Plan Afaceri - SC Nicol-Agra SA

Imagine preview
(9/10 din 2 voturi)

Acest proiect trateaza Plan Afaceri - SC Nicol-Agra SA.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 25 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Management

Cuprins

I. Prezentare plan de afaceri
1. Prezentarea genarala a firmei SC ”NICOL-AGRA” SA Iasi
2. Amplasare
3. Profil si capacitate
II. Sinteza
III. Analiza pietei globale
IV. Analiza concurentei
V. Analiza SWOT
VI. Strategiile concurentiale
VII. Vanzari / Marketing
VIII. Operatii manageriale
- Diagnostic resurse umane si management
- Diagnostic comercial
IX. Finantari
X. Viziunea in marketing
XI. Concluzii

Extras din document

I. Prezentare plan de afaceri

1. Prezentarea generala a firmei S.C. “NICOL-AGRA“ S.A. IASI

Firma are sediul social in Romania, orasul Iasi, str. Izvorului nr. 41;

Forma juridica: este inregistratala Camera de Comert si Industrie – Oficiul Registrului Comertului – Municipiul Iasi cu numarul K4I/3100/ 2002 la data de 18.12.2002. Are codul fiscal numărul. R 4731041/2002. Este o societate comerciala pe actiuni (112.000 actiuni nominative in valoare nominala de 10.000 lei fiecare);

Capital social de 1.120.000.000 lei, din care 75 % capital privat.

Obiect de activitate principal:

- productie in domeniul agriculturii, zootehniei, a industriei alimentare si industrializarea produselor agricole si alimentare;

- import - export de materii prime, materiale, produse agricole;

- comercializarea de orice produse zootehnice, agroalimentare si industriale sau manufacturate indigene sau importate, in sistem “en-gross” si “en-detail”, prin depozite si retea de magazine proprii.

2. Amplasament:

Societate detine in patrimoniu active distribuite pe doua amplasamente :

- ferma de taurine NICOL-AGRA amplasata pe langa terenurile agricole ce asigura baza furajera. Terenul ocupat de incinta fermei este in suprafata de cca. 100.000 mp;

- magazinul agroalimentar amplasat in cadrul Complexului Comercial din localitatea Iasi. Are o suprafata utila desfasurata de cca. 500 mp.

Baza furajera si pasunatul natural se asigura de pe terenurile agricole destinate functionarii fermei. Suprafata acestora este de cca. 250 ha si se afla situate in imediata apropiere a fermei.

3. Profil si capacitate

Ferma “NICOL-AGRA“ dispune de 750 locuri in 4 grajduri. De asemenea, ferma este dotata cu toate constructiile si echipamentele auxiliare necesare desfasurarii normale a activitatii.

Tineretul taurin pentru ingrasare este asigurat de la fermele de vaci de lapte din zona, la greutatea de 100 kg/cap si varsta de 6 luni. Valorificarea taurinelor ingrasate se face la abator pentru industrializare sau la export, in viu.

II. SINTEZA

“Ferma de ingrasat taurine” a fost organizata prin amenajarea si adaptarea capacitatilor construita initial pentru «ferma de vaci de lapte». Capacitatea totala a fermei de ingrasat taurine este de 750 locuri in 4 grajduri

Fisiere in arhiva (1):

  • Plan Afaceri - SC Nicol-Agra SA.doc