Managementul serviciilor - Vip San Gym

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 22 în total
Cuvinte : 4896
Mărime: 31.44KB (arhivat)
Publicat de: Ovidiu Toth
Puncte necesare: 8
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Talmaciu
Universitatea Al.I.Cuza, Feaa, Managementul serviciilor

Cuprins

  1. I Prezentarea firmei
  2. 1. 1. Descrierea firmei
  3. 1.2. Descrierea mediului în care functionează afacerea
  4. 1.3. Descrierea „procesului de productie a serviciilor
  5. II. Planul de marketing
  6. 2.1. Descrierea pietei
  7. 2.2. Prezentarea segmentului (segmentelor) de clienti vizat.
  8. 2.3. Identificarea si analiza riscurilor
  9. 2.4. Analiza SWOT
  10. 2.5. Stabilirea obiectivelor de marketing
  11. 2.6. Strategia de marketing
  12. III Planul operational
  13. 3.1.Managementul afacerii.
  14. 3.2.Necesarul de finanţare
  15. 3.3.Planul financiar

Extras din proiect

I.Prezentarea firmei

1.1. Descrierea firmei

VIPsanGym este un complex sportiv la nivel occidental ce oferă clienţilor săi un sistem complet de îmbunătăţire a sănătăţii, a stării generale de bine şi a performanţelor profesionale.

Complexul s-a deschis în septembrie 2003, a dedicat o suprafaţă de peste 4900,00 mp unor facilităţi unice.

VIPsanGym reprezintă nivelul următor al unei stări de bine, pleacă de la un concept prin care poţi obţine deconectare de la stresul zilnic, atât prin exerciţii, o nutriţie adecvată, dar şi o socializare mai puternică.

Obiectul de activitate este reprezentat de servicii de înfrumuseţare şi menţinere a siluetei, bazate pe tehnici şi aparate modern, precum şi piscină, saună, solar, tenis de masă, teren de fotbal, parcare privată şi hotel de 13 camere duble.

Firma este condusă de proprietari care au rolurile: manager economic- Toma Iuliana, manager de marketing- Fetcu Manuela, manager de personal-Iftimia Ionela, manager tehnic- Pîntea Alexandru. Firma are angajaţi în număr de 34 persoane. În ultimii 2 ani firma şi-a mărit capitalul social de la 350 000 RON la 450 000 RON.

Ideea de afaceri pe care vrem să o propunem este deschiderea unui nou sediu în altă zonă a oraşului (cartier Precista). Afacerea va fi compatibilă cu scopurile noastre pentru că ne va oferi posibilitatea de a ajuta clienţii să se menţină în formă, să aibă moralul ridicat şi să se bucure de ore de relaxare la sala noastră de fitness. Scopul nostru va fi să ne menţinem clienţii mulţumiţi de serviciile oferite astfel încât aceştia să revină şi altă dată cu plăcere.

Pentru extinderea afaceriii noastre vom apela la un împrumut bancar. În trei ani ne propunem să avem o afacere stabilă şi prosperă prin extinderea într-un sediu mai mare, mărirea numărului de aparate şi a personalului specializat.

Ca urmare a creşterii continue a cererii pentru serviciile sălii de fitness în condiţiile unei capacităţi limitate, s-a hotărât deschiderea unui nou sediu care vine în întâmpinarea tendinţelor pietei.

Pentru dezvoltarea activităţii societatea consideră necesară deschiderea unui noi săli de fitness, investiţie care necesită 348 000 RON. Pentru aceasta se urmăreşte contractarea unui credit pe trei ani cu dobânda de 8 % pe an.

Împrumutul va fi garantat printr-un contract de gaj şi ipoteca asupra activelor societăţii.

Calitatea serviciilor: reprezintă principul fundamental al politicii firmei pentru satisfacerea totală a cerinţelor clienţilor. Acest principiu a propulsat şi menţinut firma pe piaţă. Astfel vrem să arătăm că pentru noi calitatea serviciilor nu este un simplu obiectiv ci chiar condiţia existenţei şi dezvoltării ei.

Serviciile oferite de firma noastră vor satisface pe deplin, nevoia oamenilor de recreere, de întreţinere fizică şi a sănătăţii într-o ambianţă plăcută, alături de oameni pregătiţi în a-i ajuta.

Toate serviciile oferite de firma noastră vor fi de cea mai bună calitate, iar clientul va avea întotdeauna dreptate. Angajaţii vor fi aleşi dintre cei mai bine pregătiţi în domeniu, iar sala va fi modern utilată şi va avea aparate echipate cu cronometru şi aparate de măsurat caloriile pierdute. Sauna va fi de asemenea echipată cu sistem de încălzire intensivă performant şi va fi astfel aranjată pentru a oferi o ambianţă liniştitoare. Clienţii noştri nu vor veni la sală doar să-şi consolideze sănătatea fizică, ci mai ales pentru a petrece plăcut timpul liber şi a se relaxa după o zi obositoare de muncă sau şcoală.

Serviciile noastre se adresează unei game largi de tipuri de consumatori. Oricine doreşte să aibă un corp bine întreţinut sau pur şi simplu doreşte să se relaxeze într-un mod plăcut şi util poate fi un potenţial client al săli noastre. În general consumatorul tipic al sălii noastre poate fi o persoană care are un complex creat de kilogramele în plus sau care necesită gimnastică specială.

Dorim să deschidem noul sediu pe bulevardul Decebal, într-un spaţiu tip hală. Această amplasare este cea mai bună pentru că astfel cât mai mulţi consumatori pot intra în contact cu activitatea firmei. Consumatorii care vor apela la serviciile noastre fie locuiesc aproape de sediul firmei, fie trec pe lângă acesta când merg la serviciu, fie locuiesc mai departe dar aleg sala noastră pentru calitatea serviciilor.

Preview document

Managementul serviciilor - Vip San Gym - Pagina 1
Managementul serviciilor - Vip San Gym - Pagina 2
Managementul serviciilor - Vip San Gym - Pagina 3
Managementul serviciilor - Vip San Gym - Pagina 4
Managementul serviciilor - Vip San Gym - Pagina 5
Managementul serviciilor - Vip San Gym - Pagina 6
Managementul serviciilor - Vip San Gym - Pagina 7
Managementul serviciilor - Vip San Gym - Pagina 8
Managementul serviciilor - Vip San Gym - Pagina 9
Managementul serviciilor - Vip San Gym - Pagina 10
Managementul serviciilor - Vip San Gym - Pagina 11
Managementul serviciilor - Vip San Gym - Pagina 12
Managementul serviciilor - Vip San Gym - Pagina 13
Managementul serviciilor - Vip San Gym - Pagina 14
Managementul serviciilor - Vip San Gym - Pagina 15
Managementul serviciilor - Vip San Gym - Pagina 16
Managementul serviciilor - Vip San Gym - Pagina 17
Managementul serviciilor - Vip San Gym - Pagina 18
Managementul serviciilor - Vip San Gym - Pagina 19
Managementul serviciilor - Vip San Gym - Pagina 20
Managementul serviciilor - Vip San Gym - Pagina 21
Managementul serviciilor - Vip San Gym - Pagina 22

Conținut arhivă zip

  • Managementul Serviciilor - Vip San Gym.doc

Alții au mai descărcat și

Fraudele în asigurări

INTRODUCERE Asigurarea a fost și va rămâne una din cele mai actuale teme de cercetare, deoarece omul continuă să fie înconjurat de evenimente și...

Plan de afaceri sală fitness

1. DATE GENERALE: 1. Numele firmei/aplicantului: CHIŞ CRISTIAN ANTONIU 2. Codul unic de înregistrare/CNP: 1870413125840 3. Forma juridică de...

Studiu de Fezabilitate - Bubble Blue Fit

I. Descrierea generala a afacerii 1.1 Descrierea afacerii in care doreste sa se intre S.C BUBBLE BLUE FIT S.C.S este o societate in comandita...

Plan de Afacere - SC Dream Sports SRL

Valoarea totalã a proiectului de investitie propus : 118.565 EURO 3.Elemente generale privind proiectul: Acest proiect s-a realizat deoarece în...

Fundamentarea Strategiei Microeconomice la eMAG

CAP.I ANALIZA CAPABILITĂŢII STRATEGICE A FIRMEI EMAG SRL 1.1. Diagnosticul general al firmei SC EMAG SRL Cuvântul „eMAG” provine din electronic...

Managementul Serviciilor pentru Hotel Ambient

Cap.I Descrierea activitatii firmei Crearea unei unităţi hoteliere este un lucru destul de dificil, de asemenea si dezvoltarea unei unitati...

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Ai nevoie de altceva?