Plan de Afacere al Companiei SC Dumivest Premio SRL cu Privire la Deschiderea Noului Punct de Lucru

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 13 în total
Cuvinte : 3290
Mărime: 51.48KB (arhivat)
Publicat de: Geta Soare
Puncte necesare: 8

Cuprins

  1. 1. Sumarul planului de afacere 1
  2. 1.1 Obiectivul planului de afacere 1
  3. 2. Descrierea companiei 1
  4. 3. Misiunea companiei 2
  5. 4. Viziunea Companiei 3
  6. 5. Echipa si managementul 3
  7. 6. Prezentarea produselor si a serviciilor 4
  8. 6.1. Servicii 4
  9. 6.2. Produse 5
  10. 7. Analiza pietei 5
  11. 8. Obiective 8
  12. 9. Strategia companiei 6
  13. 10. Informatii financiare 7

Extras din proiect

1. Sumarul planului de afacere

Obiectivele planului de afacere

Ca urmare a cresterii continue a cererii de produse si servicii comercializate si prestate in judetul Arad, conducerea societatii Dumivest a hotarat extinderea afacerii, adica deschidearea unui punct de lucru in Timisoara, prin care se doreste acapararea unei cote cat mai mari din piata de vanzari anvelope din zona de vest a tarii..

Prin deschiderea punctului de lucru din Timisoara, conducerea companiei urmareste extinderea afacerii incepute in anul 1999 si totodata asumarea valorilor companiei Goodyear de a raspunde nevoilor clientilor nostri atat prin standarde de calitate deosebite cat mai ales prin acordarea respectului cuvenit fiecarui client In parte, un concept de service si retail introdus anul trecut pe piata locala de catre producatorul american de anvelope Goodyear.

2. Descrierea societatii

Compania Dumivest a fost infiintata in anul 1999, ca un proiect a domnului Dumitrescu Radu si a doamnei Dumitrescu Carmen, sot si sotie, care trebuia sa impuna standarde noi pe piata anvelopelor din judetul Arad. Situata la iesirea inspre Deva pe Calea Radnei, compania a dobandit clienti semnificativi intr-o perioada de timp scurta, ca o dovada a calitatii exceptionale a serviciilor oferite de catre angajatii companiei.

Compania are forma juridica de “SRL” si are un capital social de 10000 RON si are ca obiect de activitate comertul cu anvelope si consumabile auto, conform codului CAEN 4532. Suntem dealeri autorizati a marcilor de anvelope Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Debica, Michelin.

In prezent, compania Dumivest se ocupa cu comercializarea anvelopelor noi pentru autoturisme, microbuze, camioane , agricole si industriale . De asemenea, comercializam si jante aluminiu si otel, de la producatori precum AWS, OZ, RVS, FORME , ATP, REPLICA si altele. Pentru compania Dumivest lucreaza 20 specialisti in domeniu, folosind aparate si utilaje de ultima generatie, garantand calitatea lucrarilor.

Gama de servicii oferite de Dumivest cuprinde:

- Reglare geometrie directie

- Mecanica directie

- Echilibrare jante auto

- Vulcanizare

- Indreptari jante aluminiu

De la inceputul anului 2005, societatea Dumivest a inceput colaborarea directa cu MICHELIN ROMANIA si GOODYEAR DUNLOP ROMANIA, doi dintre furnizorii de top de anvelope.

Dupa doar 2 ani de la inceperea colaborarii cu compania GoodYear Dunlop Tires Romania, compania nostra a devenit cel mai important dealer de anvelope de camion marca Dunlop din zona de vest a tarii si cel de-al treilea la anvelopele de autoturisme si microbuse, marcile Dunlop, Goodyear, Sava.

Service-ul nou inaugurat este situat pe Calea Buziasului nr. 130, aproape de iesirea din Timisoara, Premio Dumivest ofera conducatorilor auto o gama variata de anvelope si accesorii, serviciile auto acoperind atat serviciile de montare si demontare anvelope, cat si servicii de geometrie si directie. Noul sediu are suprafata de 380 metri patrati, un showroom supraetajat si patru rampe de lucru, aici fiind asigurate servicii de vanzare si service roti.

Magazinul-service este prima investitie de tip greenfield sub aceasta sigla din Romania. Investita in acest proiect s-at ridica la circa 500.000 euro, iar constructia a inceput de la zero. Conceptul Premio are traditie in Europa si compania noastra si Goodyear Romania ne asteptam clientii cu servicii la cele mai inalte standarde ale marcii.

Premio Dumivest este al cincelea magazin-service Premio inaugurat anul acesta in Romania si al optulea din cele doua tari gestionate prin Goodyear Dunlop Tires Romania. Alte trei magazine-service cu conceptul european Premio vor urma sa fie deschise pana la sfarsitul acestui an in Romania si alte doua in Bulgaria.

In cadrul evenimentului de lansare oficiala a Premio Dumivest din Timisoara, SEAT, prin dealerul sau local autorizat, Todorut International, a imbratisat ideea unui parteneriat intr-o sesiune de teste, pentru a vedea in ce masura nivelul presiunii in anvelope influenteaza performanta masinii in raport cu specificatiile indicate de producator.

Compania Dumivest detine un numar de sase masini, dintre care trei autoturisme si trei autoutilitare, cu care se livreaza marfa catre clienti.

Principalii parteneri de afaceri, in calitate de furnizori sunt:

- GoodYear Dunlop Romania SRL(furnizor principal de anvelope marca: GoodYear, Dunlop, Fulda, Sava, Debica, Falken, Kelly)

- Michelin Romania SRL (furnizor secundar de anvelope marca: Michelin, Kormoran, Kleber)

- Boissigny Auto SRL (principalul furnizor de ajnte din aliaj usor marca: OZ, MSW – Itali; Borbet, Rial – Germania)

- Meteor Auto, AD Auto Total, Autonet Import – furnizori de piese auto

- Expert Distribution, Temeco – furnizori de lubrifianti (Castrol, Aral, Mobil, Esso)

3. Misiunea companiei

Compania pune un accent deosebit pe respectul fata de clienti si cu un obiectiv de a oferi 101% satisfactie, magazinul-service Premio este prin natura sa proiectat ca nevoile particularizate si confortul individual al fiecarui client In parte sa fie deservite si asigurate de o echipa de profesionisti care va lucra si opera cu maxim de eficienta.

Sa avem angajati entuziasti, bine pregatiti, responsabili si motivati – intotdeauna gata sa se autodepaseasca pentru a atinge obiectivele firmei. Structura si cultura noastra organizationala incurajeaza implicarea angajatilor, comunicarea deschisa, colaborarea si lucrul in echipa.

Pentru a ne putea atinge obiectivele si pentru a putea vorbi despre succesul afacerii noastre ne-am propus sa oferim servicii de cea mai buna calitate, intr-o ambianta placuta, oferta de produse de calitate, preturile competitive si respectul fata de clienti. Vom oferi clientilor nostri numai servicii de calitate si astfel ne vom pastra decenta si succesul In acest domeniu.

Plierea pe nevoile clientului, rezolvarea necesitatilor acestuia intr-un timp cat mai scurt si intr-un mod cat mai eficient sunt obiectivele principale pe care si le propune compania nostra. Se ofera, astfel, clientilor garantia nivelului european de executie a service-ului fiecarui autoturism sau anvelope in parte.

Preview document

Plan de Afacere al Companiei SC Dumivest Premio SRL cu Privire la Deschiderea Noului Punct de Lucru - Pagina 1
Plan de Afacere al Companiei SC Dumivest Premio SRL cu Privire la Deschiderea Noului Punct de Lucru - Pagina 2
Plan de Afacere al Companiei SC Dumivest Premio SRL cu Privire la Deschiderea Noului Punct de Lucru - Pagina 3
Plan de Afacere al Companiei SC Dumivest Premio SRL cu Privire la Deschiderea Noului Punct de Lucru - Pagina 4
Plan de Afacere al Companiei SC Dumivest Premio SRL cu Privire la Deschiderea Noului Punct de Lucru - Pagina 5
Plan de Afacere al Companiei SC Dumivest Premio SRL cu Privire la Deschiderea Noului Punct de Lucru - Pagina 6
Plan de Afacere al Companiei SC Dumivest Premio SRL cu Privire la Deschiderea Noului Punct de Lucru - Pagina 7
Plan de Afacere al Companiei SC Dumivest Premio SRL cu Privire la Deschiderea Noului Punct de Lucru - Pagina 8
Plan de Afacere al Companiei SC Dumivest Premio SRL cu Privire la Deschiderea Noului Punct de Lucru - Pagina 9
Plan de Afacere al Companiei SC Dumivest Premio SRL cu Privire la Deschiderea Noului Punct de Lucru - Pagina 10
Plan de Afacere al Companiei SC Dumivest Premio SRL cu Privire la Deschiderea Noului Punct de Lucru - Pagina 11
Plan de Afacere al Companiei SC Dumivest Premio SRL cu Privire la Deschiderea Noului Punct de Lucru - Pagina 12
Plan de Afacere al Companiei SC Dumivest Premio SRL cu Privire la Deschiderea Noului Punct de Lucru - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afacere al Companiei SC Dumivest Premio SRL cu Privire la Deschiderea Noului Punct de Lucru.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de Afaceri SC Romfaina SRL

I. Descrierea afacerii a) Descrierea ideii de afacere Firma S.C. ROMFĂINA S.R.L. prestează servicii de comerţ en-detail cu produse...

Înființare firmă

1.Infiintare firma de la zero ,,S.C. OMARPROD S.R.L.” 1.1 Motivatia de a deveni antreprenor. Antreprenorii reprezintă motorul sistemului...

Plan de Afaceri - SC Happy Food SA

Introducere Restaurantele de tip fast-food devin din ce in ce mai profitabile. Speculand tendinta multora dintre romani de a consuma in timpul...

Plan de Afaceri - SC World Cafe SRL

1.PLANUL DE AFACERI AFACEREA reprezintă intenţia unei persoane (fizice/juridice) de a face/a întreprinde în mod intenţionat anumite activităţi în...

Plan de Afaceri - Vulcanizare

1.Prezentarea ideii de afaceri In acest plan de afacere urmarim deschiderea unei vulcanizari la standarde ridicate,in orasul Craiova, intr-o zona...

Plan de Afaceri SC AXC Auto Service SRL

1. Sinteza planului de afaceri S.C.AXC Auto Service.S.R.L va fi o societate comerciala specializata in furnizarea serviciilor de vulcanizare,...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Managementul inovării

CURSUL 1 MANAGEMENTUL INOVĂRII NOTIUNI INTRODUCTIVE Necesitatea inovării Suntem în mileniul trei, mileniul dezvoltării inteligenței intuitive....

Ai nevoie de altceva?