Plan de Afaceri Bar D'tapas

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 16 în total
Cuvinte : 2243
Mărime: 25.23KB (arhivat)
Publicat de: Leonard Dicu
Puncte necesare: 9

Cuprins

  1. 1.Sinteza planului de afaceri
  2. 2.Afcerea
  3. 3.Piata
  4. 4.Management si personal
  5. 5.Previziuni financiare
  6. 6.Anexe

Extras din proiect

1.Sinteza planului

Acest plan de afaceri s-a elaborat cu scopul de a evalua viabilitatea unei idei de afaceri si anume,deschiderea unui bar “D’tapas” care va fi situat in zona centrala a orasului Baia Mare avand o suprafata de 150 mp.

SC Bar D’tapas SRL este organizata sub forma de societate cu raspunde limitata ( S.R.L. ) fiind administrata de catre unicul asociat Kris Erika.

Aceasta idee de afacere este un concept nou pe piata din Romania preluat din cafenelele din Spania unde au succes datorita aperitivelor care se ofera la fiecare bautura.Fiind la inceput de drum in comertul cu amanuntul, se asteapta sa atraga clienti loiali cu varietatea de produse de cafea, racoritoare si mancaruri tipice spaniole. Societatea Doreste sa construiasca o pozitie puternica pe piata din Baia Mare.

Bar D’tapas isi propune sa ofere produsele sale la preturi competitive, care sa intalneasca cererile clientilor cu venit mediu spre mare, actiunea desfasurandu-se pe piata locala, deci, destinandu-se rezidentilor dar si turistilor aflati in vizita.

Societatea intentioneaza sa angajeze 2 barmani si 2 ospatari care sa se ocupe cu servitul clientilor si de operatiunile zilnice si 2 bucatarese care sa se ocupe cu prepararea aperivitivelor si mancarurilor. Investitia pentru deschiderea acestui punct de lucru este estimata la suma de 155.200 lei.

2.Afacerea

2.1.Firma

SC Bar D’tapas SRL va fi o societate cu raspundere limitata avand sediul in orasul Baia Mare. Va fi condusa de catre unicul asociat care are si calitatea de administrator. Firma va oferi servicii pentru toti cei care un dispun de timp suficient pentru a-si prepara mancarea in casa, dar si pentru cei care doresc sa experimenteze gusturi noi sau pur si simple pentru cei care vor sa savureze o anumita bautura (cafea, suc, bauturi alcoolice sau cocktail-uri).

Lucrul cu care credem ca vom acapara clientii sunt aperitivele care se vor oferi la fiecare tip de bautura alcoolica, ele fiind atat reci cat si calde in functie de ora din zi. La pranz si seara se vor oferi aperitive calde iar in restul zilei aperitive reci. Prin acest lucru se doreste sa se aduca in Baia Mare un nou concept care a prins atat de bine in tarile vestice.

Capitalul social al societatii este in suma de 1000 lei si apartine asociatului unic.

Intreprinzatoarea crede ca va afea succes datorita:

-experientei in domeniu administrand un bar de acest gen in Spania.

-vadului comercial

Preview document

Plan de Afaceri Bar D'tapas - Pagina 1
Plan de Afaceri Bar D'tapas - Pagina 2
Plan de Afaceri Bar D'tapas - Pagina 3
Plan de Afaceri Bar D'tapas - Pagina 4
Plan de Afaceri Bar D'tapas - Pagina 5
Plan de Afaceri Bar D'tapas - Pagina 6
Plan de Afaceri Bar D'tapas - Pagina 7
Plan de Afaceri Bar D'tapas - Pagina 8
Plan de Afaceri Bar D'tapas - Pagina 9
Plan de Afaceri Bar D'tapas - Pagina 10
Plan de Afaceri Bar D'tapas - Pagina 11
Plan de Afaceri Bar D'tapas - Pagina 12
Plan de Afaceri Bar D'tapas - Pagina 13
Plan de Afaceri Bar D'tapas - Pagina 14
Plan de Afaceri Bar D'tapas - Pagina 15
Plan de Afaceri Bar D'tapas - Pagina 16

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri Bar D'tapas.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de Afaceri - SC Cafe TIM SRL

Sinteza planului Acest plan de afaceri s-a elaborat cu scopul de a evalua viabilitatea unei idei de afaceri si anume,deschiderea unui bar “Café...

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?