Plan de Afaceri - SC Cafe TIM SRL

Imagine preview
(9/10 din 12 voturi)

Acest proiect trateaza Plan de Afaceri - SC Cafe TIM SRL.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 20 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Prediscan Mariana

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 7 puncte.

Domeniu: Management

Cuprins

1.Sinteza planului de afaceri .1
2. Afacerea.2
3. Piata.4
4. Management si organizare.6
5. Previziuni financiare.7

Extras din document

Sinteza planului

Acest plan de afaceri s-a elaborat cu scopul de a evalua viabilitatea unei idei de afaceri si anume,deschiderea unui bar “Café TIM” care va fi situat in zona centrala a orasului Timisoara pe strada Vasile Alecsandri, nr. 5. Acest spatiu are o suprafata de 150 mp.

SC Café TIM SRL este organizata sub forma de societate cu raspunde limitata ( S.R.L. ) fiind administrata de catre unicul asociat Pescovici Alexandru.

Aceasta idee de afacere este un concept nou pe piata din Romania preluat din cafenelele din Italia unde au succes. S.C. Café TIM S.R.L. este un bar la inceput de drum in comertul cu amanuntul, localizat in centrul orasului astfel se asteapta sa atraga clienti loiali cu varietatea de produse de cafea pe care le ofera cat si racoritoare. Societatea doreste sa construiasca o pozitie puternica pe piata din Timisoara.

SC Café TIM SRL isi propune sa ofere produsele sale la preturi competitive, care sa intalneasca cererile clientilor cu venit mediu spre mare, actiunea desfasurandu-se pe piata locala, deci, destinandu-se rezidentilor dar si turistilor aflati in vizita.

Societatea intentioneaza sa angajeze 3 barmani si 3 ospatari care sa se ocupe cu servitul clientilor si de operatiunile zilnice. Investitia pentru deschiderea acestui punct de lucru este estimata la suma de 38 800 euro.

2.Afacerea

2.1 Societatea

SC Café TIM SRL este o societate cu raspundere limitata avand sediul in orasul Timisoara, strada Vasile Alecsandri, nr. 5, jud. Timis fiind condusa de catre unicul asociat care are si calitatea de administrator. Acesta aplica cunostintele acumulate in urma experientei anterioare intr-un post de conducere similar, mai mult decat atat doreste sa aduca in Timisoara acest nou concept care a prins atat de bine in tarile vestice.

Capitalul social al societatii este in suma de 1000 euro si apartine asociatului unic, Pescovici Alexandru.

Societatea intentioneaza sa isi construiasca o pozitie puternica pe piata din oras, prin experienta acestuia in bransa facand acest lucru posibil.

2.2 Obiectul de activitate

Obiectul principal de activitate conform statutului il constituie “Baruri si alte activitati de servire a bauturilor” ( cod CAEN 5630).

2.3 Scopul si Obiectivele

Scopul

SC Café TIM SRL doreste sa ofere cafea de cea mai buna calitate, espresso si produse racoritoare la preturi competitive care sa fie in conformitate cu cererea clientilor cu venit mediu spre mare de pe piata locala a rezidentilor si turistilor.

Obiectivele

Obiectivele societatii Café TIM vor include:

• Asigurarea calitatii superioare a produselor

• Un personal bine pregatit

• Preturi competitive

• Multumirea clientilor nostrii

Un kilogram de cafea Aroma Club Caffé Espresso costa intre 20-30 de euro (cu TVA inclus). Cum dozarea aparatelor de cafea ale firmei se face la 7,5-8 g pentru o cafea, rezulta intre 125-133 portii de cafea dintr-un kilogram de cafea Aroma Club Caffé Espresso. Un calcul simplu ne arata ca costul cu TVA al unei cafele se situeaza intre 0,15-0,25 euro. Pentru a pastra traditia firmei si standardele de servire a consumatorilor, Julius Meinl ofera o gama larga de materiale promotionale: echipament complet (espressor, rasnita, dedurizator), accesorii (cesti de espresso si cappuccino, cesti de colectie, servetele, pahare, zahar, suporturi pentru servetele si pentru zahar, semne luminoase etc).

Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afaceri - SC Cafe TIM SRL.doc

Alte informatii

Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, sectia Management la materia:Managementul IMM-urilor.