Plan de Afacere - Pizzerie

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Plan de Afacere - Pizzerie.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 19 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Guga Lucian

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Management

Cuprins

Cap. 1 Introducere 3
Cap 2. Prezentarea societăţii Mica Italie S.R.L 4
2.1 Denumirea, forma juridică și durata 4
2.2 Obiectul de activitate al societății 5
2.3 Capitalul social și formarea acestuia 5
2.4 Retragerea, executarea asociatului 6
2.5 Administrarea și controlul societății 6
2.9 Dispoziții finale 7
Cap. 3 Memoriul justificativ 7
3.1 Piața de desfacere: 7
3.2 Produsele 8
3.3 Descrierea succintă a procesului tehnologic: 9
Cap.4 Organigrama societății comerciale și tipul de conducere recomandat 10
Cap. 5 Fișa post bucătar 11
Cap 6. Activitatea de marketing 14
Cap. 7. Adoptarea sistemului de conducere 15
BIBLIOGRAFIE: 16
ANEXA NR.1.17
ANEXA NR.2.18
ANEXA NR.3.19

Extras din document

Cap. 1 Introducere

Motto : A mânca diferit este întotdeauna ceea ce căutăm când împingem ușa unei pizzerii.

O conjunctură acceptabilă, o reală dificultate de recrutare, o aspră concurenţă. A deschide o pizzerie înseamnă a da dovadă de curaj şi de perseverenţă. De asemenea de inventivitate.

A fi administratorul unei pizzerii presupune a dispune de o mare capacitate de muncă, de un simţ al marketingului, de noţiuni de gestiune şi în special de un gust pentru gastronomie. În spatele furnalelor (masinilor de gatit), ca şi în sala de restaurant rigoarea şi calificarea se impun.

Prima dificultate începe a se face simţită : sectorul se confruntă cu o penurie a mâinii de lucru.

Orele prelungite şi condiţiile dure de muncă explică această situaţie. Şi pentru că nu era suficient, concurenţa este din ce în ce mai acerbă. Singurul lucru care trebuie făcut pentru a te putea lansa cu încredere este acela de a realiza cât mai bine si mai atent cercetarea pieţei : o amplasare bună nu înseamnă totul, ţintirea clientelei evită neplăcerile, spiritul inovator permite anticiparea efectelor modei (produsele bio, de exemplu). Legislaţia se dovedeşte a fi constrângatoare : administratorul restaurantului trebuie să depună la primărie o cerere de înfiinţare a societăţii, obţinerea licenţei de restaurant este condiţionată de obţinerea autorizaţiei de funcţionare de la Administraţia Fiscală, cu ocazia deschiderii pizzeriei se impune şi respectarea unor norme de securitate, iar cladirea va trebui echipată cu amenajamente pentru persoanele cu handicap. Se impun totodată şi o serie de măsuri de igienă.

Firma aleasă de mine este o firmă mică ce are drept produs pizza. Am numit-o Mica Italie, avanând specific italian, aprovizionându-se cu materii prime din Italia. Utilajele din bucătărie sunt aduse tot din Italia.

Am ales să înfiinţez această firmă în Adjud deoarece, fiind un oraş mic, ar fi o afacere profitabilă. Unul din principalele motive ar fi că nu exista concurenţi în acest domeniu.

Cap 2. Prezentarea societăţii Mica Italie S.R.L

Această societate cu răspundere limitată, este înfiinţată de doamna PINTILIE GEORGIANA, cetăţean român, de sex feminin, necăsătorită, născută în Adjud, la data de 7.08.1990, domiciliată în Adjud, str. Florilor, bloc 8, scara A, etaj 2, apartament 8, identificat prin C.I. seria VN., nr. 178009, eliberat de Poliţia Adjud la 30.04.2004, în calitate de asociat unic.

2.1 Denumirea, forma juridică și durata

1. Denumirea societății

Societatea comercială va avea denumirea de “Mica Italie” S.R.L., în conformitate cu Dovada nr. 155798 din 01.03.2011, eliberată de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Adjud – Oficiul Registrului Comerţului, numită în cele ce urmează “Societatea”.

2. Forma juridică

Societatea este persoană juridică română, având forma juridică de Societate cu Răspundere Limitată (S.R.L.).

Menţiunea “Societate cu răspundere limitată” sau S.R.L., însoţită de precizarea privind capitalul social şi numărul de înmatriculare, vor preceda sau urma denumirea societăţii în toate actele, facturile, prospectele, anunţurile, publicaţiile, ofertele şi orice alte acte emanând de la societate.

Societatea îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu prevederile prezentului Act Constitutuiv şi ale legislaţiei române în vigoare.

3. Sediul

Sediul Societăţii va fi în România, Municipiul Adjud, Str. Republicii, nr. 26. Societatea va putea înfiinţa atât în România cât şi în străinătate puncte de lucru şi alte unităţi necesare realizării obiectului de activitate, cu respectarea legislaţiei în vigoare.

Emblema şi sigla Societăţii vor fi stabilite prin decizia Asociatului Unic.

4. Durata

Durata de funcţionare a Societăţii este nelimitată.

2.2 Obiectul de activitate al societății

Domeniul principal de activitate va fi Restaurante COD CAEN 5610, iar activitatea principală va fi : Activități de alimentație (catering) pentru evenimente COD CAEN 5621.

În afară de activitatea principală, Societatea mai poate desfăşura următoarele activităţi :

COD CAEN 5629 – Alte servicii de alimentatie n.c.a.

Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afacere - Pizzerie.doc

Alte informatii

Universitatea Transilvania Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor Management- Zi, anul 3, grupa 8392