Plan de afaceri pentru firma SC All Health SRL

Proiect
8.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: ppt
Pagini : 17 în total
Mărime: 627.06KB (arhivat)
Puncte necesare: 9

Extras din proiect

1.Sinteza planului de afaceri

Noua idee de afaceri consta in infiintarea unei societati comerciale, cu raspundere limitata “SC ALL HEALTH SRL”,care sa comercializeze produse naturiste sub forma de ceaiuri medicinale, crème si tincturi naturiste precum si uleiuri si unguente.

Activitatea de comercializare a ceaiurilor medicinale, cremelor naturiste si tincturilor va fi autorizata si certificata din punct de vedere al calitatii de Ministerul Sanatatii, in acest domeniu gama fiind foarte diversificata, acoperindu-se tot ce inseamna plante medicinale si derivate ale acestora din care fac parte.

2.Afacerea 2.1 Firma

Date de identificare

1. Numele firmei: SC ALL HEALTH SRL

3. Forma juridică de constituire: SRL

4. Activitatea principală a societăţii şi codul CAEN al activităţii principale: 5137

5. Natura capitalului social: Privat

2.2 Domeniul de activitate

S.C ALL HEALTH SRL doreste sa comercializez pe piata din Romania o gama larga de ceaiuri medicinale autohtone, creme naturiste si tincturi, uleiuri si unguente la un pret accesibil si de o foarte buna calitate.

Firma doreste sa ofere aceste produse pentru o gama foarte larga de boli ale ficatului, probleme de circulatie, afectiuni ale tenului, stari de somnolenta, stari de neliniste, stres si alte afectiuni.

Specialistii din domeniu si nutritionistii considera ca ceaiurile medicinale sunt acele produse care contin o serie de suplimente nutritionale. Si care, foarte important, au la baza medicina naturista traditionala.

Aceasta firma va fi infiintata de 4 persoane

Capitalul initial al afacerii este de 16000 de euro, iar spatiul de lucru si masina pentru transport exista, fiind considerate aport la capital. De asemenea pentru initierea acestei afaceri se vor face investitii in reamenajarea spatiului , in mobilier si rafturi, investitie care va costa undeva la 1200 euro.

Exista un sediu utilat corespunzator, reprezentat de un apartament aflat in zona Mehala, str. Poet Grigore Alexandrescu o dubita marca Dacia Logan, care ajuta la aprovizionarea cu marfuri.

2.3 Obiectivele

Ne-am propus sa incepem prin a comercializa produse deja cunoscute romanilor si la un pret mic. Vom lucra cu furnizori de renume , cum sunt firmele Plafar, Celmar, Fares, Velta Tea, Belin, bazandu-ne pe o relatie de respect reciproc.

Ceaiurile vor fi ambalate in plicuri flotante de o greutate de 50 grame sau ambalajul cu 100 bucati, care este mai practic si mai avantajos din punct de vedere economic, cremele vor fi ambalate in cutii de diferite marimi sau forme si flacoane, iar tincturile vor fi prezentate in sticlute de 30 ml sau 50 ml.

Dorim ca in urmatorii 3 ani sa recuperam investitia facuta si sa marim cifra de afaceri cu minim 20% pe an pentru a investi in diversificarea obiectului de activitate si dezvoltarea afacerii.

3.Piata

Pe piata din Romania sunt in acest moment cateva firme importante care au ca domeniu de activitate producerea si comercializarea de ceaiuri terapeutice, cum ar fi: Plafar Brasov, Larix Sovata, Kalpo, Belin, Fares, Celmar care sunt destul de puternice si care si-au format proprii clienti si un renume.

De asemenea aceste produse se mai gasesc si in farmacii si magazine specializate. Dar piata fiind in plina expansiune suntem siguri ca ne putem integra in aceasta afacere si ajunge lideri in scurt timp.

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri pentru Firma SC All Health SRL.ppt

Alții au mai descărcat și

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?