Plan de afaceri City Cafe

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Plan de afaceri City Cafe.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 13 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Management

Cuprins

1.Sinteza planului de afaceri
2.Datele de identificare ale firmei
3.Descrierea afacerii
4.Definirea pietei
5.Descrierea produselor si a serviciilor
6.Planul de marketing
7.Planul operational
8.Organizarea si managementul firmei
9.Situatia economico-financiara

Extras din document

1.Sinteza planului de afaceri

Societatea S.City Cafe SRL si-a inceput activitatea in anul 2010.Cafeneaua City Cafe isi propune sa devina o necesitate zilnica pentru iubitorii locali de cafea, un loc unde se elibereaza de stres si in acelasi timp un loc confortabil pentru a se intalni cu prietenii sau pentru lecturarea unei carti .

Piata cafenelelor din Bucuresti are in continuare un imens potential, in conditiile in care numarul actual de cafenele si baruri este insuficient pentru populatia existent. Majoritatea cafenelelor practica preturi destul de ridicate, chiar si cele orientate catre segmentul mediu. Societatea urmareste deschiderea unei cafenele care sa ofere produse si servicii de calitate la preturi medii, reusind sa-si creeze astfel o clientela stabila care va recomanda cafeneaua si altor clienti.

2.Datele de identificare ale firmei

Societatea comerciala din punct de vedere a formei se doreste a fi „Societate cu raspundere limitata”-SRL

Denumirea firmei: SC City Café SRL

Parti sociale : 1(proprietar unic)

Nr. Angajati : 9

Are ca principal obiectiv: comercializarea

Capital social: 100.000 Euro

3.Descrierea afacerii

" City Café " va avea, ca principal punct de atracţie, asortarea sortimentului de cafele ofertat (cel puţin 20) cu anumite produse de patiserie, oferta fiind făcută în "tandem". Aceste oferte vor fi personalizate. Locaţia va fi pentru un număr de minim 20 clienţi, la mese, dar şi la bar. Ambianţa va fi elegantă, prietenoasă. În afara produselor ofertate în tandem, clienţii vor putea consuma, la alegere, numai cafea sau numai produse de patiserie. Oferta va fi completată de un număr mare de băutiru răcoritoare, dar şi de un sortiment bogat de ceaiuri. Cafelele si ceaiurile vor fi de la nivelul mediu în spre cel ridicat.

3.1 Factorii de succes vor fi calitatea produselor de patiserie, noutatea reprezentată de ofertele în tandem personalizare, sortimentul mare de marci de cafele şi de ceaiuri de foarte bună calitate . Designul cafenelei va fi atractiv din punct de vedere vizual pentru clienti si va fi proiectat astfel incat servirea sa fie rapida si eficienta.

4.Definirea pietei

Piata cafenelelor inregistreaza o crestere constanta, atat cantitativ cat si valoric. Aceasta afacere este considerata una dintre cele mai profitabile pe termen lung pentru ca acopera o nevoie constanta: aceea de a savura o cafea buna alaturi de prieteni intr-un cadru placut si relaxant.

In acest moment exista trei posibilitati pentru deschiderea unei cafenele: infiintarea unei cafenele noi, cumpararea unei cafenele existente si cumpararea unei francize.

In ultima perioada au aparut modificari in comportamentul consumatorilor, care au devenit mai atenti si mai sofisticati in ceea ce priveste cafeaua. Astfel, consumatorii nu cauta doar sa bea o cafea ci sa traiasca o experienta diferita, existand o arta atat a facutului cafelei cat si a savuratului acestei bauturi.

Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de afaceri City Cafe.docx