Plan de Afaceri Firma SC Cascaval-Select SRL

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Plan de Afaceri Firma SC Cascaval-Select SRL.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 21 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Management

Extras din document

Plan de afaceri Firma

S.C. Caşcaval-Select S.R.L.

Introducere

Acest plan de afaceri este întocmit de catre Firma “S.C. CAŞCAVAL - SELECT S.R.L.” pentru obţinerea unui credit bancar necesar achiziţionarii utilajelor necesare deschiderii unei unitaţi de produse din lapte în Piatra Neamt.

Investiţia necesară este de 2.500.000 lei, din care 500.000 lei vor fi asiguraţi de către asociaţi şi vor fi destinaţi amenajării spaţiului, creditul bancar fiind destinat achiziţionării utilajelor specifice acestei activităţi.

Condiţiile în care se va realiza producţia sunt :utilizarea capacităţi de producţie în procent de 90 %, în primul an, regim de lucru 8 ore /zi ,5 zile pe săptămână , preţul de desfacere minim, de 15 lei.

În acest domeniu de activitate există o cerere bună ,zona oferind posibilităţi de aprovizionare cu lapte (direct de la producători).

Există perspectiva de extindere pentru această afacere În amonte înfinţarea unei ferme zootehnice şi în aval înfiinţarea unui centru de desfacere a produselor din lapte.

Capitolul I. Informaţii despre firmă

1.1. Agentul economic

“ S.C. CAŞCAVAL-SELECT S.R.L. “ a fost înfiinţată la data de 15.10.2014 şi este înregistrată în Registrul Comerţului cu numărul 72105/2014 ,are un capital social de 500.000 lei. Firma este proprietate a doi asociaţi fiecare deţinând 50% din capitalul social. Firma desfăşoară activitatea de prelucrare a laptelui în brânzeturi - CAŞCAVAL. Managerul companiei S.C. CAŞCAVAL - SELECT S.R.L. este dl. Mancas Vasile, domiciliat în str. Inv Gh. Popovici, nr. 163, Piatra Neamţ. Firma are sediul social în judeţul Neamţ, str. Primăverii, nr. 20, ţel. 0233.290.753, 0749.113.233.

1.2. Obiectul de activitate.

Obiectul de activitate a SC CAŞCAVAL-SELECT SRL Iaşi îl constituie prelucrarea laptelui în brânzeturi(caşcaval).

Forma juridică a societăţii este SOCIETATEA CU RĂSPUNDERE LIMITATĂ (SRL). Ea a fost înfiinţată în anul 2005 şi îşi desfăşoară activitatea în domeniul prelucrării laptelui în brânzeturi(caşcaval).

Realizarea investiţiei va avea şi un efect socio-economic pozitiv prin crearea de noi locuri de muncă într-o zonă slab dezvoltată economic şi va constitui o sursă de venit atât pentru autorităţile locale, bugetul statului, dar şi pentru locuitorii zonei respective.

Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afaceri Firma SC Cascaval-Select SRL.docx

Bibliografie

http://www.tratamente-naturiste.org/cascavalul-efectul-benefic-asupra-organismului/
http://www.lactosolomonescu.ro/portfolio/cascaval-dalia/
http://www.albalact.ro/
http://www.covalact.ro/
http://biblioteca.regielive.ro/referate/industria-alimentara/tehnologia-cascavalului-269699.html
http://www.scribd.com/doc/79013236/Tehnologia-de-Obtinere-a-Cascavalului
http://www.danone.ro/