Plan afaceri - Net Caffe

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 1761
Mărime: 12.50KB (arhivat)
Publicat de: Basarab Neagoe
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

PLAN DE AFACERI

Tipul afacerii: Internet

Localizarea: Bobicesti jud. Olt

Numele firmei: Bobicesti -net caffe

Forma de constituire: activitate economica in cadrul asociatiei

Sumarul Executiv

Obiectivele financiare ale afacerii sunt: În primii 3 ani sa avem un profit de 10 000 de Euro”din care acoperim cheltuielile de întretinere (logistica) ale asociatiei si crearea a trei locuri de munca retribuite.

Afacerea propusa de noi corespunde obiectivelor asociatiei, oferind tuturor membrilor comunitatii Bobicesti, dar mai ales tinerilor posibilitatea de a se informa, de a comunica si chiar de a se afirma.

Desi este o comunitate mare, cu multi tineri, comuna nu dispune de o sursa moderna de informare, ea constituind pentru organizatie atât o sursa de finantare, cât si o cale de oferire a sanselor egale pentru tinerii din mediul rural la informare, cu cei din mediul urban.

Piata careia se adreseaza afacerea este format din: 200 de elevi; 80 de tineri elevi la liceele din orasele apropiate, dupa ora 16.00 reîntorcâdu-se în localitate, 25 de studenti care sunt in localitate la sfârsit de saptamâna, aprox. 10 studenti cu frecventa redusa, care sunt prezenti în comunitate în cursul saptamânii; 30 intelectuali; 100 membri ai comunitatii (care au rude în strainatate – Spania, Italia, Germania, Austria, Marea Britanie, Statele Unite, etc.).

Costul de start – up estimat este de 15.500 Euro.

Estimam ca afacerea va aduce organizatiei un suport financiar stabil si constant care va permite implementarea de proiecte sustinute din fonduri proprii, accesarea de proiecte care implica si o co – finantare, va îmbunatati imaginea asociatiei în comunitate si va întari încrederea membrilor comunitatii în organizatie.

Riscul afacerii consta în posibilitatea migrarii masive a tinerilor catre mediul urban sau strainatate, sau lipsa sprijinului din partea autoritatilor locale în vederea acordarii unui spatiu.

Oportunitatea ca afacerea sa aiba succes consta în entuziasmul echipei de implementare în mobilizarea membrilor asociatiei, dorinta vadita a comunitatii de a sustine deschiderea internetului si lipsa spatiilor special amenajate pentru tineri.

Detalii despre firma/organizatie

Misiunea organizatiei noastre este de a dezvolta comunitatea Bobicesti

Asociatia Interetnica “Împreuna” a luat fiinta în anul 2003 luna august când grupul de initiativa

format print-un proces de facilitare a comunitatii Unirea initiat de Fundatia Centrul de Resurse a obtinut personalitate juridica.

Preview document

Plan afaceri - Net Caffe - Pagina 1
Plan afaceri - Net Caffe - Pagina 2
Plan afaceri - Net Caffe - Pagina 3
Plan afaceri - Net Caffe - Pagina 4
Plan afaceri - Net Caffe - Pagina 5
Plan afaceri - Net Caffe - Pagina 6
Plan afaceri - Net Caffe - Pagina 7
Plan afaceri - Net Caffe - Pagina 8
Plan afaceri - Net Caffe - Pagina 9
Plan afaceri - Net Caffe - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • Plan Afaceri - Net Caffe.doc

Alții au mai descărcat și

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Plan Afaceri - SC Fitness Center SRL

1.Sinteza planului de afaceri S.C. FITNESS CENTER S.R.L. Tulcea cu sediul în Tulcea, str.Babadag nr.16, judetul Tulcea, reprezentat prin Grigore...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Plan de afaceri SC Delta Mar SRL

1. Planul de afaceri – instrument de previziune În contextul evoluţiilor macroeconomice actuale, planul de afaceri reprezintă indiscutabil un...

Ai nevoie de altceva?