Management Antibiotice Iași

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 40 în total
Cuvinte : 16621
Mărime: 536.56KB (arhivat)
Publicat de: Nae Bucur
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

Cu ştiintă şi suflet, în slujba oamenilor

Informaţii generale despre S.C. Antibiotice S.A.

Adresa: str. Valea Lupului, nr. 1, Iaşi, jud. Iaşi

Telefon: 0232-220040/570, 0232-211020, 0232-253478, 0232-253600

Fax: 0232-211020

e-mail: actionariat@antibiotice.ro

Pagina web: www.antibiotice.ro

Nr inregistrare R.C.: J22/285/1991

Capital social 404.353.148 mii lei

Valoarea nominală 1000 lei/acţiune

Nr. actiuni 404.353.148

Cu o tradiţie de jumătate de secol în industria de medicamente generice, compania ANTIBIOTICE SA Iaşi este unul dintre cei mai importanţi producători români de medicamente. Potrivit celui mai recent raport al companiei de cercetare Cegedim România, firma ocupă, în intervalul iulie 2004 - iunie 2005, locul nouă în clasamentul producătorilor şi importatorilor, cu o cotă de 2,9% din piaţă.

Obiectul de activitate al societăţii este producerea şi comercializarea de medicamente prin biosinteză şi semisinteză, diverse forme galenice (unguent şi supozitoare), principii active din plante medicinale şi a altor produse chimice; activitate de import-export produse proprii, alimentare, produse industriale şi produse farmaceutice; comercializarea en-gros şi en-detail pentru produse proprii, produse alimentare, produse industriale şi farmaceutice; prestări servici, întreţinere, reparaţii, construcţii, transport mărfuri şi persoane intern; activitate de alimentaţie publică.

De jumatate de secol, Antibiotice aduce românilor încrederea în însănătoşire fabricând medicamente valoroase, sigure şi accesibile.

Cu un portofoliu complex de peste 120 de produse din 11 clase terapeutice, Antibiotice este unicul producător de cefalosporine injectabile şi principalul producător de medicamente antiinfecţioase din România. De asemenea, Antibiotice este lider pe piaţa internă în producţia de pulberi pentru soluţii şi suspensii injectabile.

Anul 2004 a reprezentat anul în care Antibiotice Iaşi a început sî promoveze şi să vândă nu numai D.C.I.-uri ci şi branduri, urmărind atât identificarea şi protejarea portofoliului de produse, cât şi obţinerea unor beneficii viitoare. În prezent, societatea are un portofoliu de 45 de mărci, din care 15 înregistrate şi un sistem international.

Calitatea produselor companiei este atestată de principalele forme de certificare: Good Manufacturing Practice (GMP), Certificatul de Conformitate cu Farmacopeea Europeană (COS), autorizarea Food and Drug Administration (FDA) pentru pieţele Statelor Unite şi Canadei şi autorizarea LLOYD’S REGISTER QUALITY ASSURANCE conform standardului ISO 9001:2000 pentru Sistemul de Management al Calităţii în domeniul fabricaţiei de produse farmaceutice.

Aria de acoperire este internaţională, producătorul ieşean fiind unul dintre cei mai importanţi exportatori de medicamente din România, produsele sale fiind distribuite în peste 50 de ţări din lume. Antibiotice deţine o cotă de 25% din piaţa mondială a substanţei active Nistatina, aceasta situând compania pe locul al doilea în lume. Certificarea calităţii a stimulat exporturile companiei, în prezent ANTIBIOTICE SA Iaşi derulând contracte cu parteneri din peste 26 de ţări din Europa, Asia, Africa şi America de Sud, Germania, Ungaria, Tunisia, Kenya, Nigeria, Ucraina, Brazilia, Rusia, Vietnam, Armenia, Filipine, Uzbekistan etc.

Rezultatele economico-financiare: Societatea Antibiotice a înregistrat în anul 2005 o cifră de afaceri de 45,2 milioane EUR (echivalent 163,5 milioane RON), în creştere cu 35% faţă de anul 2004, când s-a obţinut o cifră de afaceri de 33,6 milioane EUR (136 milioane RON). Îmbunătăţirea performanţelor se reflectă şi în evoluţia preţului acţiunilor la Bursa de Valori, valoarea maximă a acţiunii Antibiotice în cursul lunii februarie 2006 fiind de 1.480 lei, în creştere cu 53% faţă de valoarea maximă înregistrată în ultima zi de tranzacţionare a anului 2005, ceea ce evidenţiază încrederea de care se bucură Antibiotice pe piaţa românească de capital.

Structura acţionariatului este urmatoarea: Ministerul Sănătăţii şi Familiei (53.02%), SIF Oltenia (10.01%), Broadhurst Investment LTD (7.68%), alţi acţionari (29.29%).

Echipa managerială ne vine în întampinare, împreună cu cei 1900 de angajaţi, cu ştiinţă şi suflet – esenţa promisiunii de brand corporatist, adică dedicarea companiei către ştiinţă ca domeniu al cunoaşterii şi în acelaşi timp căldura sufletească, specifică unei companii care îşi pune forţa în slujba oamenilor.

“De peste o jumatate de secol mergem pe acest drum. Dorim să fim mai buni şi cu sufletul mai aproape de dumneavoastră. Să oferim mai mult ajutor, îmbunătăţind accesul la tratamente medicale valoroase pentru milioane de oameni din peste 40 de ţări.”

Acesta este mesajul nostru către publicul din România. Este un mesaj cald, care se constituie însă într-o promisiune: de a fi mai buni şi cu sufletul mai aproape de cei care au nevoie de ajutor, oferind acces căt mai multor oameni la medicamente valoroase terapeutice.

Preview document

Management Antibiotice Iași - Pagina 1
Management Antibiotice Iași - Pagina 2
Management Antibiotice Iași - Pagina 3
Management Antibiotice Iași - Pagina 4
Management Antibiotice Iași - Pagina 5
Management Antibiotice Iași - Pagina 6
Management Antibiotice Iași - Pagina 7
Management Antibiotice Iași - Pagina 8
Management Antibiotice Iași - Pagina 9
Management Antibiotice Iași - Pagina 10
Management Antibiotice Iași - Pagina 11
Management Antibiotice Iași - Pagina 12
Management Antibiotice Iași - Pagina 13
Management Antibiotice Iași - Pagina 14
Management Antibiotice Iași - Pagina 15
Management Antibiotice Iași - Pagina 16
Management Antibiotice Iași - Pagina 17
Management Antibiotice Iași - Pagina 18
Management Antibiotice Iași - Pagina 19
Management Antibiotice Iași - Pagina 20
Management Antibiotice Iași - Pagina 21
Management Antibiotice Iași - Pagina 22
Management Antibiotice Iași - Pagina 23
Management Antibiotice Iași - Pagina 24
Management Antibiotice Iași - Pagina 25
Management Antibiotice Iași - Pagina 26
Management Antibiotice Iași - Pagina 27
Management Antibiotice Iași - Pagina 28
Management Antibiotice Iași - Pagina 29
Management Antibiotice Iași - Pagina 30
Management Antibiotice Iași - Pagina 31
Management Antibiotice Iași - Pagina 32
Management Antibiotice Iași - Pagina 33
Management Antibiotice Iași - Pagina 34
Management Antibiotice Iași - Pagina 35
Management Antibiotice Iași - Pagina 36
Management Antibiotice Iași - Pagina 37
Management Antibiotice Iași - Pagina 38
Management Antibiotice Iași - Pagina 39
Management Antibiotice Iași - Pagina 40

Conținut arhivă zip

  • Managemnt Antibiotice Iasi.doc

Te-ar putea interesa și

Evaluarea întreprinderii Antibiotice Iași

CAPITOLUL I. GENERALITATI 1. Prezentarea societatii S.C.Antibiotice S.A. Compania Antibiotice este cel mai important producator roman de...

Auditul în Marketing

CAPITOLUL 1 1. Introducere in auditul de marketing 1.1.Funcţia de audit 1.1.1.Misiunea funcţiei Definirea misiunii auditului intern a...

Managementul Resurselor Umane în Cadrul Antibiotice Iași

CAPITOLUL 1 MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE Resursele umane sunt primele resurse strategice ale unei organizatii (societate comerciala, institutie,...

Analiza societății comerciale Antibiotice SA Iași

I. Descrierea firmei Am realizat acest studiu aplicativ la nivelul firmei Antibiotice SA. Firma are sediul în Iasi, strada Valea Lupului nr. 1,...

Raport de practică Antibiotice Iași

Rezumat Pentru efectuarea stagiului de practică am ales cea mai importantă firmă din oraşul Iaşi, care se ocupă cu producerea şi comercializarea...

Analiza portofoliului de acțiuni

Capitolul 1. Contextul macroeconomic actual Criza economico - financiară cu influențe la nivel global a fost factorul care a declanșat procesul de...

Analiza și studiu practic asupra managementului și economiei producției industriale - SC Antibiotice SA

CAPITOLUL 1. PREZENTAREA S.C. ANTIBIOTICE S.A. 1.1. Scurtă descriere a întreprinderii Denumirea: SOCIETATEA COMERCIALĂ ,,ANTIBIOTICE” SA IAŞI...

Gestiunea Portofoliului de Titluri SC Antibiotice SA

ANTIBIOTICE S.A. CAP. 1 – Informatii generale Simbol : ATB Nume : ANTIBIOTICE S.A. Adresa : Str. Lupului, Nr.1, Iasi, Jud. Iasi hS.C....

Ai nevoie de altceva?