Plan de Afaceri - Cabo Gym

Proiect
8.3/10 (3 voturi)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 12 în total
Cuvinte : 1749
Mărime: 33.98KB (arhivat)
Publicat de: Cerasela Antal
Puncte necesare: 8
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Cristina Istrate

Cuprins

  1. Capitolul I: Introducere
  2. 1.1 Descrierea afacerii
  3. 1.2 Descrierea serviciilor
  4. 1.3 Descrierea locatiei
  5. Capitolul II: Planul de marketing
  6. 2.1 Analiza pietii
  7. 2.2 Analiza SWOT
  8. 2.3 Concurenta
  9. 2.4 Publicitate si Promovare
  10. Capitolul III: Planul managerial
  11. 3.1 Cultura organizationala
  12. 3.2 Recrutare personal
  13. 3.3 Furnizori
  14. 3.4 Analiza drumului critic
  15. 3.4 Resurse umane
  16. Caspitolul IV: Planul financiar
  17. 4.1 Achizitii
  18. 4.2 Buget
  19. 4.3 Anexa preturi abonamente

Extras din proiect

Introducere

1.1 Descrierea afacerii:

Prin prezentul plan de afaceri ne propunem ca la mijlocul lunii februarie,mai exact pe data de 10 Februarie anul curent sa deschidem un centru de fistness si body-building, in judetul Iasi,in cartierul CUG.

Principala preocupare a managerilor firmei noastre va fi asigurarea unor servicii de calitate,nu neaparat la un pret mai mic decat al concurentii ,atat timp cat servciile oferite sunt de calitate si pot reprezenta o alternativa a oamenilor din acea zona,o alternative care le va permite economisirea de timp.Intro societate in care totul se desfasoara cu o viteza uimitoare,in care timpul inseamna bani, oamenii incep sa fie inteersati de economisirea timpului,si nu atat de mult de economisirea a catorva banuti.

Obiectivul de activitate al firmei X:

Societatea noastra isi propune oferierea unor servii de intretinere corporala prin fitness si body-building.

Forma de activitate:

Societatea infiintata de noi va functiona ca o societate cu raspundere limitata cu capital privat roman.

Obiective:

Ne propunem ca pana la sfarsitul anului 2008 sa fim principala optiune in ceea ce priveste intretinerea coporala a clientilor potentiali din aceaza zona si zonele invecinate.

Strategie:

Pentru atingerea obiectivului propus,principala preocupare a managerilor va fi recrutarea eficienta de personal calificat,cu experienta in domeniu,personal care ar putea atrage odata cu ei si un numar substantial de clienti,si o promovare foarte buna a serviciilor oferite de firma noastra.

Lansarea afacerii:

Lansarea oficiala a afacerii se va face in data de 10 februarie 2008.

1.2Descrierea serviciilor:

Principala preocupare atat a angajatilor cat si a managerilor firmei noastre ,va fi asigurarea unor servicii de o calitate ireprosabila tuturor clientilor.

Serviciile oferite cuprind modelarea si intretinerea corporala si asigurarea unui tonus fizic si psihic de invidiat.

Incercam sa oferim clientilor pachete de servicii constand in abonamente lunare cu un numar de sedinte dar si sedinte individuale .

Pentru modelarea corporala vom pune la dispozitia clientilor atat aparate si echipamente profesionale,cat si un antrenor calificat care ii va indruma pe clineti catre programul de lucru necesar obtinerii rezultatelor dorite de acestia.

Principalele produse oferite de sala noastra sunt reprezentate de pachetele tematice adaptate de antrenor functie de nevoile fiecarui client.

De mentionat este faptul ca aceasta sala de fitness di body-building dispune de aparate necesare prelucrarii fiecarei grupe de muschi.

Aceasta sala este deschisa oricui vrea sa practice un sport intr-un mediu ambient placut.Este o sala care ofera conditii foarte bune la preturile pietei,sau chiar mai scazute.

1.3Descrierea locatiei:

Amplasarea salii noastre a fost aleasa functie de nr de concurenti din zona,cat si de numarul de clienti potentiali.

Prin urmare dupa discutii indelungate la nivelul conducerii sa hotarat ca centru de desfasurare a activitatii firmei sa fie in zona cartierului CUG,pe soseaua Nicolina ,numarul 66.

Pentru o buna desfasurare a metodelor de lucru oferite de firma noastra,a fost ales un spatiu de 150mp la parterul uni bloc.Acest spatiu ne-a fost oferit contra sumei de 300 de euro pe luna.Principalul avantaj al aceste locatii a fost existenta a doua grupuri sanitare.

Preview document

Plan de Afaceri - Cabo Gym - Pagina 1
Plan de Afaceri - Cabo Gym - Pagina 2
Plan de Afaceri - Cabo Gym - Pagina 3
Plan de Afaceri - Cabo Gym - Pagina 4
Plan de Afaceri - Cabo Gym - Pagina 5
Plan de Afaceri - Cabo Gym - Pagina 6
Plan de Afaceri - Cabo Gym - Pagina 7
Plan de Afaceri - Cabo Gym - Pagina 8
Plan de Afaceri - Cabo Gym - Pagina 9
Plan de Afaceri - Cabo Gym - Pagina 10
Plan de Afaceri - Cabo Gym - Pagina 11
Plan de Afaceri - Cabo Gym - Pagina 12

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri - Cabo Gym.doc

Alții au mai descărcat și

Strategia de Dezvoltare a SC Agriam Invest SRL

Introducere Termenul “strategie” are o istorie multimilenară. Utilizat pentru prima dată pentru a defini “arta războiului” în China antică, în...

Plan de afaceri sală fitness

1. DATE GENERALE: 1. Numele firmei/aplicantului: CHIŞ CRISTIAN ANTONIU 2. Codul unic de înregistrare/CNP: 1870413125840 3. Forma juridică de...

Sală de fitness - SC Gold Gym SA

1. Descriere generală firmă: Denumire: S.C. Gold Gym S.A. Sediu: Strada Vasile Lupu nr.105,Bacau Firma a fost înfiinţată în anul 2008 de către...

Plan de afaceri la firma Perfect Body SRL

Firma pe care doresc sa o infiintez se va numi „Perfect Body” si va fi, ca si forma de constituire juridica, o Societate Comerciala cu un singur...

Plan de afacere - Cafenea

În noua eră caracterizată de clasa creativă, cafenelele au devenit locurile pentru întâlniri de afaceri a generaţiei Y şi X. Când eşti la începutul...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Plan Afaceri - SC Fitness Center SRL

1.Sinteza planului de afaceri S.C. FITNESS CENTER S.R.L. Tulcea cu sediul în Tulcea, str.Babadag nr.16, judetul Tulcea, reprezentat prin Grigore...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?