Organizarea unui Eveniment - Team Building în Bran Județul Brașov

Proiect
4.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 13 în total
Cuvinte : 3558
Mărime: 2.08MB (arhivat)
Publicat de: Antonie Timiș
Puncte necesare: 8

Extras din proiect

Tema proiectul constă în organizarea unui eveniment de tip team building pentru angajații firmei SC Psicom Intermed SA cu scopul îmbunătățirii relațiilor dintre aceștia, creșterea eficienței muncii în echipă, dar și realizarea importanței muncii în echipă mai ales în domeniul firmei de față SC Psicom Intermed SA este un serviciu privat de pompieri, ce dispune de personal calificat și cu experiență în intervenții în situații de urgență.

1.Definirea profilului reuniunii

Tema Team Building

“ MUNCA ÎN ECHIPĂ, GARANȚIA SUCCESULUI LA S.C PSICOM INTERMED S.A“

Obiectivele team buildingului

- buna cunoaștere a membrilor echipei și dezvoltarea comunicării între aceștia;

- detensionarea și relaxarea membrilor echipei ;

- dezvoltarea unor abilități practice (îndemânare, forță, viteză de reacție etc.)

- dezvoltarea spiritului de voluntariat ;

- creșterea eficienței lucrului în echipă și conștientizarea importanței acesteia;

- crearea unui climat de echipă.

Perioada de desfășurare : Team buildingul se va defășura pe parcursul a 3 zile, 2 nopți, în localitatea Bran, județul Brașov în perioada 6 mai – 8 mai 2011.

Număr de participanți : Grupul este format din 45 de persoane

Cazare : Hotel Bran Belvedere de 4* în 11 camere triple superioare și 6 duble standard cu pensiune completă.

Mijloc de transport : Transportul se va realiza cu un autocar modern cu climatizare de 45 de locuri cu plecare din București – Piața Victoriei la ora 5.00. *

Responsabilități de organizare:

1. Rezervare camera hotel Bran Belvedere 4*

2. Asigurare transport în perioada 6-8 mai 2011

3. Achiziționare bonuri de masă pentru restaurantul hotelului

4. Organizare activițăți de team building

Participație și costuri

Pe parcursul celor 3 zile cei 3 organizatori ( managerul de proiect, trainerul și asistentul tehnic ) se vor ocupa de prezentarea succintă evenimentului, fiecare participant beneficiind de un suport de curs în formă scrisă, de descrierea activităților indoor și outdoor, de instruirea personalului firmei, de proiecții video, organizarea unei seri tematice etc. Sala de curs, cu capacitatea adecvată, este pusă la dispoziție de către hotelul la care vor fi cazați, unde se vor tine și activitățile indoor. Tot în sarcina organizatorilor intră și asistența, suportul logistic și prezentarea concluziilor printr-un raport în termen de 30 de zile de la încheierea evenimentului.

Costul total va include cazare, masa,transport, activități de team building și sala de conferințe, vizite în împrejurimi și comisionul agenției.

Cei 45 de participanți sunt formați din 3 organizatori și 42 de membrii ai Sc Psicom Intermed SA, dintre care 6 membrii fac parte din conducere. Aceștia vor participa la acțivități în echipe echilibrate, astfel încăt să nu se facă o diferențiere majoră ce poate degenera în discriminări, invidii sau răutăți (spre exemplu NU se vor forma echipe de tipul fete- băieți).

Spațiile de cazare și sala de conferință ne sunt asigurate de Hotel Bran Belvedere de 4*, precum și restaurantul și spațiile în care se vor desfășura activitățile indoor. În ceea ce privește locațiile pentru activițățile outdoor, acestea vor fi în perimetrul bine delimitat al fiecărui proprietar de teren la care vom apela pentru activitatea de paintball, alpinism și escaladă,plimbări cu atv-ul, tiroliana,ciclism sau echitație, de la care vom închiria și echipamentul adecvat.

Sala în care se vor susține activitățile indoor va fi dotată cu videoproiector, ecran pentru proiecție, flipchart, microfon, instalație sonorizare, internet wireless, mobile modular și scaune de piele. De asemenea, se vor pune la dispoziția organizatorilor mici articole necesare pentru diversele activități întreprinse aici (ex: hârtie, instrumente de scris – inscripționate de obicei cu numele și sigla hotelului).

2. Definirea profilului participanților

Cei 42 de membrii participanți (exceptând organizatorii) la team building au vârste cuprinse între 28- 44 de ani, între care sunt și 4 femei. Toți membrii au stagiile militare efectuate în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență sau sunt calificați prin cursuri de formare și perfecționare profesională. Compartimentul de prevenire din cadrul serviciului de urgență privat este format din foști ofițeri de pompieri, cadre tehnice cu atribuții în domeniul apărării împotriva incendiilor, evaluatori de risc, proiectanți, inspectori de securitate și sănătate în muncă, și inspectori de protecție civilă.

Echipa organizatorilor este formată din 2 femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 25 și 31 de ani. Aceștia au obligația și responsabilitatea de a oferi pe parcusul celor 3 zile asistență, să informeze și să instruiască participanții, să organizeze activitățile stabilite încă de la început și să se asigure de buna desfășurare a acestora. De asemenea, aceștia au obligația de a-i apropia pe participanți astfel încât să existe o comunicare mult mai bună între ei și să-i implice în activitățile de grup pentru a-i responsabiliza; acestea trebuiesc realizate într-o atmosferă relaxantă și fără stres.

Preview document

Organizarea unui Eveniment - Team Building în Bran Județul Brașov - Pagina 1
Organizarea unui Eveniment - Team Building în Bran Județul Brașov - Pagina 2
Organizarea unui Eveniment - Team Building în Bran Județul Brașov - Pagina 3
Organizarea unui Eveniment - Team Building în Bran Județul Brașov - Pagina 4
Organizarea unui Eveniment - Team Building în Bran Județul Brașov - Pagina 5
Organizarea unui Eveniment - Team Building în Bran Județul Brașov - Pagina 6
Organizarea unui Eveniment - Team Building în Bran Județul Brașov - Pagina 7
Organizarea unui Eveniment - Team Building în Bran Județul Brașov - Pagina 8
Organizarea unui Eveniment - Team Building în Bran Județul Brașov - Pagina 9
Organizarea unui Eveniment - Team Building în Bran Județul Brașov - Pagina 10
Organizarea unui Eveniment - Team Building în Bran Județul Brașov - Pagina 11
Organizarea unui Eveniment - Team Building în Bran Județul Brașov - Pagina 12
Organizarea unui Eveniment - Team Building în Bran Județul Brașov - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Organizarea unui Eveniment - Team Building in Bran Judetul Brasov.doc

Alții au mai descărcat și

Organizarea unui Eveniment de Tip Team Building

Obiectiv: Organizarea unui eveniment de tip team building pentru angajatii din departamentul de vanzari al Adidas Romania cu scopul cresterii...

Team Building-ul și Efectele Sale

Team building-ul a devenit deja o tema majora pentru discutii de larg interes în cadrul companiilor de pretutindeni. Un team building este, în...

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?