pot transforma o cină romantică într-o amintire de neuitat.

Restaurantul Panoramic oferă 140 locuri și este un loc ideal pentru evenimente speciale: nunți, botezuri, banchete sau chiar aniversări.

Meniul restaurantului oferă o gamă largă de produse cu preparate pregătite cu ingrediente atent alese, astfel clienții se pot bucura de arome deosebite.

Meniul de vinuri promovează în principal cramele românești de excepție și sunt menite să acompanieze și să intensifice aromele deosebite ala preparatelor culinare.

Date de contact:

Adresă: Iași, Str. Piața Unirii Nr. 5, 700056, Romania

Telefon: 0232 205 013

Email: panoramic@hotelunirea.ro

Program (luni - duminică):

12:00 - 00:00

Fisiere in arhiva (1):

  • Distributie produse alimentare.docx