Plan de Afacere - SC Sky Soft SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 21 în total
Cuvinte : 5441
Mărime: 40.22KB (arhivat)
Publicat de: Aura B.
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

CAPITOLUL I GENERALITĂŢI

1.1. Istoricul şi descrierea societăţii

SC SKY SOFT S.R.L s-a înfiinţat în anul 2002 la iniţiativa a doi asociaţi cu studii superioare în domeniul informaticii , cu multe idei şi cu o mare dorinţă de a realiza o afacere profitabilă pe piaţa românească şi nu numai .

SC SKY SOFT S.R.L este o societate comercială cu sediul în Targoviste , s-a constituit prin actul constitutiv , în baza Legii nr.31/1990 , ca societatea comercială cu răspundere limitata având codul fiscal RO 14836031 şi numărul de înmatriculare în registrul comerţului J15/348/2002 .

În toate documentele emise de societate , denumirea acesteia va fi precedată sau urmată de cuvintele ,, Societate cu Răspundere Limitată ’’ sau de iniţialele SRL precum şi de capitalul social , numărul de înregistrare la Registrul Comerţului , codul de înregistrare fiscală , sediul telefonul , societăţii.

Durata societăţii e nelimitată şi începe de la data înmatriculării în registrul comerţului , sediul societăţii este în Târgovişte , Calea Bucureşti bl .02 judeţul Dâmboviţa . Societatea poate înfiinţa în ţara şi în străinatate sucursale , filiale , birouri , agenţii, subunităţi magazine şi depozite , cu respectarea reglementarilor în vigoare .

SC SKY SOFT S.R.L. este un important dezvoltator de soluţii software economice realizate pe tehnologia "1C:Enterprise 8.0". În mai puţin de 4 ani societatea a reuşit să formeze o echipă din oameni cu o foarte bună pregătire în dezvoltarea de software, consultanţă, training şi cunoştinte generale de management IT.

Societatea investeşte în dezvoltarea profesională continuă a personalului şi este întotdeauna pregătită să ofere cele mai noi tehnologii sub forma soluţiilor inovative şi rentabile. Dacă la momentul înfiinţării, firma avea clienţi provenind din Targovişte ,Baia Mare, Cluj şi Bucureşti, Braşov , Covasna , la acest moment se concentrează pe lărgirea ariei de beneficiari, ajungând să lucreze pentru clienţi veniţi din Vienna (Austria) sau Sarbrücken (Germania). Astfel, producţia actuală este destinată în procent de peste 30% exportului în U.E. Societatea a pornit la drum în 2002 de atunci a implementat tehnologii noi şi moderne, crescând standardele de calitate.

Astfel lucrările angajaţilor societatii au devenit din ce în ce mai performante reuşind să satisfacă pe deplin cerintele şi necesităţile clienţilor.

SC SKY SOFT SRL a luat fiinţă în anul 2002 ca răspuns la cererea venită din partea agenţilor economici aflaţi în căutarea de soluţii informaţionale performante pentru departamentele de management şi distribuţie.

Astfel firma s-a concentrat mai întâi pe producţia de programe care permit realizarea unei comunicări eficiente între factorii de decizie ai organizaţiei şi departamentele aflate în subordine, ducând la optimizarea producţiei. Societatea comercializează şi produse hardware şi software .

În noiembrie 2002 a fost lansată oficial compania Sky soft , având ca obiect de activitate dezvoltarea de aplicaţii pentru prezenţa pe internet, soluţii eBusiness şi programare.

Punând un accent deosebit pe continua dezvoltare a tehnologiilor şi a personalului şi pe atenţia deosebită acordată clienţilor şi solicitărilor acestora SKY SOFT a reuşit cu succes să se impună pe piaţă şi să se dezvolte atât pe plan naţional cât şi internaţional.

Din 2006 SC SKY SOFT SRL activează şi ca agenţie completă de creaţie publicitară, punând la dispoziţie servicii complete de design grafic pentru realizarea identităţii de companie şi marcă.

1.2. Obiectul de activitate

Principalul obiect de activitate al SC SKY SOFT SRL este

Consultanţă şi furnizare de alte produse software cod CAEN 7222 care cuprinde :

• analiza, proiectarea şi programarea sistemelor la cheie;

• analiza cerinţelor şi problemelor utilizatorului, consultanţă privind soluţia optimă;

• elaborarea, producerea, furnizarea şi documentarea soft-ului la comandş, bazat pe cerinţele utilizatorilor;

• scrierea de programe, urmând indicaţiile utilizatorului;

• proiectarea de pagini web.

Concret societatea SC SKY-SOFT asigură toată gama de servicii din domeniul informatic :

• personalizare software la comandă

• intreţinere baze de date

• consultanţă informatică

• intreţinere şi service echipamente hard

Societatea asigură consultanţă pentru implementarea soluţiilor software existente pe piaţă, distribuie soluţii software la cerere şi de asemenea dezvoltă soluţii software personalizate cu aplicabilitate practică

Preview document

Plan de Afacere - SC Sky Soft SRL - Pagina 1
Plan de Afacere - SC Sky Soft SRL - Pagina 2
Plan de Afacere - SC Sky Soft SRL - Pagina 3
Plan de Afacere - SC Sky Soft SRL - Pagina 4
Plan de Afacere - SC Sky Soft SRL - Pagina 5
Plan de Afacere - SC Sky Soft SRL - Pagina 6
Plan de Afacere - SC Sky Soft SRL - Pagina 7
Plan de Afacere - SC Sky Soft SRL - Pagina 8
Plan de Afacere - SC Sky Soft SRL - Pagina 9
Plan de Afacere - SC Sky Soft SRL - Pagina 10
Plan de Afacere - SC Sky Soft SRL - Pagina 11
Plan de Afacere - SC Sky Soft SRL - Pagina 12
Plan de Afacere - SC Sky Soft SRL - Pagina 13
Plan de Afacere - SC Sky Soft SRL - Pagina 14
Plan de Afacere - SC Sky Soft SRL - Pagina 15
Plan de Afacere - SC Sky Soft SRL - Pagina 16
Plan de Afacere - SC Sky Soft SRL - Pagina 17
Plan de Afacere - SC Sky Soft SRL - Pagina 18
Plan de Afacere - SC Sky Soft SRL - Pagina 19
Plan de Afacere - SC Sky Soft SRL - Pagina 20
Plan de Afacere - SC Sky Soft SRL - Pagina 21

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afacere - SC Sky Soft SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Model analiză firmă - deschiderea firmei

Despre noi Suntem o companie localizata in Pitesti, judetul Arges, si infiintata in anul 2007. Compania noastra va pune la dispozitie produse de...

Plan de Afaceri SC Innovation SRL

INTRODUCERE SC Innovation SRL este o firmă din domeniul IT care are ca scop principal elaborarea unor programe pentru calculatoare care să fie de...

Plan de Afaceri - SC Sun and Fun SRL

1. AFACEREA 1.1. Prezentarea firmei “Sun and fun” S.R.L. Iovănescu Liliana Ramona doreşte să înfiinţeze o societate cu răspundere limitată în...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?